![]() |
http://www.opera.com/support/kb/view/872/
Compatibility problems with Adobe Flash Player 9 Update 3 sta je taj GTK |
Citiraj:
bump! |
Desni klik > Block content
|
nema ga :(
|
Citiraj:
uklikaj desnim :) na prazan dio stranice i onda će ti se ponuditi kolji sadržaj želiš blokirati, radi kako je zamišljeno.. |
Kod mene ne radi "forward" tipka na misu u ovoj novoj Operi.
Npr. kod google search, umjesto next page, kliknem na forward i prebaci na slijedecu stranicu, no sada vise nece... |
Citiraj:
Nadam se da je to ono što tražiš, bar je mene to mučilo |
moram reći da opera 10.5 final rasutra...doslovno u brzini....
|
|
Citiraj:
|
Davno sam ja bil dečec :D
|
Nova Opera je nazalost predobra, te ce se isto desit ko i s firefox-om, previse ljudi ce je otkrit i prec na nju, onda ce se on previse izkomercijalizirat i poglupit ne bi li ih privukla jos vise i nikad vise nece biti tako dobra i sigurna kao prije a ja cu opet morat koristit nekakv novi, ludi i jos neispeglani browser:(
|
....
|
McG tak je bilo oduvijek. Ali ako nekom nesto radi za njegove potrebe dovoljno brzo, onda ni ja nebi prelazio. FF sam preporucivao svima no sad mi je postal sranje Opera rastura isto tako mi je i Safari odlican, IE nikad koristio nisam a znam da njih bar 40% iz društva koristi jer za druge nisu ni culi. Tko voli nek izvoli ;)
|
Nikada Opera neće niti iznad par postotaka, jer to nije browser za mase. Koristim ju od 5.02, ali nikada nisam ljudima kod instalacije windowsa stavljao Operu. Njima treba out-of-box softver, a Opera to nije. Ona je za ljude koji žele mogućnost totalne personalizacije; naravno da radi i po default postavkama, ali onda ti i ne treba. Prije sam stavljao Firefox, koji na žalost moram i na poslu koristiti, a u zadnje vrijeme svima stavljam Chrome koji koristim i kod kuće kao drugi browser. Opera je u rangu Total Commandera ili Forte Agenta, softver za odabrane :-)
|
Ne znam bas, nadam se da ste u pravu ali Opera Software ASA nije neprofitna organizacija, koliko vidim izlistani su na burzi i sigurno im je stalo do povecanja trzisnog udjela a time i zarade
Sve u svemu ovakve vijesti mi se nimalo ne svidjaju. Sto se tice navike, s tim se u potpunsosti slazem - dobar dio ljudi je skucena uma i drzi se nekakvog prekambrijskog softvera ko pijan plota Ja sam za sad zadovoljan s Operom, Aimpom, Kmplayerom, Foxitom, CCcleanerom...al to ne znaci da sutra necu prijeci na nesto divlje i bolje:D |
Bug?
ne mogu se ulogirat na Facebook s verzijom 10.50, dok sa IE mogu sasvim normalno kao i prije
ima li još tko takav problem? :) |
Kak svoj komp nemam već 2 mj korisim drugi, koji je kakti od staraca a na njemu je FF default. Gore je instalirana i Opera i IE8 i FF ali zbog staraca sam im stavio FF i kad sam na njemu i ja ga koristim.
I nakon 2 mj korištenja FF mogu reć da mi nikak ne leži, em je spor kod otvaranja, em nema nekih sitnica bez kojih više ne mogu a Opera ih ima od desni klik i scroll, od otvaranja novog taba sa midle mouse button, lock taba i ostalih koje nisu koliko presudne ko ove tri. Ovu novu Operu sam instalirao i malo se igrao u njoj i mogu reć da jedva čekam svoj komp u komadu da se vratim na operu :) |
Po meni je u zadnje vrijeme iexplore bolji i od opere i od mozzile
uzasno je brz |
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako se ona najvise pridrzava standarada za nju se najmanje i zadnje optimizira prikaz stranica pa otuda a ne od bugova 99% problema:( |
Citiraj:
Idi na Tools-Delete Private Data chekiraj da obrise cookiese (pazi da ne obrises wand) zatim idi u folder C:\Users\Tvoje_Ime\AppData\Local\Opera\Opera\ i obrisi sadrzaj foldera vps zati idi u C:\Users\Tvoje_Ime\AppData\Roaming\Opera\Opera uradi backup filea cookies.dat i obrisi ga (promjeni mu ekstenziju u .dat.old ili slicno) |
....
|
Napokon si složio Speed dial kak' mi odgovara, ali nisam u potpunosti zadovoljan.
Kako mogu (s kojim programom...) napravit' da mi thumbnails-i izgledaju ko za titlove.com (gore lijevi na slici). Dakle da nema "bjeline" oko simbola (kao You Tube recimo ili crnine na Xfire thumb-u). http://www.pohrani.com/t/K/tm/1fvg58hb/1/speeddial.jpg Znam da sam noob, al' takav sam kakav sam.:D I jel netko možda zna/se sjeća gdje je jedan user s foruma napravio thumb za PC Ekspert forum? Tražilica nije pomogla.:( |
....
|
Imam 10.10, a kada stisnem update pise "You are using the latest version of Opera"
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nije mi jasno zašto je ovo ovako:
http://i46.tinypic.com/106h36p.png Gotovo uopće ne mogu pročitati što piše s malo veće udaljenosti, jedino me spašava što znam gdje je šta :D Ne znam zašto to baš mora biti prozirno :S Dobro, osim u Windows native skinu, koji je gadan :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:18. |