![]() |
Sorry, al kaj je drugo bilo dovođenje Beckhama nego golddigger :)
|
Potez za notes.... :)
|
Bogme je.
|
Citiraj:
|
Rekao bi Gotze,ali taj ni za to nije posluzio... :)
|
Ovo je tek uvertira za nadolazecu Galacticos Eru.... :)
|
Sine Galacticos era je davno prosla, za vrijeme kad su u realu igrale svjetske zvijezde, danas osim C.Ronalda i sad odnedavno Balea nemate ni jednu zvijezdu :)
Kakvi galacticosi, Ronaldo Figo Zidane Beckham Carlos, Raul, Hierro i da ne nabrajam dalje, to su bile zvijezde i vrhunski igraci, i ti isti igraci su osvajali lige, kupove, itd itd... Ovo su bakraci, i njihova era ce uvijek biti ova nedorecena |
Casillas...khm,khm...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jedan zanimljiv podatak: zadnjih 5 sezona ligu prvaka osvaja barcelona ili klub koji izbaci barcelonu.
|
2 privitaka
Citiraj:
Ne znam tko će biti pobjednik, no sve manje vjerujem da će to biti Real Madrid, ozljede su ih uništile. |
Meni je najveće iznenađenje bilo kad je 1997. Borussia osvojila, a s druge strane onakva ekipa Juventusa (Jugović, Zidane, Deschamps, Bokšić, Vieri, Del Piero...).
|
Citiraj:
Ne znam dal pokusavas biti ali ti si jedna jako losa varijanta poznatog nam varana, decki sve lijepo argumentiraju a ti se iz svoje rupe nedas... Real i omjer uloze no/dobivano u zadnjih nekoliko sezona bi samo neki nasi vladajuci shvatili. Ocito se dobro zaradjuje od prodaje dresova posto bitne stvari izostaju :D |
WHU će dernuti city na isti dan kad ću ja dernuti kate upton i emmu watson. :D
|
Mislim da je ovo potonje realnije. :D
|
Još samo da dođe i Mandžukić :D
http://www.index.hr/sport/clanak/spa...a-/745593.aspx |
Svaka čast Rakitiću, ali mislim da nije materijal za Real. Radije bih ga vidio u Atleticu ili Arsenalu.
|
Bjež od Arsenala ako misli išta osvojit. :)
|
Nema on kaj raditi u realu.
|
Citiraj:
|
Za razliku od luke on igra manje-više na poziciji na kojoj igra kiki? Jel tako? :D
|
Citiraj:
Pa nije sezona gotova,polako,jos se moze i Primera i LP osvojit... :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ideal za sljedecu sezonu: Casilles,lijevi bek Junior ili Coentrao;stoperi Peponja,Ramos i mogao bi sletjeti Kjelini? Desni bek Carvajal. Ispred njjih Modric i Alonso,lijevo Ronaldo desno Bale,takozvanu desetku ili ofanzivnog veznog igrat ce Raketa,spica Suarez! i ja zadovoljan,mijenja to i sustav u 4-5-1,sto bude ojacalo Real u defanzivi,pogotovo ako dode Giorgio,a napred budu ionako neprikosnoveni s raketom ,kikijem ,baleom i suarezom. Hala! |
Suarez ide u Real samo ako se napravi novi rekord u transferu, kolika mu je vec klauzula.
|
Pes/Fifa 2014?
|
Citiraj:
|
@emilblomsky
Poanta svega je da Modrić i Rakitić nisu isti tip igrača :D |
Kad je potpisao novi ugovor na pocetku godine, stavili su klauzule u slucaju u da udu ili ne udu u Lp. Kod ulaska cifra je bila iznad 100 milijuna. Valjda su nesto naucili oko cijenkanja nalon zadnjih godina.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:36. |