![]() |
Na smurfu nema kome ne hebem majku (nikad prvi, da se razumijemo, samo odgovaram na provokacije), kad krenem psovat, pišem po 15 minuta dok mu crijeva na razvalim po riftu.
Još nisam pobrao nit warning :) |
Danas sam prvi puta imao cheatera u timu, a da smo ga skužili. Lik je imao map hack za buffove i sa top lejna je pratio svaki buff, zmaja, camp, itd. Tko zna koliko sam puta protiv protivnika s tim sranjem igrao.
|
Šta postoje hackovi za LOL? Ne zanimaju me nego nisam mislio da je to moguće.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mrzim takve ljude...btw xGame, kako ti sada stojiš na EUW? koji tier i to? Pitam jer ako si oko G2-P4 slijedeći tjedan bismo mogli odigrati malo :D
|
Na eastu sam. Prebacio sam se sada kada je bilo free tako da u 4. mjesecu za lan ne moram i transfer plačat :D Ušao laganini u gold i tu stojim. Neda mi se soloq igrat pa kempam na 60 i nešto bodova.
|
Znači proces je bio ovakav: frend i ja, na smurfovima, u placementu izgubili svih 10 matcheva (namjerno) i ušli u Bronze V. Htjeli smo dokazati sebi i drugima da je bronca izi pizi.
Bilo je potrebno 29 gameova da uđemo u Silver 5. W=25 L=4. S tim da smo već u Bronze 2 počeli igrati protiv Gold, a u Bronze 1 i protiv Platinum igrača. Izi pizi. http://www.pohrani.com/f/44/KZ/3Pp42oK4/0602.png |
Citiraj:
i nisi javio... |
Citiraj:
btw ste preskakali lige? |
Nećemo nastavljati, to je bilo čisto da vidimo jel izaći iz bronce zbilja toliki veliki problem.
Sad krećemo ranked na mainovima. Preskočili smo samo jednu ligu, iz Bronze V u Bronze 3. Kako smo napredovali kroz Bronze 3, tako nam je pisalo da će nas automatski prebaciti u Bronze 1 ako sve winamo, no nije, nego nas je diglo u Bronze 2. Kad smo bili u B2 onda nam je pisalo da će nas prebaciti odmah u division null (Silver 5?), no prebacilo nas je u B1. I to je to. |
Isto tako meni u Platinumu...P5 u P3, onda pisalo da ću u P1, pa prebacilo u P2, a piše sada da ću ući u NULL. lol
|
Citiraj:
|
Iz pristojnu cifru (citaj cevape) idemo u Gold uz manje od 10% poraza
|
A gdje vam to piše da ćete preskočit?
Ja sam iz G5 upao u G3 ali nije nigdje pisalo da će tako biti. |
Pise u Profile -> Leagues i tamo s dene strane info o champovima koje najcesce igras, tocno iznad toga.
|
Nego X-Plosiv daj da bacimo neki duo normal da te supportam pa da vidim kako mi ide sa malo jačom ekipom.
|
Citiraj:
|
![]() Šta reći hhh tresh i ja bot |
master yi noob champ ;) ˘˘
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
EKY BOKTE JEBA!
:D :D :D |
a nije ništa više noob champ nego ostali assasini kada se nafidaju na početku i snowbolaju tako da.. yi može biti useles kolko god bio noob champ.
Si vidio nick. hahah trebao je biti egi pa eky pa nikako da se pogodi sve zauzeto i onda eky bokte jeba haha |
ima koja zvijer za pomoc? :D ako tak nesto ima u LoLu? :p erm... igram od kraja rujna prosle godine.. lvl 30.. odigrao sam prvih 10 meceva za placement.. bronza 1... evo sad napokon sa zadnjim mecem 100 bodova.. i i i trebam tri od pet da me smjesti u silver :D
inace igram bot support(ili full support sa zileanom ili nidalee "support" :D ).. i sad zadnjih par meceva.. dobro sam izvjezbao sa Viktorom solo mid ili top :) |
Citiraj:
|
PATCH 4.2 NOTES :chears:
Citiraj:
|
Citiraj:
For players in a duo, if either player is chosen as first pick, the team captain will be assigned first pick and the other member of the duo will get whatever position the captain received from the randomizer |
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:42. |