![]() |
Ma meni je skroz očekivana ova rasprava, ipak je Steph promašio šut skoro tri sekunde do kraja. Melem za komplekse.
|
Citiraj:
Moj bad, preuzimam krivicu na sebe, nisam trebao trollove hranit :/ Najbolje u biti da admin pobriše goat debate, nema smisla. |
Citiraj:
Slažem se, ipak je to Kobe. |
Unlock.
@Ante..smanji doživljaje i upristoji se. :) I da...vredi i za ostale. Nema vređanja. ;) |
jedina dva božanstva koja se u ovoj temi mogu spominjati su Bodiroga i Ginobili. tko se ne slaže, vidimo se na trici :D
|
Roberto, jel gotovo više sa "light the beam"?
|
Citiraj:
Noćas ništa nije svijetlilo u Kingsima, i to bez Greena i bez Paytona :) Ne znam, ostaje onaj problem da za dobit ovo GSW mora pobijediti u gostima a to je bome težak zadatak. To kako GSW igra u gostima naspram kod kuće, ostat će najveća ovosezonska misterija u NBA :D Clippersi noćas u egalu sa Sunsima bez Kawhia do pred sam kraj, ne znam što je s njim, ako će igrat dalje, ovo je G7 serija.. Lakersi i Grizliji, najviše će vodit o tome kako će Davis odigrati. Denver lagana šetnja. Istok bezevezan izuzev Cavs Knicks serije. Zanimljiv PO zasad što se zapada tiče :) |
Citiraj:
potez utakmice: https://streamable.com/ii3sbk :D |
Nisam fan Lakersa, ali bome, bit ce mi jedni dijelom i drago ako maknu ove "heroje" bez pokrica iz Memphisa, Brooks mi je vjerojatno najnesimpaticnija njuska u ligi :D
|
|
GSW krece s Pooleom umjesto Greenom u pocetnoj petorci. Zanimljivo :D
U prvom napadu Poole turnover radi :D |
Clipersi i sunsi su imali odlicne dvi borbe bar dok je ruka igra(jos da je PG igra uff) a ove ostale su premlake nekako se vidi razlika između dobrih i prosjecnih ekipa .A i normalno nadam se da ce ispast polućelavi GM igrac prodavac kineskih patika ali tesko posto je Memphis prezelen i naivan :/
di_su |
Citiraj:
Ne boj se, istjerali smo ono bulls smeće, a sad ćemo i ove wannabe gangstere, haha al su se bili kao ohrabrili nešto , kako ih LeGOAT i pomoćnici isprskaše sinoć :D ko visoko leti, nisko pada :goood: |
Mentalitet pobjednika u jednom čovjeku. LeGrom. LeClutch. LeGoat.
|
kad je na isteku vremena q4 pogodio onu tricu s centra, bio sam siguran da dobivaju.
|
Ma ja sam bio siguran čim ju je spustio sa vrha table za overtime. Dosta puta sam gledao ne samo njega nego i ovakve situacije u sportu da ne bi znao prepoznati momentum tekme. Točno znaš da nakon toga nema šanse da izgube.
|
Nije loš bio, puno je pomogao Reavesovoj ekipi. U tom duhu, reći ću da se Butler izdigao od Wadea i Alonza kao koza franšize.
|
Da dodam još jednom zašto nekakvi Curry ne može u istu rečenicu ne sa LeGoatom nego i sa puno manji tier igračima. Nekidan fulao tricu za produžetak, jučer se potpuno pogubio, prepao, zvao timeout kojeg nema i tako skoro poklonio pobjedu Kingsima, kasnije kao slavio promašaj Barnesa da ne ispadne odmah i sad. Curica 😊
Lebron stand alone at the top hehe. |
|
Hehe, kako je DLO spasio Lakerse s one tri trice zaredom, ja sam vam već tad mogao reći da će Lakersi to dobiti :D
Citiraj:
Očekivao bih Ante od tebe malo bolji troll, kad i sam znaš da pričaš, kako se to popularno kaže, neistine :D I letimičan pogled na clucth statse će ti pokazati da je Curry u vrhu poretka u playoffu ali baš svake sezone kad su GSW osvajali titule, a bome i u onoj sezoni koju često voliš spomenuti kad je Kyrie bio clucth Lebronu, što i statsi pokazuju za cijeli taj playoff :D Jeste, zajebo je Štefek onaj TO pred kraj, (iako iskreno nemam pojma tko je za to odgovoran). Ali bome 11 koševs u Q4 svejedno, svi bitni, svaki put kad je Sacramento došao u egal ili blizu, ina kraju i odlična obrana na Foxu zadnji napad. Nećemo sad vaditi plejadu Jamesovih zajeba (ok, hoćemo :D) npr. 8 koševa u G4 finala 2011, i cijeli clutch stats tog finala kad je u Q4 kroz pet tekmi zabio ukupno 11 poena, blijede do loše partije protiv Mavericksa u finalu, pa i protiv GSW 2015 kad je u jednoj tekmi u Q4 izbaciva turnovere umjesto koševa i tako to, mogao bi još, npr ona sramota protiv Indiane, al ne da mi se :) Evo, čisto radi ravnoteže, griješe svi, to je tako :D Inače da, prva dobra partija Jamesa u seriji, gdje po prvi put nije imao negativan plus minus :D Kings-GSW i Lakers-Grizzlies definitivno dvije najbolje serije za pratiti. Morma danas naći vremena pogledati što je to Butler napravio Bucksima :) |
da, da, loš trol, nisi ovakvu depešu napisao od maturalnog rada :D
ma zadnji put te poklopio kolega, tad si bacao neke fabricirane ''istine'' i slike iz 2013, sad vidim da nastavljaš u istom tonu, jednostavno mi ne predstavlja izazov da se spuštam na tu razinu jer ja udaram samo pravom istinom, ko faktograf sam :D pa evo još malo službenih i ovjerenih statsa vezanog uz playoff... https://www.basketball-reference.com..._career_p.html LeGOAT STANDS ALONE AT THE TOP :goood: i polako se spremajte za polufinale konferencije, kaskate nešto :kafa: |
Jimmyja nitko ne spominje?
Kralj. |
Slika je iz 2013., ali statsi iz nje su puno svjezi, trebali ste ti i kolega checkirati prije odgovora ;)
U to bi bilo polufinale, al gsw ima malo vise posla, zilavi su ovi kingsi :D Al su mi i dragi pa cu bit manje zalostan ako oni prodju rijesit Lakerse :D |
Citiraj:
Upravo pogledao Q4, fenomenalna partija. Nisam Butlerov fan, al ima on već podosta ovakvih partija u životopisu. Ne znam ništa o ovom Martinu, al neke jebene šuteve je pogodio u Q4. Ne umanjujući Butlerovu maestralku, treba reći i da Greek Freak evidentno nije na 100%.. Ajde neka ih Miami rokne, pomoći će itekako mojoj tezi da će Greek Freak teško vidjet drugog naslova :D |
Meni taj Istok nikako da sjedne kao nešto relevantno, ajde Toronto 2019 zbog toga što sam htio da gsw izgube i Kawhi mi nije mrzak, i Bucksi 2021 zbog mog imenjaka Antetokumpa su mi isto bili dragi i koji su potpuno zaslužili naslov 2021 možda i najmonstruozijom predstavom jednog igrača u finalnoj seriji. Antiša je tada zgazio sve, pa u finalu i one ratne profitere Sunse jer to bi bila poklonjena titula zbog zna se čega :D
Inače baš bezvezna i dosadna konferencija, ja sam uvijek bio za Zapad i Kaliforniju osim gsw naravno. Anyway, čini mi se da Miami čeka slično ko i nekoliko proteklih sezona, sada će proći vjerojatno zbog toga što Antetokumpo igra poluspreman , ok oni su bez Heera, ali Bucksi imaju puno veći hendikep. Ali ne želim umanjiti Miami, to će biti svakako herojski prolaz ako uspiju, pa možda onda na ludilo prođu i Knickse, ali što dalje ? Da li će taj luđački ritam moći imati vs Celtics/Phila, ja čisto sumnjam. Tako su i prošle sezone prošli, ali su zaustavljeni i onda taj bezvezni Boston igrao finale. Ja bih u biti najviše volio da izađu sa Istoka i da bude ko finale 2020, to bi baš bila najljepša moguća priča za sve košarkaške sladokurce :kafa: |
Celticsi brutalno izgledaju, jači i bolji nego prošle godine, mislim da ih teško netko na istoku može riješiti. Eventualno Bucksi ako nekim čudom ovo okrenu uz skroz zdravog Antišu. Fila na moju žalost isto teško, Embiid ponovno polako u PO pokazuje svoju krhkost, kako fizičku, tako i mentalnu :D
Na zapadu Denveru ne vjerujem i dalje, iako su bolji od očekivanog. Clippersi bez Kawhija teško mogu okrenut, a Sunsi će po meni bit bolji kako Po ide dalje. Grizliji su noćas prokockali priliku, ne vidim kako ovo mogu okrenuti, propustili su dobit tekmu u kojoj je Davis bio loš, bolju priliku neće dobiti. GSW i Kingsi je još otvoreno, no izgleda da je FOx slomio prst u jednoj akciji pod kraj Q4. Pretpostavljam da će ipak igrat s jačom bandažom. |
Citiraj:
Ma kakvi, puno bolje je odigrao. Partija dostojna MJ-a. |
A vidii Ðimija kako je izdominira stace dijete ćikaga.
di_su |
Haha, Young riješio Celticse u Gardenu. Nakon Netsa najslabija momčad u PO smanjila protiv prvih favorita na 2:3
Napete borbe za ostanak u igri Minesotte i Clippersa u tijeku :) EDIT: Wolvesi pali u borbi do samog kraja, a Sunsi se odljepili od Clippersa, gotova i ta serija. |
Nisu valjda Hawksi i Netsi slabiji od najslabijih prvaka ikad? :)
Večeras ludilo utakmice, sve do jedne... |
Citiraj:
Denver je isto visio za povratak serije u Sotu, nisu bili daleko. Clippersi također dali dobar otpor Sunsima , ali Booker je imao veliku večer. Čini mi se da Sunsi nemaju baš klupu, koliko god se činjenično dižu svakom tekmom, talent ogroman imaju i kad ih krene sigurno mogu svakoga riješit na tu shemu. A jesu se i Clipersi žurili dobiti na kraju rs taman da mogu doći na megdan Sunsima :D Zaključno za dosadašnje tekme playoffa, vrijedi isto kao za rs, sve je to vrlo izjednačeno i ne ističe se netko da je u svemu tome preveliki favorit. Zato i jest ovako zanimljivo. |
Nisam puno gledao Boston ove sezone, no Atlanta mi je bila skroz meh. No ovo su dobili i bez Murraya, zanimljivo. Ma, što više G7 tekmi, to bolje :D
Booker, a i Durant ubijaju iz midrangea, opako. Nemaju klupu, nema ju baš ni Denver što se toga tiče.. Ne znam, ja imam feeling da će to Sunsi bez puno muke riješiti. Ogorman firepower prem anapriejd, a plus toga Jokić je dosta loš obrambeno, i Gobert mu je radio probleme, kamoli neće Ayton :D Clippersi, vjerujem da bi tukli Sunse s Kawhijem, a i ovako su muški izginuli. Ballmer je bacio ogromnu lovu na KAwhija i PG, a nakon kolko, 4-5 godina samo su u Bubbleu igrali zajednički PO, osim toga uvijek barem jedan od njih dvojice ozlijeđen, često i oba. Al nije da imaju puno izbora nego nadat se da će iduću sezonu biti zdravi. EDIT: Evo sad baš čitam, Kawhi poderao meniskus u desnom koljenu. |
Clutch player of the year 0/5 u Q4.
Steph 4/8, 10 http://www.forum.hr/images/smilies/kava.gif |
AnteJimmytenapumpo :)
|
Citiraj:
Choke Bucksa. Nitko se nije usudio puknut po kosu, uklkucujuci i antisu |
Ja sam htio pogledati samo kraj Miami - Bucks pa onda kad sam vidio šta je Heat uspio u zadnjih pola minute, uz Jordanovski kraj Jimmia, odgledao i produžetak. Respekt.
Tako da nisam vidio puno Q4 od GSW. Uključio se kada je prikazano da Kingsi imaju 13-2 seriju a nakon toga nisu ništa odigrali. Stef odličan u tim trenutcima a i onaj Wiggsov zadnji šut je perverzija. |
Stara garda svi na 20 ili vise koseva. Looney malo koseva, ali zato preko 20 skokova :D
Steph u biti losa suterska vecer, samo 2/10 za tricu ali svejedno preko 30 koseva i zabijao kad je bilo bitno. Bucksi kolektivni choke. Prosuli 16 razlike u Q4, a zadnjih par minuta hrpa gluposti. |
Vidio sam jedan promašaj Stepha za tricu pred kraj, totalno netipičan za njega za uspavati utakmicu.
Draymond 21p. Je li mu to rekord sezone? Ali koja luda završnica Miami- Bucks. 6 sekundi prije kraja svirana ničija lopta, podbacivanje nakon challengea Heata. Najgore nešto što im se moglo dogoditi, jer je u tom trenutku izgledalo da 6sec i maks. -3 nakon slobodnih bacanja protivnika je premija. I onda tek dvije sekunde prije kraja uspiju napraviti faul. I, sad je lako pametovat kad je gotovo ali je li bilo bolje promašiti zadnje slobodno kad je na satu 2.1sec do kraja i tako potrošiti nešto vremena dok se protivnik ne snađe ili ovo što su Bucksi napravili? |
Ma promašaj se uvijek može desiti. Al i uz loš šut on zabije 30 i stavi ga kad treba.
Svi bitni su zabili i dali svoje, tako i trebaš da dobiješ PO tekmu u gostima. Dray ovaj put nije promašio 5-6 polaganja ko u prve dvije tekme, čak je i jednu tricu stavio :D A Bucksi.. prvo, jebi ga, prokockat 16 koševa prednosti u Q4 PO tekme koja te treba održat u seriji... Nisi onda ni zaslužio dalje ić. ANtiša je promašio kolko, tucet slobodnih, Jrue isto kad je trebalo, Bud ne zove timeout na kraju, u zadnjem napadu Antiša ide na koš i ne usudi se on ić na šut nego kicka van... Sad će ga jebat da je začokao tekmu, mal oje, al bio je to sve skupa kolektivni čouk :D Svaka čast Miamiu. Grit and grind. Keltima se otvara ždrijeb. |
super zavrsnica bucksa i heata
jimmy se raspistoljio :D i jel moguce da je GSW konacno dobio nekoga u gostima? sok i nevjerica :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:13. |