![]() |
get him to greek jako fina komedijica, tonu poznatih lica, napokon odobrenja/licence za apsolutno sve show-biz emisije koje se prikaziju u filmu... baš onak zabavan film, oba glumca odlična.
pogledati prije forgeting sarah marsall ;) htio bi napomenuti meni iznimno dobar psiho-horor-triler 1408 po knjizi stivena kinga, neki dan ga ulovio na hrt-u, nikad čuo za film i ostao oduševljen, priložen u stalnu postavku htpc-a. |
Upravo gledam "The Joneses". Poprilično uvrnut film. ;)
|
ali mi je odlično sjeo, gledao ga dva puta... na sličnu šemu pogledaj i city island.
|
Siso pa ja sam ti preporučio city island.;)
|
svejedno mi je bio na disku već dugo, možeš dobiti status remindera eventualno :D
|
Machete
poklonici trasha (rodriguez) ce biti jako zadovoljni filmom, oni odusevljeni The Expendables bi trebali biti jos vise odusevljeni, jer ovo je za mene akcija kroz cijeli film, sa hrpom faca, ima cak i pricu, i poruku, i dosta puno istine.......... IMHO film itekako vrijedan gledanja, jako dobre scene, jako smijesne scene, ponekad malo zesce pretjerane u trash smislu scene (meni ne smeta, nimalo, dapace), par itekako prekrasnih zenskih tijela, poprilicno jako poznatih uloga u malo cudnom svjetlu (glavni bosovi koji mislim da nisu nikad igrali ovako jake negativne, ovoliko izrazene). i sta je najbolje, na par scena sam se toliko nasmijao da se prakticki sve komedije unazad par godina mogu pokriti i sakriti sa svojim "humorom", tipa kada: ********** onaj tko ne voli trash ili ga ne shvaca ili ga ljuti - bolje nemojte gledati film. onda cu samo citati komentare za nesto sto ocito ne volite, kakvi komentari onda mogu biti nego losi i pljucanje po filmu. ista stvar je vec bila sa Planet Terror, sa Srpskim filmom i tako, u posljednje vrijeme. kvragu, ako ne volite zanr filma i tematiku - nemojte gledati. ja ne volim romanticne komedije i takve sapunice, pa ne pljujem po filmovima takve tematike jer samo popi**** dok ih gledam - pa je logicno da ih niti ne gledam ;). ********** |
pogledao predators, i ugodno se iznenadio :)
get him to greek, ok komedijia, mada mi je Forgetting Sarah Marshall bio dosta bolji, preporuka za pogledat u kompletu |
Evo malo infa: http://www.moj-film.hr/novosti/pregl...-ima-nastavak/
|
Pogledao i ja Predatorse, ok film ali ništa više. Usrali ga sa stalnim poveznicama sa prvim dijelom. Mislim zadnja šora u prvom je bila nešto predobro, najbolji dio filma, u ovom frajer umlati predatora na kraju kao neku curicu. A i onaj jakuza, zakaj je on ostao da se šora sa predatorom, za Billy-a iz prvog dijela se znalo da je lud ko batina i zato je ostao, japanac je komotno mogao zbrisati s ostalima. Doktora iliti psihopata su bezveze ubacili, Brody je tak pametan cijeli film kao da ga je gledao pa sve zna, ovi ostali kao sve specijalci pa samo trče za njim. Mislim da se više koncentriralo na originalniju radnju a ne samo trpanje iz starih nastavaka bio bi bolji film. Jedino mi je drago kaj je soundtrack isti, čim sam ga čuo odmah me žmarci prošli :D
Da me ljudi krivo ne shvate, film se isplati pogledati al daleko je to od jedinice (možda sam ja presentimentalan)... Recimo A-team mi je puno bolji film... |
pogledao Machete i Face Off !
oba su jeee**** velika preporuka (osobito za face off, malo je stariji ali je pravi :D ) ! :beer: |
Face off je remek djelo.
|
U zadnje vrijeme pogledam pokoji dokumentarac. Definitivno preporuka, ništa što već ne znamo, osobito mlađe generacije.
The Union - The Business Behind Getting High |
pogledao
a-team i razocarao se, neznam sta ga ljudi toliko hvale, 2 sata naivne pucacine i lose glume predators- dobar film, ali jos uvijek je predator 1 bolji machette- izvrstan film, kao i svi filmovi od rodrigez-a, i ovaj mi je super bio, vise sam se nasmijao na njemu njego na nekim "komedijama" koje sam gledao u zadnje vrijeme |
Citiraj:
Citiraj:
u moru akcija i komedija ovaj film cu rado pogledati za neko vrijeme jos jednom, sto recimo za The Losers nema sanse IMHO. ali ok, svatko ima svoj dojam o filmu. |
Pogledao Predators, kao ljubitelju serijala i žanra zadovoljan
Na preporuku nekoga ovdje pogledao 22 bullets i bože me sačuvaj takvih filmova, rupa u priči ko u priči :), dosada živa.. |
Citiraj:
|
Istina; i nisam ga nesto najpozornije pratio. No prvenstveno iz razloga sto mi je bio predosadan..
Punisher mi je isto bio niza kategorija, bit ce da nisam ljubitelj zanra.. |
Opet nakon duzeg vremena nabacio A Gunfight
|
Pogledo Plaćenike, dobar, smiješan
čak se spominju i naši krajevi :lol2: |
Citiraj:
I ja baš jučer pogledal, odličan film. Glumci su ŽIVE legende i zbilja film je kao neki trash ODLIČAN! |
Citiraj:
odlican? :stoopid: |
1 privitaka
najbolji film izasao ove godine mora biti inception
doduse vjerojatno sam pristran posto sam ga gledao u ovom kinu (koje je eonima ispred bilo cega u hrvatskoj) nazalost dvd izlazi tek 6.12. (i to nesluzbeno) |
Franklyn, jako dobar film koje se krije iza cudnog imena..
|
jel gledao netko Tekken ?
Po komentarima na netu ,film je dosta bolji nego izgleda na traileru ,pa me zanima ako je netko gledao. |
Citiraj:
Isto tako neko je komentirao A-TEAM da nevalja. Meni jedan od najboljih takvih filmova, baš je po onom starom receptu puno akcije, nešto humora i deri. Za nasmijat se i opustit dušu dao. |
Death Race 2 uskoro dolazi.
|
Citiraj:
Velim da je za takvu vrstu žanra odličan. Nemrem reči da je spektakl kad to nije:hitthewal: Evo došel je i Iron Man 2 na red. Super nastavak, no prvi mi je bolji. I šteta kaj je zadnja scena borbe Rurka i ova dva limena tak kratko trajala... Jedno pitanjce, kaj na kraju znači ovaj HAMMER od 7kg u pustinji u Meksiku? Nije valjda od Thora? |
....
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
The Monsters
http://www.youtube.com/watch?v=a-2aT...eature=channel Made with a crew consisting of only two people using "off the shelf" consumer level cameras, editors, digital effects programs and other such equipment. Kad pomisliš da je Inception film godine i Nolan uber redatelj, onda se nađe ekipa i napravi ovo sa 15,000 $ OBAVEZNO pogledati. 9,5/10 |
Citiraj:
Pogledao na tvoju preporuku i ostao razočaran. Dva lika kroz cijeli film pokušavaju preći preko granice i pricaju medusobno o glupostima. To je film bez akcije, bez tih cudovista, bez duse bez iceg. Vidio sam i jeftinijih a boljih filmova. Totalno glupo potrosenih sat i pol filma. Tko u ovome može uživati klanjam mu se. |
pogledaj four lions onda :D
neki dan sam bio spreman ponovo ga odgledati sa boljom polovicom bez a i b... doduše hd, pa je to visoko rezolutna komedija :) |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=yGk2TojOd-4 |
Film za ekipu
http://www.horrorhr.com/roger-corman-syfy-sharktopus/ |
Pogledao The Last Airbender link
Ništa posebno, relativno dobra priča, predvidljiva radnja, premalo "bendanja" i efekata općenito... Za ubiti sat i pol (tako nešto) čisto ok, ali ne očekujte previše. I naravno, očekuje se nastavak. |
|
Kaj je taj Inception zbilja toliko genijalan ili je prenaporan?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neloš akcić, ništa specijalno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:42. |