PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Need for Speed:Undercover (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111531)

mihi999 21.11.2008. 20:40

instalirao pa deinstalirao nakon 10 min.

igra ne vrijedi kao ni ostali noviji nfs-i jedino je MW i undergorund 2 bio dobar.

eh da i grafika mi se uopce ne dopada...

fps_gamer 21.11.2008. 21:06

mah, igra nije ni losa toliko... 5/10 joj je dosta...
ipak, za zajebanciju je dobra :D

chingyos 21.11.2008. 22:34

Citiraj:

Autor fps_gamer (Post 1198228)
mah, igra nije ni losa toliko... 5/10 joj je dosta...
ipak, za zajebanciju je dobra :D

Dobra je da vidis aute u photo modu :roller:
Ja danas instalirao dirt-igra mi nije nesto grid je bolji,ali ipak se moze igrati za razliku od nfs :lol2:

R2D2x2 21.11.2008. 22:54

imo dirt je puno bolji od grida
iz jednog jednostavnog razloga - imas dojam da vozis na vise od 3 reciklirane staze.

grid je puno bolji sto se tice fizike auta - u dirtu to nema veze sa mozgom (ako ides pristupati igri kao prijasnjim nastavcima colin mcrae serijala gdje je rally dio voznje izveden predobro - savrsen balans arkade/simulacije)

KidBoy128 21.11.2008. 23:05

nakon par danja laganog igranja prešo sam carer
igra je prelagana
grafika je vrlo loša, umjesto da sve lijepo nacrtaju oni stave hrpu blještavila i sjena(loših) koji samo smetaju pri igranju, ono loadanje za svaki ulazak u menu ili izlazak ja toliko jadan.

koji je po vama najbolji auto u undercoveru?
imam novaca kolko me volja pa bi trebo neku uzet, šta mi možete preporučit?

JuiceBox 21.11.2008. 23:11

Citiraj:

Autor mihi999 (Post 1198212)

igra ne vrijedi kao ni ostali noviji nfs-i jedino je MW i undergorund 2 bio dobar.

Oces reci da u NFS U2 nije bilo onog jadnog blura i da je auto bio upravljiviji ??I one kockice po cesti kad se sjetim prejadno..i onda jos mi dodje lik s corollom koja je starija od mene i odere me sa tuniranim skyline-om?? Yea right,ako gledamo cartoon network.A i MW ,opizdis s corvettom u zid sa 370 KM/H tj. u onaj kamion pun drva i opla rikverc,ajmo dalje ,samo su nam prozori popucali i jos stignes ekipu ,a vani dan svijetli k'o na plazi na havajima,moram igrat s suncanim naocalama( i gdje to na svijetu 2 dzipa idu pred tebe da izazovu frontalni ,ono WTF???) Sve je to isti qrac sve samo ovi NFS-ovi noviji vise "blijeste".
Hmm nemoj jeb**?? pa mislim da smo svi vec skuzili da je igra takva kakvu si naveo nakon ovakvih 246457354 istih postova na 16 strana... Daj sad malo easy i pricajte malo o samoj igri ovak ,a i mislim da je nakon 16 postova sve receno.. Za ubit dosadu je igra sasvim ok,ono malo bacis trku ,provozas zvijercicu kakvu mozes vidjet jedino u novinama i to je to.

TheBEaST 21.11.2008. 23:20

U Tier 2 mi je najbolji Gallardo, a u tier 1 - Nissan GTR (R35)

De5tr0yer 21.11.2008. 23:39

Citiraj:

Autor TheBEaST (Post 1198326)
U Tier 2 mi je najbolji Gallardo, a u tier 1 - Nissan GTR (R35)

moj izbor:
tier 2 definitvno shelby iz 67...
tier 1 naravno corvette :D

Nije mi jasno zasto su skylinea degradirali toliko... i u carbonu i ovdje... strasno, a to je auto sa motorom koji ima najveci potencijal... rb26 :fiju:

KidBoy128 21.11.2008. 23:41

mislio sam uzet ili audi r8 ili nissana gtr ali sad budem uzo nissana

a zna li tko koji je auto najbrži, jer se tu ima gdje vozit ima dovoljno ravne ceste za velike brzine, a ne ko u carbonu kad sam se mučio da dostignem top speed
u carbonu sam najviše vozio 430 km/h.

bilo bi zanimljivo reć frenu da sam vozio auto 500 km/h:lol2:

Overhaul 22.11.2008. 00:30

Na ati 4870 verz. 1GB (Q9450 na 3.6GHz, 8GB, winXP64) na max postavkama i 1920x1200 rezi, aliasing je odvratan, i jos imam bijeli clipping oko predmeta. Drveche je posebno krajnje krljavih tekstura. Osobno nebih to dopustio za drva u prvom planu... sjene uuuzas. Flekave kocketine. Jelsu to (8.11) driveri od atija u qrcu ili stvarno igra tako ruzna?! Mislim, okej, vidi se da zgrade imaju vise poligona, ali koga to briga... Cak i cijela igra zna imat nekih cudnih ubrzanja i usporenja i to u situacijama
kad nis ne radim, lagano vozim 30 na sat... mozda su makine tankali na nekoj benzinskoj od rvackih privatnih pumpi, pa ima smecha i vode :stoopid:
onaj glow/overbright i motion blur su isto pretjerani...

Evo, probao sam na svom drugom kompu(Vista64SP1), pa to je prestrasno. Igrica se jedva vuche na amd X2 6400+BE, 4GB rama i dvije atiHD3870 u crossfire, s tim da tu i nije full hd monitor, nego je reza 1680x1050 i nemogu igrati na visokim postavkama. A nije ni bitno, jer na kojim god postavkama bio jednako su nikakve. nemogu vjerovati, ali ovo graficki meni izgleda losije od 4 godine starog Most wanted a toliko je tesko za graficke kartice ?!?! Auti su nerealni (ne samo za voziti, nego puno su nerealniji graficki nego npr u Prostreet), sve se blura i zuto bezveze, a o voznji no comment. toliko ljulja bezveze sa kontrolama da me je bila muchnina ulovila nakon par potjera sa policijom. Auto se respawna u novi novcati cim pobjegnem policiji,:stoopid: Evo, poigrao sam se na brzinu i popejstao jedan te isti model auta kroz zadnje 4 NFS igre, jel sam samo ja lud ili je najnovija Toyota najlošija?!

Problem 22.11.2008. 01:06

ima li jos tko od vas problem s mišom? Tj. u meniju ga ne vidim, a kad stisnem na mapu sve je ok. Isto tako u igri ne funkcionira Enter :stoopid:

sh0kre 22.11.2008. 03:51

u igri pol tog ne funkcionira(neimanje kazaljke misa je najmanji problem)..... recimo ona misija sa audijem s5, di trebas dostavit nekakav paket, pokusavao sam ju preci barem 30puta(odvozio savrseno i uvijek mi je vrijeme isteklo), tolko me je nervirala da nisam htio odustat, da bi onda 31 put auto poceo puuuno brze ic i bez problema sam preaso tu misiju.... Sad sam skinuo 100% savegame, i nije mi jasno kaj je stim autima (mislim na one najjace tipa murcielago, gt2 itd) da tak priglupo skrecu, tolko glupo da je nevozljivo..... Ko da su na daljinski.... sve u svemu igra je jedan veliki BUG

tomasini_ 22.11.2008. 06:14

Citiraj:

Autor mihi999 (Post 1198212)

:dobar:

Nego, kakvi su dojmovi konzolaša?

Lihto 22.11.2008. 11:40

Igra je totalni shit,instalirao sam ju i obrisao nakon prvog levela,em je grafika sranje,igrivost ravna nuli igra nema ništ novo za ponudit...Daleko je to od Most Wanteda..

Z-man 22.11.2008. 12:33

Instalirao, odigrao ~5 utrka i mislim da će sad ić uninstall......moram priznat da je bolja od predhodnika Pro Streeta ali i dalje je daleko lošija od Carbona, MW-a.....
Čekam idući nastavak :D

Sonic2048 22.11.2008. 14:01

Citiraj:

Autor sh0kre (Post 1198420)
u igri pol tog ne funkcionira(neimanje kazaljke misa je najmanji problem)..... recimo ona misija sa audijem s5, di trebas dostavit nekakav paket, pokusavao sam ju preci barem 30puta(odvozio savrseno i uvijek mi je vrijeme isteklo), tolko me je nervirala da nisam htio odustat, da bi onda 31 put auto poceo puuuno brze ic i bez problema sam preaso tu misiju.... Sad sam skinuo 100% savegame, i nije mi jasno kaj je stim autima (mislim na one najjace tipa murcielago, gt2 itd) da tak priglupo skrecu, tolko glupo da je nevozljivo..... Ko da su na daljinski.... sve u svemu igra je jedan veliki BUG

da i meni je to full čudno s autićima npr s galardom sam na higway reznuo veyrona ali r34 nemogu jer auto jednostavno neće prkeo 250 potegnut a sve ima pro na sebi, jebancija totalna a protiv veyrona sam išao 340 bez greške. uostalom idem si konačno kupiti tier 1 autić i onak SLR tier2 ,wtf????????????
E sad sam ljut na igricu obožavam nfs ali ovo s SLR-om je jednostavno previše.....

Mortal 22.11.2008. 15:27

Citiraj:

Autor Sonic2048 (Post 1198659)
da i meni je to full čudno s autićima npr s galardom sam na higway reznuo veyrona ali r34 nemogu jer auto jednostavno neće prkeo 250 potegnut a sve ima pro na sebi, jebancija totalna a protiv veyrona sam išao 340 bez greške. uostalom idem si konačno kupiti tier 1 autić i onak SLR tier2 ,wtf????????????
E sad sam ljut na igricu obožavam nfs ali ovo s SLR-om je jednostavno previše.....

A si tunirao auto na veću makismalnu brzinu umjesto na ubrzanja?

Sonic2048 22.11.2008. 15:29

Citiraj:

Autor Mortal (Post 1198714)
A si tunirao auto na veću makismalnu brzinu umjesto na ubrzanja?

ma nisam tako mutav nisam ništa ni pipnuo,u biti sjetio sam se da sma tada u međuvremenu ugradio transmission s normalnog na pro, pa me to možda zeza ali nemogu vratiti opet na normalan transmission pa nemogu probati,uglavnom ide se po pagania jer nema koenigssega .....i TOČKA :D

Overhaul 22.11.2008. 17:59

nastranu autici i njihove brzine, meni je (na malo vecem monitoru, 27") muka?!?! Jel ima jos tko taj problem sa "mroskom boleschu", naime primjetio sam da na npr. highway nebo ide na neku foru u krivo. onak, zna cijelo plutat nenormalno u desno, i fljus, meni muka. MOzda nestou postavkama, instalaciji, nemam pojma. ali nikad mi se to cak ni u glupom prostreetu nije dogadjalo.

R2D2x2 22.11.2008. 18:21

Citiraj:

Autor Overhaul (Post 1198847)
nastranu autici i njihove brzine, meni je (na malo vecem monitoru, 27") muka?!?! Jel ima jos tko taj problem sa "mroskom boleschu", naime primjetio sam da na npr. highway nebo ide na neku foru u krivo. onak, zna cijelo plutat nenormalno u desno, i fljus, meni muka. MOzda nestou postavkama, instalaciji, nemam pojma. ali nikad mi se to cak ni u glupom prostreetu nije dogadjalo.

iskljuci world effects (ili ih stavi na low) - posto to onda u potpunosti makne motion blurr sto vjerujem da je uzrok tvoje mucnine

isto tako ne pomaze ni sto igras na 27" monitoru - osim ako ne igras na bar 3m daljine..

VulcanRaven 23.11.2008. 11:24

Meni je igra dopizd... ne radi nerealne voznje i uletavanja u zavoj sa 280km/h nego radi izbacivanja.Redovno svakih 10-15 min mora izletit van iz igre,dodem 50m do cilja i izbaci me.:hitthewal:

xGAME 23.11.2008. 11:32

mene je kroz cijelu igru izbacilo 3 puta, i to kod tuniranja, kad sam si slagal body, a ovak baš kad sam vozil, ili utrkival se, onda nikad...

malcom 23.11.2008. 13:01

dvoumim se izmedju carrera gt ili bugatti? sta kupiti bugatti je 75k skuplji.

KidBoy128 23.11.2008. 13:16

ja sam kupio bugatti ali je jadan
ide samo do 430kmh makar ima još mnogo mjesta za još okretaja
glupo je zašto jedan od najbržih auta na svjetu ide isto ko i nissan gtr koji ima više nego duplo manje konja

ili kad sam vozio porsche 911 gt2 prestigo sam bugattija koji ima 1050konja ali ne u zavoju nego na ravnici.
a to s ograničenjima brzina je jadno, tier 3 auto ide oko 300kmh i ne želi brže(kao da je elektronski ograničen), tier2 ide do 360kmh i neće više kao što ni tier 1 neće brže od 430kmh. totalno bezveze, tak da ti je svedno koji auto uzo jer sa tier 2 čak i tier3 autim možeš pobjediti tier 1 aute. uzmi onog koji ti se najviše sviđa

R2D2x2 23.11.2008. 13:41

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1199305)
mene je kroz cijelu igru izbacilo 3 puta, i to kod tuniranja, kad sam si slagal body, a ovak baš kad sam vozil, ili utrkival se, onda nikad...

to tjuniranje
ta prostorija je toliko mracna da ja jedva vidim sve te promjene na autu

najgore je kad zelim stavit spojler a kameru mozas maknuti samo par cm (a tocno na sredini ekrana je menu za izbor tako da blokira pregled samog auta..), tako da uopce ne mozes vidjeti promjene na spojleru

predebilno

Nebbo 23.11.2008. 14:37

E ja opet ima drugacije misljenje nego vecina koja se ovdje izjasnila. Svi se zalite na to kako jedan auto ide sporije od drugog auta, tier X, je jaci/slabiji od tier Y, itd. Ova igra je hebena arkadetina i nema apsolutno nikakve veze sa stvarnim automobilima, osim po nazivu i izgledu (eventualno po spec.).

Po meni je dobro sto su napravili ovakve omjere, tj grupe (tier) u koju spadaju odredjeni automobili i koji su isti po performansama, a razliciti jedino izgledom. Zasto? Pogledajte to sa apekta online igranja. Sjecam se kod U1, U2... serije gdje je postojao apsolutni allround automobil sa kojim ste sve mogli pobjediti. I tako krenete u online igru i svi su imali Toyota Supra (U1) ili Skyline (U2; moguce da sam izmjesao, ne sjecam se vise, ali to nije ni poanta). Poanta je raznolikost na gridu, da svak u tier-u XYZ pronadje svog ljubimca i oblikuje ga kako mu pase i sa njim se utrkuje. Raznolikost na gridu, a ne kao kod prijasnjih nastavaka gdje svi imaju isti auto, samo druge boje. Meni se osobno gadila Supra, ali sam ju morao imati jer bi u protivnom izgubio. Ja ne zelim imati bugatti, zelim bas sa Porscheom pobjedit. Ali slazem se da su neki automobili u krivim tierima (npr. SLR).

Naravno, jako je primitivno izvedeno, tj automobili Tiera XYZ su isti. Jer da su igru kreirali s malo vise strateskog balansa onda bi za odredjeni tier X recimo jedan automobil bolje lezao u zavoju, drugi imao mrvicu bolje ubrzanje, treci najvecu max brzinu... ali taj "what if" je davno izgubljen kad je rijec o EA-u. I dalje stojim da je N4S Porsche majka svih N4S!

P.S. - sad sam kupio Porsche GT2. To cudo ide 360 i ja nevidim nista! Nista! To je toliko ludjacki brzo da ne stignem reagirati pravovremeno, vec vozim prema instiktu i prema karti. Gotovo uopce ni ne gledam napred, vec samo onu kartu da vidim gdje skrenuti. E to mi je katastrofalno! Realno ili ne (ne bih znao, nikad nisam vozio 360km/h) ali mogu reci da mi je drago da igra ne prepozna ostecenja i da se auto lijepi za cestu jer u protivnom bih moj krug zavrsio nakon 2 zavoja (ako u medjuvremenu ne bih udario u neki kamion iz suprotnog smjera)...

VulcanRaven 23.11.2008. 14:38

Citiraj:

Autor KidBoy128 (Post 1199383)
ja sam kupio bugatti ali je jadan
ide samo do 430kmh makar ima još mnogo mjesta za još okretaja
glupo je zašto jedan od najbržih auta na svjetu ide isto ko i nissan gtr koji ima više nego duplo manje konja

ili kad sam vozio porsche 911 gt2 prestigo sam bugattija koji ima 1050konja ali ne u zavoju nego na ravnici.
a to s ograničenjima brzina je jadno, tier 3 auto ide oko 300kmh i ne želi brže(kao da je elektronski ograničen), tier2 ide do 360kmh i neće više kao što ni tier 1 neće brže od 430kmh. totalno bezveze, tak da ti je svedno koji auto uzo jer sa tier 2 čak i tier3 autim možeš pobjediti tier 1 aute. uzmi onog koji ti se najviše sviđa

Igra je debilna sto se toga tice.Vozio sam TT-a koji nije mogao preko 300 km/h potegnut, protiv tier 1 auta i bio tu negdje sa njima,uzmem nakon toga tromog amg-a(nenabrijanog) vidno sporijeg od TT-a tuniranog i pobijedim tier 1 aute bez beda.valjda su se prepali mecke. Sve u svemu,retardirano je da ti sa RS Cosworthom mozes uopce uc u trku sa Gallardom i SLR-om,a kamo li da ih prestizes po auto-putu.

A pogotovo me nervira cinjenica da kad vozim,koja god budala me takne po boku odmah se izokrenem,a ja kad doletim nekom u bok ne samo da ga ne izbacim iz putanje,nego se opet ja izokrenem.

mislav_os 23.11.2008. 14:43

Meni je igra,onako,za ubit dosadu,nista vise...

Sonic2048 23.11.2008. 14:56

Prešao igricu (konačno), nisam ni kupovao tier1 jer sam sve rješio s galardom i 500kr. Igrica ima svoje pozitivne strane no nažalost i negativne i nekako me ne vuće previše da ju ponovno igram(prostreet sam 3 puta zaredom prešao). Ovo s tier je istinito ali nije toliko bed osim SLR-a. Sve u svemu super je za ubit dosadu i malo provozati autiće snova. E sad jedino što još preostaje čekat je idući NFs i nadat se da će konačno koristiti neki novi engine i da će ga napraviti ekipa koja je igrala nfs i koja ga obožava a ne ovakva neka ekipa koja nema pojma šta radi.

TheBEaST 23.11.2008. 15:13

Evo prosao i ja ovu arkadu, svaki dan po par sati...
Sve u svemu, svi smo vise ocekivali, ali sta je tu je...čak me ovo sad malo navuklo da odigram za par dana Most Wanted još jednom (5. ili 6.put)

Evo par screenova
http://www.imagesforme.com/out.php/t...tijaekrana.jpghttp://www.imagesforme.com/out.php/t...tijaekrana.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/t...tijaekrana.jpg

Malo zajebancije sa murjom, ali ipak slabo je to prema onim legendarnim pursuit-ovima u Most Wantedu, tam sam im znao onesposobiti stotine automobila...
http://www.imagesforme.com/out.php/t...tijaekrana.jpg

Inače, mislim da sam u nekom od prijašnjih postova vidio da je netko napisao da se na Undercoveru radilo pune 2 godine...
Na Undercoveru se radilo 16.mjeseci, a sljedeći NFS koji će izaći će biti taj na kojem se radilo 2 godine...pošto se počelo raditi istovremeno i na Undercoveru i na tom novom nastavku, onda bi taj novi trebal izaći nešto ranije od studenog sljedece godine...znači već u ljeti bi trebalo izaći...al tko će ga znati...

EA's Chef John Ricitello was pretty disappointed with NFS ProStreet, we can hope that EA will learn from its mistakes. According to Ricitello the Need for Speed Dev-Team in Vancouver had been working for eight consecutive years on a 12 month development cycle. Last summer the team was split and now there are two teams on a 24 month cycle. Unfortunately NFS:Undercover will be only 16 months development time, but the next year's NFS will be a full two-year development cycle.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:58.