![]() |
Citiraj:
Tako da sam za sada prebaco sve na Nbminer. Iako mi je jos uvijek nevjerojatno kako grafe sa istom memom poput hynix-a a razliciti proizvodaci ne zele pod istim postavkama davati isti hash :D Sve u svemu, za sada to izgleda ovako. PL jos nisam prckao ali me ne dira za sada toliko. https://i.ibb.co/rd9Y5Ds/Untitled.png Ma da sam po discordima vidio i ovo ali za sada nisam još uspio desifrirati sta mu znaci taj SW power cap pod active/not active. https://i.ibb.co/Xt8ZyRh/Untitled.png |
Evo mene opet :D
Može mi tko reći šta se najviše isplati rudariti s rtx 3080ti? Znam da su one sve lhr ali koliko sam pročitao t rex miner omogućuje potpuno otključavanje uz dual mining, odnosno rudarenje dva coina istovremeno. To mogu biti eth+ergo, eth+raven ili eth+cfx. Šta je od ovoga najisplativije? Ili da idem na nbminer? Ili neka treća opcija Hvala |
Citiraj:
I niti jedan miner ne otključava LHR karticu do kraja, osim wimbloza 470.05 drivera I SAMO V1 modele .... @thunder11 A da probaš sa 470.xx driberima na linuxu .... ??? |
A SAMO V1 modeli su postojali kod 3060, 3080 Ti je izašla sa V2 modelima 3060 tako da je lockana otpočetka
|
Citiraj:
|
Evo izgleda da na kraju ipak idem po 3090-tku za vikend
|
Citiraj:
Improved compatibility with many current drivers. Still on Linux we recommend 470.74 and on Windows 472.12 for LHR v2 cards. The 460 series drivers might perform up to 0.5% worse. For 3060 LHR V1 use either 460.39 or earlier driver (Linux) or the full unlock with 470.05 Beta in Windows. Lol miner 1.34 ... https://github.com/Lolliedieb/lolMin...eases/releases |
Citiraj:
Teško da bude dobio čistog 1900kn mjesecno pogotovo iduce godine kada srežu zaradu za 20-30%. Sve u svemu neki realan scenarij za ROI je oko 15mj, za bilo koju karticu, jedinino ako holdas i prodaješ kada je visoko pa to bude i prije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prebaci se na polygon i problem riješen 0 fee :D Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sa svojom 3080 ti majnam eth imam 87-88 hesha to je 200 eura misečno. Ne posotji ni jedan drugi novčić koji daje blizu takvu azardu :chears: |
Citiraj:
|
Dakle, kako sam između ostalih, testirao i Nicehash, koji radi svoju optimizaciju kartica, iskopirao sam ih, pa ako imate šta reć u vezi toga, možda pokušat sami to postavit, obzirom da kartica izvlači preko 125MHs, uz temperaturu od cca 90°C, s tim da sam ja ventilator spustio na cca 75%.
Extreme postavke: https://i.ibb.co/4f6RjVC/2021-11-11-11-39-35.jpg High postavke: cca 122MHs https://i.ibb.co/vZLKJ95/2021-11-11-11-39-44.jpg |
Na kraju sam se odlučio za dvi rx 5700, ali imam mali problem. One su pci-e 4.0, a matična na koju ih mislim staviti je ova koja nema pci-e 4.0 slotove. Oće li to utjecati na hashrate, ne mogu na netu naći ništa o ovome.
Ako neće odgovarati matična koju bi preporučili |
Ne sekiraj se, radi to bez beda i utjecaja na hashrate
|
Citiraj:
Tako ti je uvik sa onom na koju je spojen hdmi ili preko čega već spajaš. Inaće ti je supremo super jer moš spremit kontakte i spaja se i bez monitora bez problema. Dok teamwiver nakon nekog vremena počme drkat sa licencom i onda moš na njega zaboravit. |
Koristite AnyDesk... Teamviewer je teži odron u free varijanti.
|
Citiraj:
Citiraj:
Ima masu kombinacija, za pogledat rig jednom u 7 dana, sve je dobro. |
Da dok ti ne blokiraju radi licence :D
Anydesk je najbolji al treba monitor a bez služe supremo i ultrawiver :D |
svakako.
|
Ja san tek početnik u rudarenju kriptovaluta,jesu li u redu sljedeće komponente,staviču ukupno 8 kartica na ovu ploču šta san kupija,sad san kupija 2 komada Zotac GTX1660 SUPER 6GB GDDR6, ZT-T16620F-10L.Nije ih bilo više u dućanu u ovome trenutku.
SilverStone Strider Platinum Series, 1200W 80 Plus Platinum ATX PC Power Supply,BIOSTAR TZ590-BTC DUO,Intel CPU Desktop Celeron G5905, BOX,KINGSTON 8GB 2666MHz DDR4 Non-ECC CL19,CRUCIAL BX500 240GB SSD, 2.5” 7mm, SATA 6 Gb/s, Read/Write: 540 / 500 MB/s,Akyga Miner frame AKM081 Black. |
Citiraj:
koristim team sa na 4 kompa.. mislim da toliko moze free varijanta.. skontao sam da nesmijes uci na isti komp u razmaku od 15min odma prebace u bussines... a dok to postujes radis koliko zelis meni nesteka, koristim i komp na poslu kada trebam da odem do posla da nesto pustim u stampu i sl... kluci sam imao dva riga na win.. sad su u hiveos.. naravno ne hvalim i ima boljih ali dok su bili u win-u, team mi je odradio sav posao... inace hveos je tata igre.. |
Ekipa,
jel se smiju kartice RX 570 i 580 rastaviti, cijele potopiti u alkohol, dobro posušiti namazati pastom na grafičku procesor i sve spoiti Naravno u svrhu da rade br6e jer su stare oko 4 g. Hvala unaprijed |
ti bi to učinio ispravnoj kartici?
ako da zaboravi, možeš samo koroziju negdje poboljšat propuši sa blowerom, eventualno pastu promjeni i vozi dalje, kakvo potapanje to je u klasi mjere očajnika prije pećnice |
Evbo iz prve ruke, moras imat onaj alkohol specijalni za elektzroniku, mozda radi i sa onim obicnim 99% ili koliko se da vec nabaviti, no ja sam s onim u spreju, jedan sprej kosta oko 60tak kuna. Tak da potapanje s tim je nemoguce osim ako ces potrositi dva spreja.
No kao sto maher kaze, neznam sto bi s tim dobio? Ja sam dve kartice cistio s alkoholom i to samo da skinem one padove i pastu. Nisam primjetio neku razliku izmedju obicnog ciscenja i ciscenja s alkoholom, osim sto nakon alkohola kartica izgleda ko da je dosla iz ducana. |
Ekipa o o s alkoholom radi bez greške.
Imam drugi problem. Dali postoji neki truk da riser stoji čfvrsto u utoru izluđuju me ovih dana Hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam nasao gotov proizvod dostupan za kupovinu, al se nadje za skinit 3D file za printanje pa mozes lako isprintat...
|
Na to sam i mislio, link gdje je 3D file :)
|
|
Thx, ja pisao pci riser holder...naravno da mi nista nije nasao haha..
|
Citiraj:
Ostaje problem |
Vidi koji ti točno treba pa cu ti ja isprintati i poslati tiskom
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
veceras cu stavit majnanje pa slikam ujutro temperature da se vidi kako idu. |
Ekipa, da li je netko imao mozda slican problem.
Mineam preko t-rexa na binance pool, sve je radilo stabilno mjesecima uz povremena ispirivanja i ciscenja. Od jucer se pojavio problem: ERROR: No connection with ethash.poolbinance.com:3333, retry after 10 seconds Probao sam mijenjati DNS postavke, razlicite portove... i nije nista pomoglo. Ako netko zna u cem bi mogla biti kvaka, bio bih zahvalan! |
Jesi probo 1800?
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Naravno jesi li probao sa uključenim ssl-om
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:26. |