![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
mundo je kralj.. prate te, ti samo rokneš ulti i među njih, cause mundo goes where he pleases |
Citiraj:
|
Izgleda da dolazi 'MVP Vote' opcija. Link
|
pošto mi je djevojka ks xbox već 3 dana [ upalila red dead redemption i nema je 3 dana -_- ] opet ja na lolu :D ajde ako netko hoće rankeda igrati neka me doda javite mi se na pm
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a) Lijena sam bitanga, u 98% slučajeva ne dajem niti honour, previše mi je to razmišljanja o tome k'o je kakav bio kroz cijelokupnu partiju u igri koja bi zapravo trebala biti razbibriga :kafa: b) opet dolaziš do onoga što smo nedavno raspravljali - važnost supporta. Ako pitaš većinu n00bčića koji igraju ovu igru, reći će ti da je ADC važniji od supporta, a iole bolji igrač zna da to nije istina, jer jedan dobar support ipak čini prevagu. Mene je znao jedan dečko iz Sibira supportati kad sam bio na pohodu prema goldu (prvi puta) i fakat je to jebeno radio. Čak kad sam i ja zafrknuo on me vadio iz govana :D:D kui'š, sad ti odredi k'o je u jebenoj igri bio Man of the Match. Možda se u ekipi koja je pobjedila nitko nije posebno isticao, već u gubitničkoj je bio neki über skilled tip, ali tko će ti glasati za luzera ? :nono: ili tko će ti glasati za supporta / junglera kad se oni uvijek krive za sve u igri :D |
ja opet tvrdim da jednu stvar treba uvesti u to spajanje sa ljudima..dobnu granicu da ljudi od 25 godina,30..itd itd ne mogu biti spojeni sa balavicima od 13 godina i dalje -_- to bih doista promjenilo igru na bolje sve ove kvačice i plusevi su beznačajni...koliko puta sam carrio igru sa brutalnim rezultatima da mi nakon igre dođe report tko zna za što iz razloga što protivnička ekipa me reportala itd itd...glupost -_-
|
Ja sam za to da mogu saznati adresu svakog tko me flejma da mu prebrojim rebra :) I to je više manje sve :)
|
Citiraj:
ajde slažem se, to bi bila čak i dobra ideja, osim kad i izbaci neko prezime Peszczikz u Varšavi |
Bilo bi dobro da Riot onda i plati put do Poljske, jer ipak, to ide njima u prilog, čišćenje servera od frustrirane dece :)
|
Osim ako ta furstrirana djeca kupuju gro skinova, onda ih Riot voli. :D
Evo ako me netko hoće dodati "cro9doky", njub sam i tek sam počeo igrati ali tri best kompića su mi diamond i 2 plata, plus još par frendova sve gold i pokoji silver koji je na pragu golda, tako da ih praktički svaki dan na kvartu slušam kako trabunjaju o LOL-u pa se nadam da uz njih budem i ja naučio dobro halati. A i ako vas invajtam u neki gejm igrat će te s jako dobrim playerima. :) :chears: |
cro9doky probao te dodati kaže ne postoji takav user :S na kojem serveru si....
|
Ja sam jednom reportan za "gg wp". Doslovno su se likovi u onom chatu nakon game-a dogovarali da me svi reportaju i dobio kasnije onaj warning :D
|
Citiraj:
|
Da, na Westu sam. Ne samo zbog toga što su mi svi tamo nego što opčenito u MP igrama bježim od Poljaka i Rusa, opeko se u BF3 i Doti 2 previše puta... Ne znam kavko je stanje u LOL-u i dali svi kukaju na njih kao u npr. Doti 2.
|
prefidana svinja akali [ 24 / 3 / 7 ] pokam ja lagano inhibitor...dolaze 4 heroja..ja sam...quadra kill....enemy team agreed to surr :D <3
lik na kraju napiše feed akali is feed akali :D :D |
Pretpostaviti ću da nitko od njih nije imao pinky :D ali gz
Ja evo, praktički u 6 dana igranja (ovo po 1-2 gejm ne brojim kada imam ispite) iz S1 u P3..preskako divizije non stop..mislim da ću se vratiti u diamond u roku 2-3 dana ako bude sve u redu :D |
Citiraj:
http://global3.memecdn.com/fed-akali_o_2044761.jpg :goood: [ osim ako protivnička ekipa ima cc onda je akali beskorisna :kafa: ] |
|
Evo konačno da se i ja mogu pohvaliti da sam gold :D Nakon 3 bezuspješne promocije, 4-ta je bila sretna :D :goood:
http://www.pohrani.com/t/3U/qf/4vF57...-v-finally.jpg Likovi su malo psovali na chatu pa sam to uklonio. |
Citiraj:
Citiraj:
Na westu će ti preklet familiju na švapskom / francuskom / španjolskom a na eastu na poljskom / ruskom / po domaćem :lol2: Citiraj:
Citiraj:
|
evo meni oba 2 acc banana do 07.03 :D ovaj drugi acc igram igru potera me srati odem na wc vratim se diskonektan is igre radi afk....spojim se natrag odigram do kraja pobijedimo izbacim me iz klijenta i da mi ban do 07.03 :D HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH čovjek nemože ni srati kada lol igra :D :D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
2 warmoga se kupuju radi hp-a, hebeš passive.
Btw. kakav lag sada na rankedu. Prvo lag, teleportiraš se po mapi, pa dc pola team-a, pa reconnect, pa se ne možeš micat a enemy team pushira po midu. Napokon se mogu micat i dođem do enemy-a i ne mogu spellove koristit -.- Poslije toga opet dc i match lost. Da ne govorim da sam taj game imao Soraka jungle. |
Citiraj:
Mundov passive radi na tvoj max hp ^^ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije sve samo u HPu :) Citiraj:
Ja sam leaveao jedno 5-6 gameova još u S2 i dobio sam samo upozorenje, ti si ih onda valjda u jedno 20ak bio AFK/leave da bi dobio bančugu... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:14. |