![]() |
a1 sad nudi ps5 slim umjesto obicnog ps5 za iste pare. pa ako netko naruci i dobije slim verziju javite dal dolazi sa dodatnim joystikom isto :D
|
Citiraj:
https://www.nabava.net/graficke-kart...ddr6-444118091 |
Citiraj:
|
Kak ddr4 stoji po pitanju crnog petka?:D
Dal uopće zna kad bit na popustu ili je prošlo vrijeme jeftinih ddr memorija? |
Mislim da sam jutros vidio na Mindfactory-u DDR4. Ali DDR5 je sve popularniji pa 2x16Gb ide za 100€. RGB verzije su 15-20€ skuplje.
|
DDR4 je na MindFactoryu stalno u na Damn Dealsima, DDR5 je za sada rijetko ali i njega sve više ima na akcijama
|
Citiraj:
2x16GB ima po 80€ (možda i niže, gledam ovo što sam planiram uzet), ispadne cirka 2,5€/GB... |
Rasprava o akcijama, popustima i super niskim cijena-isključivo informatička oprema!
Uzeo sam 2x32GB DDR4 za laptop prije dvije godine za 2100kn. Sad bi prošao upola jeftinije da sad kupujem.
|
Citiraj:
Kad se sve zbroji i okrene, nije ram bas tako skup. Dugo sam pikirao vengeance plocice, ali fuck it, nikako da padne malo vise, pa gledao timemore i sl brendove... Na kraju eto uleti crucial. Nisam trazio nikakav oc, rgb i heatsinkove pa su se sve cijene vrtile dosta blizu oko +-20ak eura po plocici. S druge strane, kada kupujes nesto bas specificno onda se lako izgubi vise love. Za NAS sam nedavno uzeo 8GB ecc kingstona za 38 eura. Uf, sad kad to izgovorim na glas... Edit, za 118 eura: Deal: Crucial Pro RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR4 3200MHz (or 3000MHz or 2666MHz) Desktop Memory CP2K32G4DFRA32A https://amzn.eu/d/hjRMHhj |
Ronis je objavio BF popuste na HIFI, na brzaka sto sam skicnuo mi se čini da su dobre cijene.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Bas gledam na amazonu, 2x32gb ddr4 oko 120-130€ s dostavom, dok je kod nas oko 170€. |
Diskove za NAS?
Jel mozda netko vidio koji kvalitetni na popustu? |
Bilo je nesto u HGspotu, ali se odmah rasprodalo.
|
Uz malo sreće i kombiniranja više trgovina (stranih) moglo se složiti dobru konfu osjetno povoljnije nego kod nas. Vjerojatno ću tako napraviti slijedeće godine.
|
Citiraj:
12GB PowerColor Radeon RX 6700 XT Fighter Aktiv PCIe 4.0 x16 (Retail) MindStar Preis: € 299 |
Keychron šalje iz Kine?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Barem ce bit toplo u sobi :D , ima xfx 6700xt za 350e ali ova mi pase radi velicine
Jos kad se sjetim da je prije godinu dana rx6600 isla za toliko love uf |
Citiraj:
|
Jel ima sta od 7800 xt, 4070 ili 4070ti kod nas? Vani vidim neki mini popust za 7800xt zali boze?
|
Citiraj:
|
ja sam keychron naručiva direktno u HR, bez dodatnih davanja.
|
Ima li igdje kakav nvme 1tb ssd na ok sniženju?
|
Za ovaj fanatec mi ne prolazi verifikacija accountant. Jel ima itko sličnih problema?
Non stop mi šalje mail i ne mogu checkout napraviti... Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Vidio sam na njihovom FBu da je dosta zagušena stranica, pa steka. Ali prolazi. Probaj kasnije opet.
Hihi https://i.imgur.com/S7dlFgt.jpeg Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Ako mislite uzimat sta od fanateca, nemojte se nadat da ce doc brzo (i tocno) jer vjerovatno nece. Dosta ljudi ne dobiju ono sta su narucili, frend mi uzeo komplet DD set od 1000€ i nisu mu stavili 8nm booster napajanje (a samo mu to treba da moze vozit), ja evo prije 4 (skoro 5) dana narucio CSL DD set za 400€ i jos uvijek nema tracking broja, ali radije bi cekao 2 tjedna na tracking broj nego da mi zaborave poslat pedale
|
To je više stvar kak ti se posreći. Naručio neki dan, preciznije za vrijeme trajanja BF i već je u ZG.
Tracking se ne prikazuje na mobilnim stranicama, mora biti desktop mode, pa provjeri opet ako si gledao na mobu. Isto tako, dobiješ samo jedan tracking na fanatec acc, ali na UPS trackingu vidiš od koliko se paketa sastoji pošiljka i sve brojeve. Od zadnje četiri narudžbe, samo jedna nikad nije dobila tracking na accountu nego sam za nju dobio mail od UPS-a i uredno je dostavljena unutar tjedan dana kao i sve ostale. Ne konsolidiraju pošiljke nego sve ide sa svojim trackingom odvojeno i često se ne dostavi sve odjednom ako je više paketa. |
Uzeo na amazonu bezicni mis i tipkovnicu (s baterijama), dostava od danas do.... 8.1.2024. :D Jos ja pitam kad ce to, a kaze mi cika na supportu da doplatim za skuplji shipping razliku pa ce mi refundat kad stigne. Stisnuo sam skrinshot, zivi bili pa vidjeli. Za bozic, onaj istocni :D
Jel uzimao tko sta nedavno? Mislim necete mi pomoci ali da znam da nisam jedini :D |
Citiraj:
Da li je još nekom stigao PS5 od A1? Dobiva se 2 kontrolera? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znam sve, rijetko i prek moba i gledam takve stvari. Pokusao i prek ref broja nac kak su neki govorili ali jednostavno posiljka jos nije predana UPSu, ili jednostavno nisu dali tracking broj... vidim da se hrpa ljudi zali da su im posiljke dosle na vrata bez da im je ista receno itd... Sam se nadam da ne budu zaboravili stavit neki bitni dio u kutije jer to im se ocito dogadja jako cesto. |
Citiraj:
uletili ste u BF kaos bit ce |
Citiraj:
Ja uzeo iako nisam planirao, vidit cemo koja je razlika izmedju CSW 2.5 i ovog DD. Kasnije idem na CSW DD ali sad mi je prevelika razlika jer moram mjenjati i volane i bazu. https://i.ibb.co/m8Dqx1p/Screenshot-...-24-222225.png |
Citiraj:
Meni su zaboravili staviti QR adapter. Sve skupa od narudžbe pa do stalnog dopisivanja s njima (računajte da im treba svaki put po 4-5 dana da odgovore) trebalo je 40 dana da mi dodje QR adapter, sami bundle je došao nakon manje od 2 tjedna. Da nije bilo jednog QR na njušci poludio bih. Katastrofalan support. |
Citiraj:
Mislim se eventualno Formulu V2.5X uzeti, ali imam McLaren volan vec a slicni su. Ali je cijena jako primamljiva. Pa uzet jos QR V2 base side sad kad je na akciji da bude podnosljiviji shipping pa nek stoji do slijedeceg BF pa uzet QR V2 PR0 wheel side. Ne dam im 200$ za komadicak aluminija:) Za sad me odlicno sluze i QR V1. Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Ja sam piknuo CSL Elite V2 pedale i Formula V2.5 volan.
Fali mi baza, ali neka. Jednom ću je ovak uzet. Lakše ovako u komadima, nego odjednom iskeširati :D GT DD Pro 8NM je ludih 600 EUR. Nedam to sada :D |
Dobro kako to funkcionira, što sve trebam uzeti da mogu volan spojiti i igrati, imaju li kakve upute na stranici?
|
Citiraj:
No idemo u offtopic, ovo bi trebalo na neku posebnu Fanatec temu. |
Citiraj:
Cak sam dobio odmah potvrdu narudzbde, sto je premija ovih dana:) Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:28. |