![]() |
Jel kome dosla pita na note 9 kupljen u t coma?
Isto tako kasne mi na whats appu poruke tj notifikacije za poruke non stop. Stime kad udjem random u whats app onda ih uredno odma dobijem. Ima ko slicnih problema? Znam da se ekipa zali za iphone. Ali na samsungu isto sranje barem meni. Iko ideju kako rijesit? Zadnji verzija je aplikacije i sve dopustenja su stavljena :) |
Citiraj:
|
Bome bas te potrefilo da ti je vratilo sve sto trebas :D Sve nabrojano vraca i kod mene, ne znam samo zasto melodije zezaju al oke. Za appove je isti vrag dal ih restora ili rucno instaliras s marketa - u jednom i drugom slucaju cekas neko vrijeme da se instaliraju i nisu podeseni. Olaksa samo sto ne moras rucno instalirati (na istom principu radi i Android backup).
Citiraj:
Wifi me strah i probati koliko bi moglo trajati. Nisam stekao dojam da ima razlike preko kabla ili clouda. Testirano: S7 -> S7 backup/restore preko clouda, dva odvojena slucaja S7 -> S7 backup/restore preko PCa (kabel), dva odvojena slucaja S7 -> N9 transfer podataka preko adaptera N9 -> N9 backup/restore preko PCa (kabel) Kolicina prenesenih podataka je bila ista, tj nije preneseno nista vise nego inace, neovisno o nacinu backupa/transfera. Wifi ne zelim testirati :) |
Mislim da smart switch manje vraća preko wifi načina u odnosu na spajanje sa kablom i adapterom....
Ne mogu reć da sam do sad imao ikakvih problema oko nadogradnje, radio OTA bez ikakvih factory resetova. Prvih par dana mi se činilo da malo više draina bateriju, ali se to smirilo i sad baterija drži normalno .... Note 9, a selidba je bila prije iz Notea 8 preko kabla zbog velikih 360 videa to bi trajalo prek wifija :D. |
Neka solidna maska za A7? Bratko navikao na CAT.ove pa mu treba solidna (gumena) zaštita, inace će ga razbiti isti dan :D
|
@Golf
Kad podesiš taj edge lig. vrlo brzo zaboravis da si ga podesio i onda se normalno covjek zapita zasto nema te notifikacije preko cijelog ekrana....i meni se dogodilo :))) A taj edge zapravo overrajda "normalne" notifikacije. S tim da ponekad i ne napravi 100% overajd pa ti se dogodi da vidis notifikaciju preko cijelog ekrana. |
Nikako ne uspjevam natjerati notifikacije da mi dolaze instantno na S9. Ima netko sličan problem?
Isključio sam optimizaciju baterije na tim aplikacijama, ali nema pomaka, kasne i dalje. |
Vidim da nas ima po tom pitanju.
Meni uredno dolaze notifikacije na Whatsapp-u tek kada otključam mobitel, ili ponekad dođu ali bez zvuka i tako u krug. Za sada nisam ništa našao što pomaže oko toga. Niti znam da li je to operatera, aplikacije, mobitela, mreže ili što god. Facotry reset sam napravio već dva puta, razne optimizacije i tako. Jedino što sam siguran jest da npr. na dekstop aplikaciji Whatsapp radi uredno. |
Ako mi instant poruka ne dolazi instantno onda mi je mobitel beskoristan. To što lijepo izgleda mi je najmanje bitno...
|
Dali sa pie na note 9 dolazi samsungov snimac razgovora integriran u call settings?
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk |
uf, onda moram ostati na oreu, jer cini se da ne radi nijedan eksterni snimac. dali se mozda moze calls apk skinuti drugi ili samo kompletan firmware koji podrzava snimanje?
|
Afaik, prisutnost call recordera je definirana u csc-u, znači treba ti određeni rom s regijom koja aktivira recorder. Ako je to neki indijski rom onda gubiš volte i te fore vezane uz operatera/regiju.
|
|
Citiraj:
To je samo jedna od nelogičnosti na P i u cameri opcenito. Jednostavno ne kuzim, jel ne bi svi trebali teziti toj ergonomiji i jednostavnosti koristenja (iz generacija u generaciju). Sad u Camera app-u za sve cest koristene opcije treba napraviti 1-2 "klika" (photo/video, auto/pro mode, Flash on/off/auto) vise nego na O, sto mi je retard žešći i to od Googlea u 2019. godini. A ono sto me najvise plodi, (uz sat na lijevoj strani) sto se sve manje mjesta ostavlja personalizaciji određenih stvari, jbte android postaje ajfon:D Citiraj:
Probaj se odlogirat sa swih whappweb-ova pa onda vidi jel ti i dalje kasne. |
Šoiću brisi ovaj duplić
|
Ja koristim ACR, ali su mi nedavno javili da će nešto u njemu promijeniti jer je Google promijenio svoje uvjete koje moraju poštovati.
|
Citiraj:
https://youtu.be/KptBndWmvqY |
Citiraj:
Skinija sam sa apkpure stranice i boli me njoko. |
i ja sam na acr pro ali od pie nadalje nije vise podrzan call recording, a od 4. mjeseca call recording aplikacije za ostale androide nemaju pristup imeniku pa treba rucno unijeti svakog koga se snima
|
stigao je update na N9 na t-mobile
|
|
Pitanjce za ljude s s8. Pred 4 dana bio neki update. Puni mi bateriju 5 sati nakon update. Nikako ne uspjevam to skratiti. Upaljeno je i brzo punjenje i sve. Probao i drugi punjac. Baterija i dalje normalno traje i sve
|
Napokon nakon mjesec dana mi je sa Mall.hr stigla Alcantara maska za S9. Cijena je bila snižena s 340 na 140kn. Maska je vrhunska, izvrstan osjećaj pod prstima. Jedino šteta što donje strane isto nije punog profila već ima izrezani dio cijelom dužinom od kuteva.
|
Kako snižena.. na aliexpress je ispod 100kn
Upravo taj izrezan dio je dobar jer bi bio prevelik pritisak na mali prst Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Nisam gleda na Aliexpress, pitanje je da li je originalna jer ljudi govore kako nije. Inače je cijena oko 30-40€ tako da mi je upitno da je to original za 13 dolara.
|
Citiraj:
|
Osjećaj mi je vrhunski, kao fina brušena koža, vjerojatno upija znoj ali nisam se znojio baš, ali lako se pere sapunom tako da mislim da je neće biti neki problem održavati.
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk |
Ja sam sa S8 dobio origigi alcantaru i meni je to bio uzas. Stavio ju jednom i nikad vise ali ne mogu zamisliti da traje dugo.
|
nakon pie updatea na note 9, zvuk je dosta slabiji, nebitno dali je atmos upaljen ili ne, je cist, samo je tiše
|
ja imam oriđiđi alcantaru za s9+ već godinu dana i kad ju operem izgleda ko nova. al je treba prat svako malo. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Orginalni silikonski case zna zapinjati. Отправлено через SM-G955F |
ne nosim u zadnjem džepu nikada mobitel, uvijek me je strah da ne sjednem na njega pa dobima 2 mobitela od jednog. :D
edit: nosim ga u džepu naprijed u hlacama/trapericama i nikada mi nije zapeo (mobitel) :) |
na oreo sam imal javljanje jednim pritiskom na ekran, sad kad je pie moram povuci za odgovor, jel se moze to opet namjestit, je ne nalazim opciju :/
|
Citiraj:
Отправлено через SM-G955F |
Stigao je Pie i na S8. Strahota koliko se dugo mora čekati na novi Soft.
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Ostaješ vjeran Samsungu? Ja ću promjeniti dobavljača. 70% Iphone i 90% Huawei.
:goood: |
S10 novosti sa reveala
- Headphone jack OSTAJE (FTW) - prvi ultrasonic FPS - Galaxy Buds (sluške, wireless charging) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:00. |