![]() |
Citiraj:
ispadne 1670kn sa dostavom. previše ipak. ali sumnjam da je uopće i dostupan, bez obzira što piše da je. stvarno čudno da najbolji model u tom low segmentu ne nbavljaju. |
Citiraj:
Zeznuti cjenovni razred, A3 je jako dobra stvarčica zbog OLED ekrana, mobiteli te cijene to uglavnom nemaju. Jedino mi pada na pamet možda Samsung A40. Ili P30 Lite, iako on nema OLED ekran. MI9 SE, iako je taj pak nešto skuplji od 1500. |
Xiaomi Mi Play u Pevexu neki dan 1199kn. Kompaktan i u rangu A40.
|
Citiraj:
Manje smo platili 128GB verziju i to Gray. |
Citiraj:
a40 mi ima bratić i u odnosu na mi a3 je dojmom u ruci kirvajski proizvod. mi9 se nema nigdje sa kupit kod nas, a sviđa mi se, bio bih spreman za njega dati oko 1700-1800kn bez beda ako bi toliko došao. u ponedjeljak ili utorak će mi doć ovaj 8t pa ak mi se ne svidi li ću ga vratit ili prodat pa neš drugo gledt. ak do tad nabasam na netu na nešto bolje ne preuzmem paket i super. |
Citiraj:
|
Koji bi bio best buy mobitel za 1.200 - 1.300 kn.
Što mislite o Xiaomi Redmi Note 8? |
8T za 1290kn
https://aloalo.hr/xiaomi-note-8t-4-6...m_medium=click ili Realme 5 1190kn https://aloalo.hr/realme5-4-128-plav...m_medium=click |
Citiraj:
ja ga nručio iz hgshop, ista cijena a dostava free. u tom alo alo je 30kn dostava, pa eto ako nekom znači 20kn uštede. https://www.hgshop.hr/xiaomi-redmi-n...roizvod/250776 |
Jel ima netko taj Realme 5? Ako može par kratkih informacija... Ekran, kamera, sama veličina moba...?
Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk |
Držao sam ga u ruci i golem je, kao tepsija u ruci 😁
Velika baterija,HD reza i SD665 - 3 dana iz zezancije. Šteta što ne podržava brzo punjenje ☹️ |
Citiraj:
Ak te dimenzije ne diraju, onda čim veći:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Izbor je pao na ova tri a najvažnija je kamera...Štovana buduća korisnica mi pije mozak na slamčicu stoga pomagajte......
Huawei P smart Pro 6/128 Huawei P30 lite 4/128 Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/128 |
Isto pitanje kao i kolega gore. Ima li ijedan mali telefon da se isplati sad uzet?
Sad imam Huawei P smart 2019. (155x73mm). Htio bi neki da je bar malo bolji od ovoga (Kirin 710), a da je manji. Znači jedino je u ponudi s10e (skupo) ili neki pixel (loša dobavljivost i skupo). Prejadna ponuda. Može i neki kinez ako slučajno ima tak manji. |
P30 vulgaris?
|
Što se događa sa xiaomi mi 9t pro 256gb verzijom, zar taj model nigdje nije dostupan? Čak i 128gb nema
|
kakva je elektronička stabilizacija kod xiaomi 9T?
treba mi za brzo close-up slikanje teksta na papiru.. |
Kako trenutno stoje stvari sa Trading Shnenzen i Goldway glede slanja u EU ?
Radi li i sad i kod jednog i drugog neka fora da prođe bez carine i PDV-a ? |
Goldway + DHL radi.
|
Planiram piknuti novi smartphone, vrijeme je za promijeniti LG G4 nakon 4 godine privatnog korištenja, a zadnje dvije korisnim poslovno i iPhone SE s kojim sam više nego zadovoljan pa sam sad u dilemi - uzeti novi iPhone SE ili nešto tipa Huawei P30/Realme X2 Pro?
Meni daleko najbitnija stavka je što dulji life cycle, kada nešto kupim od elektronike onda ne mislim to mijenjati brzo, znači minimalno 3 godine a poželjno 5 potpunog usabilitya (tu mi je iPhone safest bet po onom što sam proučio). Opet se ne mogu oteti dojmu da je X2 Pro vrhunski mobitel za slične novce, dobijam više featurea s jačim hardverom i takav mobitel bi mi mogao poslužiti jednako dugo za ono što ja mobitel primarno koristim (outlook, online messaging, youtube, chrome, pozivi). Kao bitno još mogu navesti kvalitetu izrade (zaštitu od vanjskih utjecaja na ekran i kućište) te bateriju. Dovoljno dobre kamere za mene imaju sva 3 navedena uređaja. Svjestan sam da bi mi mob od 200€ bio dovoljan ali htio bih nešto "bolje" samo zato da sam dulje "miran". P30 sam isto naveo jer mi ulijeva malo više povjerenja nego X2 Pro unatoč inferiornosti na papiru ali slobodno me razuvjerite, isto tako malo bi me manje izišao nego iPhone ili X2 Pro. :chears: |
P30 zbog kompaktnosti i odlične kamere, X2 Pro zbog Snapdragona 855+, stereo zvučnika i 50w punjenja.
Ali ako preferiraš iPhone, sve ovo je uzalud 😆 |
Što se tiče X2 Pro govorim o "srednjem" modelu, znači 8GB RAM-a i 128GB memorije. Brutalno mi izgleda na papiru a i pogledao sam par revieowa, ovih first hand i long-term, jedino me brine koliko to 50W punjenje dugoročno uništava bateriju.
|
Ako te to brine izvadi neki prastari 5v/1a punjač i puni ga tako preko noći :)
|
Trenutno imam moto g5s plus i postao je uzasno spor. Imam ga oko 2 i pol godine.
Htio bih neki novi mobitel a ne znam koji. Ne znam jel mi se isplati davat neke vece pare za mobitel kad ga i ne koristim bas nesto posebno, iskljucivo za email, whatsapp, viber, pozivi, instagram i tu i tamo pregledat pokoju web stranicu i to je to. Kamera mi i nije toliko bitna. Ovaj je spor s otvaranjem aplikacija, s otvaranjem tipkovnice, s otvaranjem stranica u chromeu... Gledam ponovno uzeti motorolu, mozda g8, ima na alzi za oko 1300 kn, ili da uzmem nesto jace? Al mi se ta motorola ne sviđa zbog velicine ekrana... ovaj g5s plus mi je taman nekako maximalna velicina i ne bi volio imat veci mobitel. Cak sam i razmisljao o iphone se2, jer nije velik mobitel, ali to je vec 4k kn, i ne znam koliko se isplati ako cu za cca 2 god ponovno mijenjat mobitel. Ima tko kakav prijedlog sta napravit jer ni sam ne znam sta bi? :) |
I nove Motorole su goleme nažalost, kao i većina Xiaomi i Realme modela.
Ako želiš nešto manje, onda Xiaomi Mi A3 ili Moto G7 Plus.Slične su cijene i dimenzija i oba imaju stock android. Mi A3 ima 720p Amoled, a Moto IPS 1080 ekran. Xiaomi ima jači proc i puno bolju bateriju, a Motorola kameru s OIS-om, 27W punjač, stereo zvučnike i odvojen micro SD slot. Galaxy A40 je oko 1500kn i baš je idealan za ruku, iako nešto inferiorniji u odnosu na ova dva.Ali ako nisi zahtjevan, poslužit će. Malo je štekav u radu, ali ima lijep ekran i štedljiv proc. |
uzmi mi 9t i miran si
Sent from my SM-A510F using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Fino, podijeli dojmove kad i ako stigne :)
|
I ja čekam dojmove jer mi je to number 1 mob na popisu
|
Pošto xiaomi mi 9t pro nije dobavljiv po našim dućanima, razmišljam o alternativi. Max cijena do koje bi išao je 3300kn, manje bi bilo poželjno. Prošlogodišnji huawei P30 bestbuy u tom segmentu ili ima nešto bolje?
|
|
Ja bih radije P30.
|
Zadnji put kada sam provjeravao tečajnu listu, 1€ je bio debelo ispod 10kn koliko ispada po SD-ovoj matematici obzirom da taj mob na Amazonu dođe 412€+poštarina
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I dobiješ ga odmah:) Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk |
Koliko vidim, mob je nedostupan u SD.
|
Tako piše ..onda i cijena ne vrijedi..da..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:29. |