![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zadnje mi se ne sviđa, a žao mi je bacat pare na original jer tak i tak necu smjet stavit xenon unutra. Vjerojatno necu nista radit na kraju... Ali ovisno o tome kolko je mrak, kratka svjetla mi znaju biti dosta loša i bojim se da mi pješak ne doleti kad ne mogu palit duga. Pogotovo kod mimoilazenja sa drugim autom. Znao sam u mrklom mraku naletavat (al ne i pokupit :D) na pjesake u tamnoj odjeci drito nasred ceste. Di je tu pamet? |
Citiraj:
|
Sve mi se cini da ce prvo ici kamera u auto, jer se toliko gluposti nagledam na cesti da to nije istina.
Ako naletis na pjesaka usred noci usred pripiz… po defaultu se pise prekoracenje brzine i krivica. A pogotovo nesrece koje covjek skrivi/sudjeluje u njima jer je netko drugi u prometu idiot i onda se potezu veze simo tamo. Frenda je pobrao lik koji je proso na crveno i jos si je taj lik naso svjedoka koji je reko da mu je bilo zeleno… Laže se bez problema, čak i na sudu. |
Citiraj:
vozio sam ih valjda 15 različitih i na svima se dalo blicat normalno. Je da sam nekad znao i upali duga al eto... :D |
Nije bas automobilizam al je usko povezano.
http://vimeo.com/59191280# Jedino mi nije jasno ona guranja, dal to rade namjerno ili lik nema mjesta pa mora proc tako blizu:stoopid: Al se voze :care: |
Citiraj:
Ali, imho, najbolja i najzanimljivija moto utrka svih vremena. |
Pogledajte ovo...
|
Citiraj:
|
Imamo i mi mozda jos ludih cestovnih staza sam kaj to niko nece organizirat, Pag npr. Mudonja ima uvijek.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
evo jos jedan odlican tribute video za najopasniju bi rekao moto utrku :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Meni su fascinanti kad ulaze u krivne na zadnjem :care: |
Na Eurosportu je 24h La Mans. Pocelo prije sat vremena, od toga 15 minuta utrkivanja i 45 safety car. Puno mladih vozaca, malo sansi za trening zbog vremena i bit ce svega. Audiji i Toyote su dosta blizu, izgleda da su Toyote brze na morkroj ili skiskoj stazi, potrosnja je isto blizu i ove godine bi moglo bit jako zanimljivo.
http://www.pohrani.com/f/3V/LT/4qQi4...yota-ts030.jpg |
Izgleda da ce kisa na Le Mansu. Toyote mogu odvest 1-2 kruga vise na istoj kolicini goriva kao Audi ali su malo sporiji. Idem malo sna hvatat da mogu gledat preko noci :)
|
Voze isto krugova, 10,11 ali su Audiji ipak brzi dve, tri sec. po krugu. Jedna Toyota je stala zbog ECU problema i morala resetirat komp. Kisa pada i ima izleta sa staze poprilicno, cak i 4 od jednom, auti plesu itd.. Zanimljivo a ja moram okrenut neki drugi kanal je cu se navuc skroz. Zanimljive spike, trka, vrijeme itd.. Quattro diesel hybrid vs RWD benzin hybrid. Audi ima elektro motore na prednjim kotacima koji se pale na 120kmh, sad ne kuzim dal rade stalno nakon toga ili samo na izlasku iz zavoja kad treba grip i ubrzanja. Toyota ima malo klasicniji pogon.
I deseilo se najgore, smrtni slucaj, vozac Aston Martina, Allan Simonsen 34, sedmi put u trci, preminuo je u bolnici nakon sto je udario u ogradu na samom pocetku trke. Bio je jak udarac u ogradu ali nisam mislio da ce bit tak gadno. R.I.P. |
Uf, koliko su hrabri voziti na slikovima a pomalo pada kiša. Toyota je štedljiva nakon 2-3 kruga više nego Audi. Ali Audi brzo vraća na svoje mjesto. Brutalno.
edit. Duval (Audi) tuče Lapierre (Toyota) na ravnom :) |
Citiraj:
Žao mi je njegove obitelji, više nego njega (osjećaj obojan osobnim iskustvom). Malo mi je ovo "too close to home" pa zato reagiram tako. Nhf svima. |
Zadnjih sat vremena, uskoro. Direktna borba sa 1mj u GTE-pro klasi, Aston vs Porche, vodi Audi za jedan krug ipred Toyote. Upravo je ispala Toyota sa 4tog mj.(nekim cudom su je vratili na stazu sa pol auta kaj je ostalo) i pocela je kisa padat fest, svi na slickovima naravno. Ludnica. Svi u boks po mokre gume jer je pocelo padat svuda. Daleko od gotovog. Maltene pa prolom oblaka i par velkih udesa, safety car..
|
Tko ne gleda, preporučam da počne :D
|
Citiraj:
Promjenili su u kišne gume :) Ja se nadam da Audi No3 skine Toyotu No8 :) 11-sti izlazak Safety car više godi Toyoti koju mogu hvatati korak sa Audi |
Pocetak i Toyote vs Audi na vlaznoj stazi i teska nesreca..
Toyota onboard izgleda opakao. |
Nije baš Le Mans ali čovjeka veseli. Prvi put na Pannonia-Ringu pa na Grobniku:
http://youtu.be/XuOHl9m5UB0 http://youtu.be/YYL4oxlpYqM http://youtu.be/fR_eGU7IMnI Jedva čekam sljedeću priliku! |
Napokon, SC out, pola sata čistog utrkivanja po mokrom :)
|
23 i pol sata za narihtavanje i zadnjih pol sata za utrkivanje kak veli spiker.
Jbg Ozern sad je spica. Kasnije budmo pogledali. Toyota jase na guzici Audija sa krugom zaostatka i blica mu, legendarno. I preso ga je, bravo. Iduce godine Toyota vs Audi ce bit legendarno. |
Odlični su mi ovi komentatori na Eurosportu. Humora na sve strane
|
Citiraj:
9th win for Tom Kristensen :) Pobjeda Audi. Toyota na kišnim gumama pokazuje svoju snagu nego na slickovima. I pomoć od Safety cara djelovao. |
Citiraj:
Predobra su mi svjetla na audijima kad su u boksu kad kreću :) EDIT: Gotovo, P1, P3 za dizele :) |
Citiraj:
Gdje servisiras Evo? |
Citiraj:
Kod Lonca se Evek održava i šerafi. |
Ja sam svoje vodio kod Morica i to su mi uvijek bili najbolji servisi. Skompo sam se sa voditeljem, Robertom i svaki put kad bi imal vremena bi me zvao na voznjice. EVO 8, gt3000 sa brdo KS, Eclipse Turbak sa brdo ks i jos par normalnijih auti. Vozio sam se u crvenoj osmici GSR, 265ks sa pet brzina i mislim da je to prvi EVO kaj je sluzbenim kanalima usao u HR. Vidal sam ih tam par, kasnije i jednu dvetku, srebrnu za koju je vlasnik, neki dr. iz Zg, govorio da ima 500ks. Kasnije sam poslovno suradivo sa jednim kaj je imal devetku, tamosivu MR, sa 330ks za koju sam brijal da je FQ ali nije bila nego normalni ali malo nabrijan, americke rege. To je islo abnormalno, nisam vozio ali me frajer provozal i nisam mogo doc sebi par dana nakon toga. Imal je i Z06 crveni isto sa US regama. U Banjavcicevoj su bili autu na parkingu u jednoj novoj zgradi na pocetku na krizanju s Heinzelovom.
|
Kolika je vremenska granica za uzet povrat DDV-a iz Slo od Lašiča? Bio sam po gume, al mi se nije dalo vraćat po DDV… I dal će se moć vratit nakon što uđemo u EU sa računom koji je izdan prije ulaska?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koja je razlika izmedju H4,H7,H11 žarulja osim u cijeni jer su H11 puno skuplje ?
Dizajn,kvaliteta,materijali,dugotrajnost ? |
Fizički su različite, tako da ne možeš birati koje ćeš uzeti...
osim toga, H4 ima duga i kratka svijetla u sebi. |
RIP Giorgi Tevzadze
Citiraj:
Citiraj:
RIP :care: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:31. |