![]() |
|
Citiraj:
|
He's doing it again :nono:
|
Kako je gušt trčati kao support na 24/7 Gulf of Oman naoružan sa 870 MCS sa Frag roundsima i bacati C4 na protivnička vozila pa opaliti u C4 sa shotgunom, gledati BOOM i protivnički tenk crew kako piše "wth" kad vide da ih je shotgun ubio i raznjeo tenk :D
Još bolje birgirpall način priljepljivanja C4 na jeep naprijed i nazad pa se zaletit u tenka, iskočit i pucat shotgunom u jeep :D |
Citiraj:
http://de.avarty.com/wp-content/uplo...ie-300x238.jpg . . . http://www.pohrani.com/t/2d/121/3W5M4WWA/untitled.jpg |
Danas izlazi jedan manji update.
Changelist * Fixed AA missiles not doing damage to vehicles moving at very high speeds (This is the much wanted heatseaker fix) * Fixed TV Missile doing much more damage than it should (it is no longer a 1-hit kill) * Tweaked tank armor strength * MAV elevatoring fix, round 2; proning on the MAV will now disable it * RCON admin.say command can send to individual players * A few invalid map+gamemode combinations in maplist.txt could crash the server on startup; these combinations are now rejected instead * RCON vars.serverDescription was not returning anything in R20 if the string was not set; this has been changed to return “” instead * RCON player.onChat now reports the target player subset http://battlelog.battlefield.com/bf3...4781254560301/ |
jel koristi neko fxaa injector danoc1 v1.25?
super mi je stvar, al su boje malo prejake. ocu ih smanjit malo, al ima 100 opcija. :/ |
koristim 1.3 beta, igraj se sa saturation
|
Fix po našem vremenu u 22h?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vjerojatno su smanjili armor tenku, tako da ga u slijedećem patchu mogu ponovo popraviti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I vjerojatno ćeš moći suppressati s painterom. :D
|
Citiraj:
Bilo je lijepo dok je trajalo one-hit-kill armora IMHO uopće nije bila prejaka. Pogađanje armora u punoj brzini je bilo vrlo teško pogotovo sa tim input lagom od rakete. A i samo takvo oružje i treba biti one hit kill. Znači sad će povečat armor tenkovima i smanjit damage TV rakete, bravo DICE. :fuming: Bitno da DART "works as intended", a ima efektivni 3 puta veći damage (sa heavy barrelom po pellet-u bi trebao imati 12.5 damage, no ima 36!) Retards! |
Citiraj:
sto god da naprave. |
kako radi dobro supression sad , sa recon clasom sa sv98 samo raspali
|
Citiraj:
|
Sorry , ne sv98 , nego onaj drugi SVS..ma , ovako , u Conguest modu , sa 64 igrača, nabio supression bonusa samo na način da sam legao u tunelu na Metro mapi pucao bez prestanka po pozicijama protivničkog tima. Samo dolaze "supression ribon". Ista metoda radi i kad raspališ sa onom teškom strojnicom po zgradi na mapi sa brodskim kontejnerima. Bitno je da ima 64+ igrača na mapi. Najćešće se podijele svaki na svoju stranu mape i udri. A fora i je uzet shotgun i naganjat se među kontejnerima.
|
Mobile AA ne radi više štetu na tenkovima :O wtf?
edit:proradilo... |
Vi koji se pitate zasto ekipa toliko ragea oko nekih naoko nevaznih stvari...to je zato jer je cijela igra jedno veliko sljepljeno smece, sklepano za sve konzole odjednom, a u nama je jos uvijek nostalgija i htjenje za pravim bf, radjenim za pc, i onim uzivanjem koji smo imali kad smo igrali bf2, pa onda eto, svoje frustracije ispoljavamo na suppressionu i tv raketi (mada da, stvarno su ujebali to)
|
Citiraj:
Što se TV rakete tiče, meni paše. Ubijanje tenka jednim hitom je bilo bezveze. Ionako tenkovi nemaju nikakve sanse protiv attack helia tak da, ne vidim cemu hammer_of_thor opet pise psalme i tragedije. Jedna TV raketa i kombinacija raketa od pilota + main guna od gunnera su i vise nego dovoljne za razguzit bilo koje vozilo. Less QQ |
Citiraj:
Za razvalit bilo koje vozilo je dovoljno i puno manje od toga što si nabrojao. Fora je u guštu kad one-shotaš armor. Tenk veselo ide i iz čista mira mu doleti TV. :D Uopće mi nije krivo nerfanje zbog damagea koji radi, već zbog užitka one-shot-killa (odnosno destroya u ovom slučaju) |
Citiraj:
EDIT: Za ovo boldano, totalno gg bro. |
Ja preferiram mape sa 128+ igrača :)
|
Citiraj:
|
imam athlon 2x 2.8, 4gb ,hd 4670 (nikako da stavi komponente pod moj komp na forumu, izvinite)
zanima me dali bi moj komp to uopce mogao vuci ? ako da , koja rez? detalji pretopstavljam low ? |
Neće ići. BF3 je prevelik zalogaj za 4670 i dvojezgrenog Athlona.
|
jel igrate vi timski Noshahr Canals? Daj ajmo se dogovorit tamo ta mapa je ludilo. Otključao sam onaj sv98 , radio beacon , stavim to u onu razrušenu kuću ispred njihovog spawn pointa :D i samo idu riboni:D , avenger , sniper rifle...
|
Citiraj:
http://upload.slike.com/thumbs/HO715.jpg |
Citiraj:
Može tako? |
Citiraj:
Igramo, pitaj Ati freaka za podatke za TS :) |
|
|
Citiraj:
Edit: Tek sam sada skuzio da si i ti oso u maserke :) |
Koji od snajpera je one shot kill i da nije "bolt" nego polu-automatski? Sv 98 je dobar , ali taj bolt je koma , ako nije headshot.
|
Citiraj:
|
Pa dobro dali taj fakin AA radi damage tenkovima ili ne? Koliko vidim ne radi... :hitthewal:
Ova igra se pretvara u jednu veliku smjesu random bugova. Koliko sam ih doživio sada u jednoj rundi, nisam ih u BC2 doživio u godinu dana :nono: |
Citiraj:
Ne volim se vozati u njima. Tu i tamo nekad sjesti sa još dvojicom pa sa CITV raditi dernek :D A i treba biti frustrirajuće. Isto kao što je frustrirajuće za cijeli neprijateljski air kad imaš dvije koordinirane ekipe na tenkovima sa CITV, ništa ne može preživiti i pobjeda je zagarantirana. Citiraj:
Citiraj:
OTOH, dosta malo damage-a radi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:35. |