![]() |
Da... priča sa Carrie je nategnuta jako,...
|
Pa da, i meni je to nategnuto sve skupa, i malo je vjerojatno da bi u stvarnoj situaciji odabrali tu opciju, no za potrebe serije - funkcionira.
Nema veze, uhvatili su neki svoj ritam, zaoštrava se priča. I dalje mi je to najzanimljivija serija za pratiti od sveg što trenutno ide. |
Nova epizoda Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. i Yugo :D
http://www.pohrani.com/f/2D/fu/4Sl56o11/capture.jpg |
Pogledao Forbydelsen 3. Odlično! Neočekivan, ali pravedan završetak. Doduše, malo reciklira temu iz S01 (ubijena mlada cura, upetljanost visoke politike, ubojicu se uhapsilo pa pustilo,...), ali svejedno je odlično.
|
|
Love Hate ide i u 5. sezonu sa obzirom na kraj 4. koji je svojevrsni "antiklimaks".
Odlična serija, svejedno malo fali Darren. |
zadnji nastavak south parka je definitivno must see...
|
Homeland odličan kao i uvijek.
Killing se vraća za još jednu sezonu na netflix (najvj i arrested development). Weee. |
Homeland odličan!
A sudeći po promoju i iduća epizoda bude vrh! :) |
|
Ajmeee. Cijelo vrijeme me podsjeća na nekog al se nisam mogo odlučiti na koga.
Auuuuu koji završetak Homelanda. Vrhunski. |
jucerasnji nastavak mentalista isto vrhunski... |
Jedini dobar dio ovotjednog SHIELD-a je na kraju poslije pauze homage Dollhouseu "Did I fall asleep? Just for a little while." hehe
|
Meni je malo isforsiran. A za Coulsona sam još od prve epizode uvjeren da je klon.
|
Citiraj:
|
Agents of S.H.I.E.L.D.
|
SOA..konačno dobra epizoda. Totalno neočekivano.
|
Zene vode glavnu rijec :D
|
Google Doodle od danas. <3
Jedva čekam subotu navečer :) |
+1, pogledao i zadnju mini epizodu i sad iscekujem novu :)
EDIT: Doctor Who odličan ;), super epzioda! |
Citiraj:
Razvlače ka žvaku jebate, iman osjećaj da bi serija bila puno kvalitetnija da je planirana sezona ili dvije manje Homeland odličan, puno manje praznog hoda, puno manje glupe priče, puno manje nebitnih detalja, puno manje bezveznih epizoda. Standardno krene malo sporije, a onda te svaka iduća zalijepi za ekran i završi epski, sreća ponedjeljak je blizu:o |
Citiraj:
Preporuke za http://www.imdb.com/title/tt2663812/reference Nicely done. A sada spriječiti potrebu za gledanjem svega ispočetka. Nemam toliko vremena :D |
Citiraj:
|
AFAIK. Još jedna ide.
|
U sklopu najavljenog povratka, gledam vjerojatno jednu od najboljih humorističkih serija ikad snimljenih - Monty Python's Flying Circus [rate:no votes] unknown votes
. Kakve ideje, kakve fore,... to se ne može iskazati, to treba vidjeti. Legendarno. |
![]() Jedna od najboljih serija koju san gleda, tako dobro napravljena da je to cudo. Definitivno bi volio da je u FHD izasla jer me to kocilo da pocnem. Ali nakon S01E01 nije bilo stajanja. Svi koji se misle a vole realne stvari ovo je top stvar za pogledat. Samo me jedno sjebalo, a to je da su mi makli najdrazeg lika (opet :smoke:) |
Citiraj:
|
Homeland :care: :care:
Izvedba Damiana Lewisa, vrijedno neke freaking nagrade majko mila |
Sljedeća epizoda The Walking Deada će biti mid season finale.
Bome će biti svega. Inače, kao i obično, genijalna epizoda. |
Zaslužili su pauzu, ne.
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:32. |