PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

maX 14.04.2006. 00:33

Kaj se je sad desilo??? Izbacilo me van konekšn interapted i sad vise nema nikoga :confused: :confused: :confused:

Renesis 14.04.2006. 00:37

puko server, ja i vlatko ošli, da malo razmijenimo muziku i filmove...

posto je on dosao na grobnik, a tu nema dsl, igrat će preko mene ovih dana...

Emissary 14.04.2006. 00:50

Citiraj:

Autor m4Dm4X
E tu nisi u pravu, ima dosta dobrih igraca... Jos samo da Scorpio i xPsycho imaju ADSL bi vi vidjeli vraga ;)

Tako je...kakvih sve klanova ima uopće ne bismo bili loši : quake :

RAK 14.04.2006. 03:06

Upravo sam gledao što to ne radi kako treba u toj El Dabi. Evo zaključaka:

- mapa radi samo u CTF, HTF i HQ igrama
- u ostalima ne radi.

Hill400 ne radi nikako. U stvari može se natjerati da radi, ali vrlo komplicirano i neprihvatljivo.

Zato sam izolirao Rhine i Harbor iz verzije 1.2. Vrlo zanimljive mape. Zanima li koga?
I njih sam popravio da ne bude prašine i ostaloga što smeta.

tomasini_ 14.04.2006. 05:38

kad na kraju ide patch "gore" i da li če bit igrive dvije nove mape koje dolaze sa patchom?

Andeo 14.04.2006. 08:26

Citiraj:

Autor Renesis
puko server, ja i vlatko ošli, da malo razmijenimo muziku i filmove...

: lol2 :
muziku i tako ... : wtf :

Citiraj:

Autor Renesis
posto je on dosao na grobnik, a tu nema dsl, igrat će preko mene ovih dana...

Igrati će preko tebe? Hm, zanimljiv izbor rječi... :p

Malo offtopic, pogledajte link http://forum.pcekspert.com/showthrea...770#post401770 i uzivajte. Rak, decko ce ti omoguciti da preuredujes COD2.

atha 14.04.2006. 08:46

@rak
rhine i harbor mozhe! super :)

MisterM 14.04.2006. 08:48

Citiraj:

Autor tomasini_
kad na kraju ide patch "gore" i da li če bit igrive dvije nove mape koje dolaze sa patchom?

Citiraj:

Autor Rak
Zato sam izolirao Rhine i Harbor iz verzije 1.2. Vrlo zanimljive mape. Zanima li koga?

Khm.

Hrconja 14.04.2006. 08:59

ne kuže, jelda. sredio vam je mape bez patcha

get it now?

RAK 14.04.2006. 10:20

http://pce.clanservers.com/Download/zzz_rhinehar.iwd

Patch neće gore dok mu ne postavim mod koji će riješiti neke glupe probleme u njemu. Na dobrom sam putu za to ali treba vremena. Igru su htjeli približiti CoD UO i zasrali tako da ne slići ninašta. Kažem, bar sam zato izolirao te dvije nove mape.

Za one željne verzije 1.2 i našeg server imam rješenje. Samo se u verziju 1.0 ili 1.01 postavi .exe file od patcha i pb folder, a u main-u iw_15.iwd i localized_english_iw11.iwd. Jednom kada je to postavljeno, samo postavljamo .exe file za odgovarajuću verziju igre.

Obrnuta verzija postavljanja ne hoda. Dakle, izolirate navedene fileove iz igre koja je patchirana i ubacite u staru verziju. Mora ostati zapis u registryu i ostatak fileova.

atha 14.04.2006. 10:24

evo skinuh, hvala. :)

maX 14.04.2006. 10:51

Ja isto... : cheers2 Thnx!

Newbie Pro 14.04.2006. 13:04

Prije svega, pozdrav svima, lijepo je opet biti doma

Nakon što sam pročitao 10 ak stranica koje ste uspjeli uguzit u ovaj topic, svrbi me guz da napišem nešto.

Vidio sam staračke genitalije. Triput. I jednom pri obavljanju velike nužde, zato što je očito u ovom dijelu svijeta neprihvatljivo određenoj populaciji zatvorit vrata od wc-a. I to u bolnici pogotovo. Protekle 3 noći sam proveo uz pljuge i aparat za kavu, u društvu šarmantne muškobanjaste sestre, iz razloga što gore spomenuti deda hrče na dobrih 90decibela. Uz neizostavne ritmičke varijacije. U svakom slučaju, željeza u nozi više nema, i Jelc, zabilježi me za 21. da to zalijemo. ;)

Stoga, bilo bi ful zgodno da prestane kenjaža mm-u i raku oko moda, puške, buuhuu pogodila me bomba, zašto nije umro a pogodio sam ga!!???, hi-hi!! kak??? ....i da se skupi više od 15 ljudi više od dvaput tjedno.

Statistika? Rak molim te izbaci me iz statistike ako ima neka shema, jer očito nekima to mnogo znači. A meni se, kako bi reko Hudek, živo.. :(

Gušt je kad naguzimo savezničku devetu kempersku jedinicu, a ne frag count. I masovna samoubojstva. To je neprocjenjivo :)

Idem sad izrigat ovo malo lidokaina što mi kola sustavom, pa se možete iživljavat na meni na serveru za kakvih 15ak minuta.

Pusa.

panoramix 14.04.2006. 13:18

@ Zule : Neka, neka, ostani ti na statistici, nek' se vidi tko je najbolji, ne treba se sramit' kvalitete.
Pretpostavljam da je geler u donjem ekstremitetu :rolleyes: od one bombe s kojom sam te spičio zadnji put' na CoD. Nije vrag da ćeš na Žderonje doć' šepajući ?
Nosim ti ( a i svima ostalima) najbolji lijek za tu boljku. Grah šalatu s bučinim uljem. Meni je doktor to prepisal za nogu pa bu valjda i tebi pomoglo.

atha 14.04.2006. 13:27

nisam znao da grah ljechi i takve bolesti... :rolleyes: :D

ma kakva micanja sa statisika zoole, opet si pocheo bre da prdish.
ako ja mogu biti medju zadnjima zbog korishtenja cheateva,
onda mozhesh i ti biti prvi. eto. zashto? jer jesi. i tu nema pogovora daljrnjih,
niti da chujem da ti itko ishta kenjari oko toga.
josh samo da spawn, roller i catkiller pochnu igrati pa da se i oni zguze na vrh liste.

btw, gdje je zond, ne vidjeh ga godinama?

Renesis 14.04.2006. 13:29

Ako atha sredi neke stvari dolazimo atha, ja i i ET gore na žderonje, pa ako neko ima nešto protiv mog kempanja, može mi tamo reći :D

MadBoY 14.04.2006. 15:11

Citiraj:

Autor Renesis
može mi tamo reći

Rijeci su suvisne : boxers :
:D

Amdejac 14.04.2006. 16:02

Citiraj:

Autor Renesis
Ako atha sredi neke stvari dolazimo atha, ja i i ET gore na žderonje, pa ako neko ima nešto protiv mog kempanja, može mi tamo reći :D

Jel to prijetnja ili ... :eek:
Tak da se znamo pripremiti pod svaku cijenu.
Bakina kuhinja neće pasti. : sniper :
Čekamo vas. : cheers2

RAK 14.04.2006. 16:15

Nemojte se groziti Žderonjama. Pojesti ćemo i vas i vaše virtualne ljubimce.

Ak se budete opirali, nahuškati čemo baku na vas. Ne bute nikaj dobili za papati.

Renesis 14.04.2006. 16:18

nemojte mene sada napadati, athi sjednite za vrat, on bi nas trebao peljat :)

Amdejac 14.04.2006. 16:23

Citiraj:

Autor Renesis
nemojte mene sada napadati, athi sjednite za vrat, on bi nas trebao peljat :)

Mi smo Žderonje i bit će te asimilirani.
Svaki otpor je uzaludan.
Svakako ponesite i ulaznicu za Žderonje.
Athinog zekeka.
Bit će maskota Žderonja, ali samo nakratko.

Isus 14.04.2006. 16:48

Citiraj:

Autor atha
btw, gdje je zond, ne vidjeh ga godinama?

Reako je da ce navrnut na casicu razgovora, na zderonje, ajmo vi tam dole dojite da vam velimo par stvari..
Citiraj:

Autor AMD
Mi smo Žderonje i boi ćete asimilirani.
Svaki otpor je uzaludan.
Svakako ponesite i ulaznicu za Žderonje.
Athinog zekeka.
Bit će maskota Žderonja, ali samo nakratko.

napraviti cemo sliku ( ne costa ti ne ;)) od maskote prije i poslije, poslije slika ce sadrzavati: razanj, kosti i masne targove. ;)

Ako se atha bude prevec bunio, doplejat cemo M4D-a da mu zafitlji koju od njegovih poznatih "bombi z ocima"

Newbie Pro 14.04.2006. 17:49

Citiraj:

Autor panoramix
Pretpostavljam da je geler u donjem ekstremitetu :rolleyes: od one bombe s kojom sam te spičio zadnji put' na CoD. Nije vrag da ćeš na Žderonje doć' šepajući ?
Nosim ti ( a i svima ostalima) najbolji lijek za tu boljku. Grah šalatu s bučinim uljem. Meni je doktor to prepisal za nogu pa bu valjda i tebi pomoglo.

Nemoj sad trljat otvorenu ranu ;) Uf, to fakat volim jest. : nuts : Kad se sjetim bolničke hrane :) i šepanja prek puta bolnice po ćevape i burek.

Costa 14.04.2006. 17:52

I meni ponekad ide, sve sa snajpom :D

http://i15.photobucket.com/albums/a3...d/shot0213.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...d/shot0216.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...d/shot0218.jpg

panoramix 14.04.2006. 18:48

Citiraj:

Autor Newbie Pro
Nemoj sad trljat otvorenu ranu ;) Uf, to fakat volim jest. : nuts : Kad se sjetim bolničke hrane :) i šepanja prek puta bolnice po ćevape i burek.

ne mogu a da se ne sjetim jednog starog vica:
Dođe drug Tito u obilazak ranjenika na Neretvi. Bijaše velika glad jer nije bilo hrane. Ugleda bolničara kako jede kamionsku gumu te se žestoko okomi na njega : Zar ti ne znaš druže kakva su pravila ??? Jedi felgu, gume su za ranjenike !: hello2 :

RAK 14.04.2006. 18:56

Citiraj:

Autor panoramix
ne mogu a da se ne sjetim jednog starog vica:
Dođe drug Tito u obilazak ranjenika na Neretvi. Bijaše velika glad jer nije bilo hrane. Ugleda bolničara kako jede kamionsku gumu te se žestoko okomi na njega : Zar ti ne znaš druže kakva su pravila ??? Jedi felgu, gume su za ranjenike !: hello2 :

Sram te može biti proždljivče. Ne slušaš naredbe Druga Tita. Sreća tvoja pa je bio plemenit i nije te dao odmah streljati.

IceFisherman 14.04.2006. 19:27

o zule .. ur bek :) ... moram onda obrisati prasinu sa metaka s tvojim imenom ;)

mymoon 14.04.2006. 19:27

Citiraj:

Autor RAK
Hill400 ne radi nikako. U stvari može se natjerati da radi, ali vrlo komplicirano i neprihvatljivo.

meni je hill400 proradio kada sam maknuo user_mp_taunts.iwd iz main foldera...

ove mape upravo skidam, hvala na njima!

Sam Fischer 14.04.2006. 19:48

Citiraj:

Autor Renesis
može mi tamo reći :D

Ja ću doći sa dodatnom opremom :D
{Baseball bat included :D}

ZED 14.04.2006. 19:50

Citiraj:

Autor Sam Fischer
Ja ću doći sa dodatnom opremom :D
{Baseball bat included :D}

Ajmo malo manje kakanja, a malo vise pucanja;)
Gremo na server: cheers2

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:17.