![]() |
hahaha, Imam u kutiji mozda 100 risera i dodatnih kablova. 90 ih radi... neznam gdje da to prodam i dali uopce to ima kakvu korist i svrhu van rudarenja jer rudarenje je definitivno out i vrlo vjerojatno vise nikad nece biti In kao sto je bilo tih 3 mjeseca 2017te, lol
|
Kolege,
ima jedna caka ali sam je zaboravija. Kada idem implementirati novi BIOS naravno flasiran i pokrenem ATIWin flash naravno kao RUN ADMINISTRATOR program se ne otvori nego prijavi na nije pronađen ATI video card? To znam da sam nekako davno riješava ali neznam kako. Ako netko zna puno Hvala... |
|
Zašto ovo od jutros na Eth sve radi na 5% snage?
|
Mislim kod svih vrti na 5% snage
|
Ne kužim što je pjesnik htio reći :stoopid:
|
Rigovi više osoba na više lokacija rudare Eth npr. umjesto 150 Mhs-a oko 16????
|
Neznam, meni sve radi uredno
O kojim se grafama radi i sa koliko memorije? |
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.27860
vecina amd 4gb rigova vise ne rade od dag350 treba probati -eres 1 i cital sam negde da ako imas jos blokchain drivere (ko ja), treba probati ver 18.12.1.1 ali nisam to jos uspel testirati ali uglavnom i ako to proradi nebu to jos dugo, do dag365 max |
Citiraj:
|
hahah evo ja bas dodal -eres 1 i radi...claymore v15.0
edit: default mu je eres 2, e sad dal to znaci da bude claymore zastekal na iducem dag epochu...bumo vidli haha |
Sorry sa -eres 1 radi jer sam stavio vijugastu crticu umjesto obične:o)) Hvala kolega
|
Updejt minera (software) i taj eres 1 ...
|
jel zna netko zašto jedna kartica ne radi po rigu od 5 kom. Sve testirano novo. nova ploča nove kartice novi raiseri i sve isto. najčešće kartica 0 ( nula)
|
Pretpostavljam da je kombinacija 4GB grafe + windows 10?
|
Ako su 4gb kartice,prebaci grafiku sa nje na matičnu ploču u biosu ...
Stvarje DAG hasha od 350-tog DAG-a Trebala bi proraditi ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E tu leži tvoj problem
|
Citiraj:
Zna sam skoro sve postavke BIOSA davno al to šta si napisa ne kužim kolega. Molim te pojasi? Čini mi se da ima sarkazma kao da me kužim podesit al iskreno ne kužim. Logika mi jedino kaže ako ploča ima gtafičku ili hroješim. Jvala |
jedan sa 6 kartica ista ploča rado sve o.k
|
Nema sarkazma, lijepo ti govorim u čemu je problem
Možda taj jedan sad radi dobro, a kod iduće promjene DAG epocha više neće, sve ovisi o tome koliko si je windows na primarnoj grafi zauzeo memorije Znači, ili ti treba prva grafa biti sa 5GB+ memorije ili moraš imati integriranu grafičku na ploči pa nju postaviš kao primarnu |
Citiraj:
Hvala puno puno si mi oomoga;)))( |
Tako je,na žalost potrebno je više memorije za DAG,pa tako na prvi slot treba stavljati kartce od 5+GB ili stavljati grafu na matičnu ploču,zbog,pogotovo windowsa, koji koriste dosta memorije za prikaz slike, i zbog toga grafa na 0 slotu ne radi ...
|
nema memorije za DAG a 4 gb kartice. jel ima riješenja jer neki i dalje rade o.k hvala
|
pa ima, ili kupi 8gb kartice ili kopaj nesto drugo... ethereum i etc ionako nitko nece moci kopati s 4 gb karticama za koji mjesec.
|
Citiraj:
imam nešto kartica i8 gb i sad ih pokušavam styvit na PCI dlot nula. neznam oće pomoć |
Kolege jel ima nejo smjernice kako rudarit Ravecoin i dalj se uopće mogu sa AMD 570 rx 4 gb i 8 gb?
|
pa mislim da mogu,jedino će eth i etc biti u banani za koji mjesec sa 4gb karticama ...
https://2miners.com/blog/how-to-mine-ravencoin/ https://www.ravenminer.com/?gclid=Cj...IaAtBoEALw_wcB Evo tu piše nekaj više .. |
Jel tko pokuša vrtit nicehash ? Meni 10 kartica vrti oko 1.3 eura dnevo. Ne kužim to. Prije je pisao jedan algoritam da vrti a sada vrti 2 hoće se to povečavat, tj. jad počme vrtiti više alforitama ili ? Dali netko ima iskustva s tim . Kartice 4GB. Ili da to gasim?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:15. |