PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Košarka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251747)

goran1985 27.04.2023. 08:48

Sad još nek se pojavi game 6 Klay i to je to. Mada, gledajući extended highlightse, pojavio se on večeras itekako...

Ante M 27.04.2023. 11:20

Mnogo sam nezadovoljan radom Šunke , a to govorim još i od prije playoffa. Lik je kreten, nemoguće koje on gluposti na klupi radi. Rotaciju ne razumije ni on sam, Brona i AD umjesto da dozira gazi po 40 minuta na parketu bez rezona, onda kad dođe u egal stavi ih na klupu, rade mu seriju 20-0, maher nijemo promatra kraj terena i gleda bez zvanja to.
Mislim, nakon ovoga sinoć sam uvjeren da je lik na platnom spisku grizlija ili warriorsa, nemam zbilja drugog objašnjenja za sve te njegove gluposti.

Miami izbacio Buckse, svaka čast, ali nešto tu ne štima kod Bucsksa čim su 2 tekme zaredom ispustili +15 vodstvo, a sad i kući. Buldožer je pogubio konce i ovo je kraj njegovog mandata, nisam sad previše pratio tu seriju van kratkih sažetaka, ali zašto Crowdera nije koristio više ?
Knicksi će izbaciti Miami. Sumnjam da mogu heat igrati tako u kontinuitetu makar se Spo pokazuje zbilja ko top trener, možda trenutno i najbolji u ligi.

Gsw nisam ni gledao, ali pretpostavljao sam da će tako biti. Kingsima je prolazak ostao na obruču kod onog šuta Barnesa u game 4, bolje od toga nisu mogli ni sanjati.

Ali nije mi mrsko, jer bit će to pravi derbi polufinala zapada prvenstveno, a onda i zbog toga što Lakersima bolje odgovaraju GSW neg Kingsi koji igraju na brzinu, trku i ritam, ne slično kao Grizliji, ali uglavnom fizički jako zahtjevnu košarku i to Lakersima baš ne leži. Sa GSW će to biti jako fina košica, nadmudrivanje, a plus i ne vidim kako će braniti AD u reketu, obrvanko će to da isprobija samo tako. Brona da ne govorim, tu možete staviti 100-200 eura na to da će Draymond dobiti barem 1 tekmu suspenzije jer neće moći podnijeti kako ga LeGOAT uništava, kako ga je uništio i u finals 2016 :D

Uostalom, i omjer u rs sugerira da iako su Lakersi bili nekompletni imaju 3:1, homecourt GSW neće biti prepreka jer su Lakersi, a pogotovo LeGOAT navikli uzimati Warriorse u njihovoj dvorani :D

Jedino nas Šunka Ham može zaustaviti da ne uđemo u finale zapadne konferencije :goood:

Roberto 27.04.2023. 11:53

Šunka definitivno niej doraso zadatku i količini ega taštine koju ima u svlačionici :D
Nisam gledao tekmu ni sažetak, pojma nemam za ovu konkretnu tekmu, ali jasno mi je da se ne snalazi najbolje.

Budenholzer je vjerojatno bivši nakon ovih dobivenih pa izgubljenih tekmi, dosta lošeg vođenja tekmi i šlag na tortu, imaju timeout i ne zove time out nakon onog Butlerovog ludog koša za izjednačenje sekundu prije kraja regularnog dijela. WTF, Bud!?

GSW... jbg. its a hit or miss league. Wiggs je fulao čistu tricu za pobjedu 10 sekudni prije kraja G1 nakon što ga je Steph našao iz double teama. Barnes promašio onu... moglo je već biti gotovo sve za GSW, a mogo je i danas se GSW čupati za ostanak u seriji.

BTW, taj Barnesov promašaj, kad već spominješ 2016., taj čovjek je uništio GSW promašajima u dvije tekme :D
Mislim da je u dvije tekme koje su spušili gađao 2-22, a većina bili otvoreni ili barem solidni šutevi nakon udvajanja na Stephu :D
Nakon što je fulao ovo za Kingse moglo se čuti Greena poslije tekme kako govori Curryu we have seen this movie before :D

Imamo i mi i vi još poosla do kraja, neće Kingsi pasti sami od sebe sad. Jako repsektiram tu ekipu, bit će odlični u nadolazećim godinama.
Ali volio bih GSW Lakers gledati, apsolutno. Plus, GSW ne bi prestali zajebavati Grizlije što se nisu ni pojavili na rematchu koji čekaju godinu dana :D

Davisa nema tko čuvati u GSW, apsolutno, ali svejedno bi to bile vrhunske tekme s neizvjesnim ishodom.

adaksinjo 27.04.2023. 14:54

jedna prigodna za našeg Đanija :D

Đimi je stvarno odlično odigrao, nadam se da će dogurati što dalje.

Roberto 27.04.2023. 17:32

Đimi ide na Knickse, btw, nitko ne komentira kako su Knicksi riješili Cavse? Imo, Miami prilični favoriti za finale konferencije.
Možda su u Utah znali zašto se Spide rješavaju :D

Curry u odabranom društvu:
https://i.postimg.cc/cLwzPJ9Q/curry-msot-pts.png

Tajl3r 27.04.2023. 19:52

ÐIMI GOAT.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7e70c29349.jpg

di_su

adaksinjo 27.04.2023. 21:55

e zato ga volim. čovjek je doslovno dijete s ulice, iz ničega je došao do krova svijeta i sad ga novinar drugu godinu zaredom pita istu glupost :D

https://streamable.com/grfy9u

mislim da nitko nije očekivao ovakav odgovor, američani jednostavno nemaju takav mindset, tamo si ili prvi ili si nula. Đani gospodin.

vlatko27 28.04.2023. 06:53

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3673244)
e zato ga volim. čovjek je doslovno dijete s ulice, iz ničega je došao do krova svijeta i sad ga novinar drugu godinu zaredom pita istu glupost :D

mislim da nitko nije očekivao ovakav odgovor, američani jednostavno nemaju takav mindset, tamo si ili prvi ili si nula. Đani gospodin.

Ono kad je "glupi" sportaš pametniji od visoko obrazovanog novinara. Svaka čast Đaniju, kakvo spuštanje. :respekt:

pogi 28.04.2023. 12:05

Bit ce zanimljivo vidjeti kazne za Realove igrače posebno onog Vuvuzelea a tekma br3 u utotak u beogradu ce biti zanimljiva.....

adaksinjo 28.04.2023. 14:00

danas bi trebala liga izaći sa službenom odlukom o kaznama. možda će u ekipama biti više juniora, nego igrača prve ekipe :D

Dottore 28.04.2023. 14:22

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3673244)

Pa i Đimi (Butler) je dijete s ulice.

Što se tiće Antiše, sve sam vidio i dalje ostajem na svom mišljenju. Ne može čuvati Butlera sa centra , niti hvatati tempo. Ahaha. Završiti će kao Obrva :)

goran1985 29.04.2023. 04:57

Uh, gangbang u Chase centru i bit će toga još u sedmoj rekao bi.

A šta tek reć za Lakerse? Ozbiljna serija, pogotovo s obzirom na udaljenost. Djeluju da će imati šta za reć i sa Sunsima u finalu.

adaksinjo 29.04.2023. 07:36

došao sam s kokicama, a kad tamo ante još uvijek piše svoj post :D

nema tu neke prevelike mudrosti, od preostalih ekipa, volio bih da Denver digne kantu.

Roberto 29.04.2023. 07:54

Lakersi ocekivano, Kingsi izborili G7, pa ne mogu rec neoceocekivano, nazalost :D

Gsw losi, tesko da itko osim stepha i klaya zasluzuje prolaznu ocjenu.

Imati igraca poput Monka, koji ulazi s klupe, solidno se drzi u obrani i daje 20ppg, jebenica. Warriorsi to nemaju, netko ce na kraju sezone pitati zasto je Poole dobio silne novce :D

Kingsima svaka cast. Imali su odgovor na sve. I kad je Curry krenuo s 10 koseva u Q4, na svaki kos su odgovorili kosem.

Blaga prednost kingsima za g7, ne zbog domaceg terena vec zbog toga sto se gsw previse muci da bi dosao do iceg, kingsi puno lakse dolaze u svoje sanse i imaju vise raspolozenih igraca.

Gemmy 29.04.2023. 08:16

g7 ce biti dobra tekma
bas me zanima ako mogu dobiti dvije tekme zaredom u gostima, sada kada je bitno

Roberto 29.04.2023. 08:46

Bit će dobra tekma sigurno, a najbolje od svega, tekma je u 21:30, neću se morat dizat gledat :D

Mogu oni to dobit, ali veća je šansa da neće gledajući kako im ova sezona ide :D

Poole 2022 PO: 17,0 PPG, 50% šut
Poole 2022 RS: 20 PPG, 40% šut
Poole 2023 PO: 12,7 PPG, 33,8% šut

Monk 2023 RS: 13,5 PPG, 45% šut
Monk 2023 PO: 19,8 PPG, 43% šut

Ne može se samo na njih svesti, naravno, al sve skupa strši koliko je Poole loš ove sezone, šteka mu i napad kojim je prošle seozne prikrivao defanzivne nedostatke.

Ante M 29.04.2023. 14:41

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3673405)
došao sam s kokicama, a kad tamo ante još uvijek piše svoj post :D

nema tu neke prevelike mudrosti, od preostalih ekipa, volio bih da Denver digne kantu.

Čekao si moju jutarnju poslanicu, ali toliko sam bio zadovoljan Lakersima da sam baš zaspao kao klada čim sam vidio da Šunka uvodi rezervu petorku krajem 3/4 da mi nije palo na pamet da pametujem iza toga :D

Znao sam da ćemo ih ugaziti čim sam vidio Jack Nicholsona uz parket, koja je on dimenzija više cijelom događaju, clutch :D
Dobro, i kad sam vido da Kennard ne igra jer on je bio jako neugodan u obe tekme što Grizliji dobili, dobro je što ga ovaj krkan od njihovog trenera nije više koristio, čovjek jedini može uvezati par šuteva i razvući obranu.

A što reći na samu tekmu, ušli smo kao raketa, ubili, zgazili, natukli drugog nositelja zapada sa +40 poena. Mislim, umeli smo ih u svim parametrima, od šuta, skoka, ali pazite blokade 15 vs 2 eeej koja dominacija.
Moram naglasiti i monstruoznu, ali baš monstruoznu obrambenu partiju AD, čovjek je baš zaključao reket tako da su se ovi bojali uopće pristupiti, najjače mi je bilo ono kad je Morantu uzeo živu loptu, samo nastavio bacio u kontru :lol2:
Šunka je makao malo Beasleya i Browna Jr iz rotacije i odmah je to bolje, nadam se da će sada LW4 i Tristan i Mo Bamba imati koju minutu više da ne trošimo AD bezveze.
Opet kad pogledam cijelu seriju tek se sad vidi koliko je clutch potez bilo ono Bronovo polaganje i dominacija kroz produžetak game 4, zamisli da su grizliji vratili 2:2 pa možda onda i 3:2 pod kojim bi pritiskom bili Lakersi, ne samo u game 6 doma koju bi onda morali dobiti pod mus, nego čak i da dobiješ išao bi u Memphis na game 7. Šampionski mentalitet, to ti je, LEGOAT :goood:

Kingsi su me opet iznenadili, gledao sam ih dosta kroz sezonu, ali ovo jučer je bila baš brutalna predstava u trenutku kad su je morali dati, kad su bili pred ispadanjem. Totalno su neutralizirali gsw, čim je krenula i najmanja mogućnost da bi Curry ili Klay mogli nešto povezati par šuteva, ovi su ih odmah lupili po glavi, ili trica ili prodor, ljudi melju, završavaju napade u 10-15 sekundi i nije to lako pratiti vremešnim Warriorsima. Mentalitet Kingsa je jak, samo potvrđuju ono što sam neki dan pisao da bi bili neugodniji matchup Lakersima nego Gsw. Sedma tekma je već sutra, vidjet ćemo sve je otvoreno, ko će se prije oporaviti , ko će iscijediti snage jer serija je zbilja jako brza i zahtjevna.

Nego daj Robi objasni , nekidan si iznosio ode +- rejtinge pa kao Bron jako looooš, imao -4, evo jučer cjelokupna startna petroka gsw na dvoznamenkastom minusu, Curry 30 pts , a -14 rejting, Klay 22 pts , a -28 rejting, ostale ove tuljane neću ni spominjat jer ne znaš ko je gori od kojega hehe.

Što to znači sad, Currya i Klaya na klupu, mislim kad tako negativno doprinose treba ih sigurno umiroviti, ključeve ekipe dati Moodyu i Kumingu jer oni imaju nešto plus u rejting, jelda ? :lol2:

:D

Roberto 29.04.2023. 15:56

Pa hajde udovoljit cu ti, mada ti znas dovoljno fobro kosarku pa znas i gdje je odgovor :)

Bron i AD koriste vecinu minuta u tekmi i to zajedno igraju, pa kako to da onda Bron bude u minusu a AD u pkusu kroz 4 tekme? :)

A ovo kod gsw, pa necemo ih s rezervama usporedjivati koje su par minuta igrale :)

Podbacaj teski gsw, izasli bez energije na teren, kingsi odlicno odigrali.

Bit ce odlican G7, sve otvoreno ali ipak bih malu orednost kingsima dao.

Za ovaj small ball i ulaske u reket kingsa nemaju bas rjesenja, i nisam siguran sto mogu iskemijati u dam vremena. Vjerojatno se Green vraca u prvu petorku, a on s Looneyem, dva non shootera, spacing preslab za Kingse, a u obrani ce bit prespori za ovu mladu ekipu.

adaksinjo 30.04.2023. 20:32

od ovih Knicksa me boli glava, trica 3-21 :D

Roberto 30.04.2023. 20:38

Miami ušao u ritam.

Knicksi i dalje brickaju :D

Roberto 30.04.2023. 21:26

Nego, @Dottore, štaje s Embiidom?

Šuška se da je stanje s koljenom dosta lošije nego se priča i nego što žele priznati, i da su male šanse da će zaigrat ovu seriju, možda ni dalje u PO ako Sixersi odu dalje.

Gemmy 30.04.2023. 21:29

jimmy ozlijeden ali jos uvjek se vuce na terenu, i ne zeli van na +10

goran1985 30.04.2023. 22:06

Evo se u sedmoj utakmici natječu tko će bit lošiji.
Nisam ni napisao kad eksplozija Stepha i Davisa. :)

Dottore 30.04.2023. 22:13

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3673602)
Miami ušao u ritam.

Knicksi i dalje brickaju :D

Ragano i rutinski .

Dottore 30.04.2023. 22:15

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3673608)
Nego, @Dottore, štaje s Embiidom?

Šuška se da je stanje s koljenom dosta lošije nego se priča i nego što žele priznati, i da su male šanse da će zaigrat ovu seriju, možda ni dalje u PO ako Sixersi odu dalje.

Neki kažu da neće biti na tekmi, ali Doc Rivers nada.

Sada je Kingsi i Štefek družina

d0X 30.04.2023. 22:40

GSW-SAC bome tijesno, koš za koš se igra.

goran1985 30.04.2023. 22:56

Tijesno, da. Jedan splash brat užasan, drugi odličan.

Dottore 30.04.2023. 23:00

Štefek na sve pozicije promaši, izgleda nervozno. :) Lopta mu ne ide u rupu.

Roberto 30.04.2023. 23:02

Citiraj:

Autor Dottore (Post 3673634)
Štefek na sve pozicije promaši, izgleda nervozno. :) Lopta mu ne ide u rupu.

Jel ti neku drugu tekmu gledaš? :D
20 koševa na poluvremenu uz preko 50% šuta :D

Klay, možda na njega misliš, 1/10 iz igre :D

goran1985 30.04.2023. 23:04

Promašio oba slobodna i onda reakcija u prvom slijedećem napadu je sve...

A malo sam i svršio nakon onog plus one sa poda.

No nevjerojatno da je ipak samo +10 sa onim momentom Looneya.

Roberto 30.04.2023. 23:57

Curry ubija Kingse

Gemmy 30.04.2023. 23:59

odu na +20
curry ih unistava

adaksinjo 01.05.2023. 00:18

a taman je Barkley izjavio da Kingsi idu u finale zapada, da će dobiti i Lakerse :D

ova g7 je bila one man show, čekam antišu da nam objasni +/- i ostale bitne stvari.

Roberto 01.05.2023. 00:19

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3673646)
a taman je Barkley izjavio da Kingsi idu u finale zapada, da ce dobiti i Lakerse :D

Cim je Barkley to rekao, znao sam da GSW dobija :D

Curry 50 koseva u G7, nikad nitko do sad.

goran1985 01.05.2023. 00:21

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3673642)
Curry ubija Kingse

Nije loše za jednog čokera? 50pts u sedmoj je novi rekord.

Nisam vjerovao u njih ni prije ni za vrijeme utakmice, svaka čast i treneru. Pustiti Sabonisa da bude glavni se pokazalo odlično.

d0X 01.05.2023. 00:23

Curry uvijek izgleda kao da igra sa cheatovima, ali i Looney je bio sjajan. Ima odličan osjećaj za skok. Ubio ih ofenzivnim skokovima.

Roberto 01.05.2023. 07:08

Light that fucking beam!

Gemmy 01.05.2023. 07:33

najaci potez stepha mi bio 6 min do kraja, kada je lopta isla do wigginsa, i taman da ce ju ulovit, curry ga gurne, uzme loptu i pogodi floater

koliko zeli loptu da gura svoje suigrace, manijak :D

adaksinjo 01.05.2023. 07:49

Citiraj:

Autor Ante M (Post 3673448)
Nego daj Robi objasni , nekidan si iznosio ode +- rejtinge pa kao Bron jako looooš, imao -4, evo jučer cjelokupna startna petroka gsw na dvoznamenkastom minusu, Curry 30 pts , a -14 rejting, Klay 22 pts , a -28 rejting, ostale ove tuljane neću ni spominjat jer ne znaš ko je gori od kojega hehe.

https://i.ibb.co/hm8MhRd/1.jpg

4, izgubljene, 4 osvojene lopte, 21 asistencija, 47 skokova, 102 koša :chears:

goran1985 01.05.2023. 07:50

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3673646)

ova g7 je bila one man show, čekam antišu da nam objasni +/- i ostale bitne stvari.

Koef. 1.01 da će tema pod ključ prije kraja prve utakmice GSW-LAL. :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:10.