![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Eto jedna sa Centom,malo scoutanja malo demeđiranja i 100k+ partija :D |
Čim vikend prodje lakse je za igrati....ponovo ace s typom 59 medju desetkama...izdrzao sam nalete FV215b na mene samog :D i jos sam ga ubio...cista zarada 121k
http://wotreplays.com/site/814829#self |
Black Prince mi se sve više sviđa jedino sporost me ubija, evo jedna snajperska borba sa više od 5.2k štete i wn8 od 20k
http://wotreplays.eu/site/815310#self ![]() |
Type 59, dobar tenk, jesi malo bio zbunjen, onaj lorr ti je nestao s radara odma u startu ;) , fin taj Type 59, ali kad mu +1000 stete nanesem u partiji, obozavam to :) video
Igrao na EU2, 6 poraza u nizu, ubijanje u pojam, prebacim na EU1, druga prica, video gore kao dokaz, stvarno za nevjerovati koliko istocnih europljana igra ovu igru. |
Type59 je bas mekan, s njim uvijek gledam da idem na neke kozje rute gdje ima najmanje protivnickih hevija jer svaki pogodak je ammo ili pozar. Lijepo si izbusio u videu typa :D Ja sam uvijek na EU1 tu imam vise sansi da dobijem normalan tim za razliku od EU2 gdje vidim samo siemka witam cz
|
Svi su ti serveri isti. Evo, upravo se nalazim ne EU1 i dve borbe zaredom moji krenuli skoro svi u jednom smjeru, zakampali se iza kamenja i ni mrdac. Naravno da smo izgubili.
|
Užas. Trudim se ali nesposobnost timova na kampiranju.
|
Ma danas je opet jedan od "onih" dana, 10 partija, 3 pobjede, odigram da skoro nemogu/neznam bolje, slika:
http://www.pohrani.com/t/3w/26/2VbCtNTP/3-10.jpg Tier 5 do Tier 8 igram za x2, uhvatio malo vremena, pauza u poslu ... za nevjerovati, pa zar je tako tesko nanisaniti i pogoditi protivnici tenk |
Vidim ima ovdje puno onih koji igraju WoT na poslu. Jel to postala neka moda? Prvo Audi pa sad JozicA... :-) .
|
Ma ubijam vrijeme, posto radim 16h na dan pravim si pauzu kako mi pase, ima dana kada WoT ni ne palim, a partije odigravam kako vremena uhvatim.
Evo jedna od maloprije, video, za nevjerovati, nikako nisam odigrao, stao i cekam da scout mozda krene, vidim partija gotova, odem do grada, ispalim 3 granate, napravim 2 killa i prvi u nasem timu po eksp. I takve su mi sve danas, non stop sam u prva tri ali i non stop gubimo, igrao nikako ili super. |
Citiraj:
|
Da li netko zna koja grana tenkova će biti na popustu.
|
Kakav vam je ping navečer? Meni prvi put nakon ne znam koliko vremena katastrofa prosjek 150-200ms . A speedtest veli 9ms.
|
Citiraj:
GWE100, 140, 430, 263, 261, Batchat 155, FV215b, CGC, T110E4, T92, STB. Amerikanci su dobili Bat artiljeriju, ali ja se još uvijek nadam boldanome. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Wg kupuje banke po cipru a vi bi jos sad tu neke servere, e pa ne bude:roller: |
|
Evo jedan invite kod, za nove igrače, uključuje 7 dana premiuma i 1000 zlatnika:
Ako ga netko pokupi nek se javi, da editiram post. :) Dobio sam ga zajedno s kodom za 3 dana premiuma, za stare igrače, preko ovog giveawaya: Razer Comms |
Citiraj:
Zanima me dal može dvaput al lijen sam :D |
Nisam. Ali piše da ne može dvaput.
Super mi je došlo. Taman premium za produženi vikend. :) |
ha-ha...2833 exp
http://wotreplays.com/site/819279#ko...it-m18_hellcat p.s. ostao na 1 shell i taman bio dovoljan :D Molim objašnjenje gdje je završio moj shell kad sam gađao kv1s I GDJE KAD SAM FALIO ARTY A ON 1metar od mene????????????????? usporio gledajući replay i ne vjerujem |
|
Citiraj:
mislim da je prosla ispod malog m37, jer nisan ti je bio malo sirok kad si predzadnju granatu ispaljivao, sve u svemu ljepa partija s Hellcatom |
igranje pasivno je ovih dana najbolja stvar, ionak je u 95% slucajeva team pun rajcica pa ih je najbolje iskoristit za spotanje i kao zastitu od granata. Hellcat je OP ali u rukama igraca koji ga zna igrat i sa dobrom posadom.
|
situational awareness,moraš kampirat u bazi ako nitko od tvojih nije otišao na otok,osim ako ne želiš izgubit...ovako sam ja spotao sve što bi se približilo bazi s otoka...
Neznam,ful sam usporio replay i ne kužim...:) |
Danas je za svaku pobjedu x2 (uz neke minimalne uvjete), i naravno, probajte pogoditi WR.
|
WR na razini Hrvatskog Dragovoljca
|
Citiraj:
:D:D ...a nije da nismo znali, jbg. Ipak, više mrzim ovaj A-44 koji mi je skoro neigriv bez golda (fala MM, fala), tako da mi svaki xp na njemu zlata vrijedi. Danas ću ga se riješiti pa makar dobio svaku 100-tu partiju. |
Ovo je bio jedan od najgorih dana IKAD. Nadam se da ste bar vi bili na strani one druge ekipe, jer ovo je prestrašno.
|
Tipićno za akcijske dane, samo treba pobjedit i bit među prvih deset. od 15 borbi 2 pobjede. Jedan od onih dana kada igru gasim u borbi na alt+f4.
|
Ja sam se fino proveo. Ko bubreg u loju. :D |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/2B/mC/TnyFyTI/t43.jpg A recimo Tigar II mi puno bolje pase ali s njim imam losije rezultate... tako da dojam moze i da vara, ali statistika nevara... |
Trebam pomoć od igrača koji imaju ili su imali ovaj TD Rhm Borsig Waffentrager.
Svakako moram istražiti zadnji top (15cm) da bi mogao ići na tier IX , e sad me zanima da li da kupujem ovaj top i kakav je ? Po specifikacijama mi se ne čini nešto dobar : slabija penetracija,dugo punjenje itd svako dobronamjeran savjet je dobrodošao Hvala unaprijed Lp |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zna netko koja je ono stranica gdje mozes odabrat tenk,opremu,postotak posade itd...i vidjet npr. konacan reload,itd...?
Poker => ja sam borsiga zadržao,imam cca 300 borbi u njemu ako se ne varam,nikad nisam ni probao (ni kupio) 15cm,toliko o tome :) |
Citiraj:
|
Ja sam opet grind cijeli odradio sa 150 mm topom i bio mi je puuuuuuuuuuuuuno bolji od 128 mm. ali opet ja ne znam kampirati i glumiti snipera. Pogledaj video i bit ce ti jasno koji top za koji game play
|
Ljep je taj top, zadnji, malo dugo puni ali kad zvekne, zubi bole.
Ja evo imam pocetak dana iz snova, 10/11, nepamtim tako dobar start, a non stop me s Tier 8 stavlja, idem na T29 dok je 30% popusta, fin ovaj mali M6. http://www.pohrani.com/t/H/Q4/1C8W0yvb/10-11.jpg edit: svaki san ima kraj, tako i moje pobjede, kad me oce s T8 u party stavljati :) video |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:32. |