![]() |
Dali mi netko može pomoći i reći kako se na iPhone 5 isključi ono glupo pokazivanje riječi prilikom pisanja SMS-a?
To bi se zvalo nekako "prediction" ili tako nekako. Mobitel je kod cure pa ne mogu sam potražiti u opcijama. |
settings - general - keyboard - auto-correction
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Potrebno je na iOS 8 isprobati sync i punjenje. Mislim da prolaze samo ovi kablići od 10-12$ po komadu. Navodi se neki certifikat. Nisam siguran kako se zvao....
Međutim ako tko nađe nešto jeftinije da radi dobro nek linka ovdje. |
Citiraj:
Inače, taj famozni certifikat se zove MFi (Made for iPod/iPhone). :) Edit: Danas je došao kabel, definitivno nije original. Sync uredno radi sa iOS 8, puni bez obavijesti da nije genuine, ali u usporedbi sa originalom se vidi da kontakti nisu gold plated, plastika nema isti finiš i malo je kraći od originala. S obzirom da je prodavač rekao da je original, sad tražim refund. Edit 2: dobio partial refund (vraćena cijena kabela bez shippinga). Sad tražim neki pravi genuine, ovaj će biti za rezervu.:) |
iPhone mobiteli
Prije tri tjedna narucio lightning kabel za kojih 50 kn. U paketu su dva identicna kabela kao i u originalnom Apple pakiranju, a trazio sam najjeftinije. Sve radi - punjenje i prijenos podataka. Pise da je trenutno nedostupno. Prije nekoliko tjedana je bilo dostupno. Link: https://www.amazon.co.uk/dp/B00HGRZ7..._iitzub1PR343T
|
iP6 se prodaje 3x bolje od 6+
http://appleinsider.com/articles/14/...in-us---report |
Mozda zato sto iP6+ nemas gdje ni pogledati, a kamo li kupiti?
Gledam po macrumors forumu, ekipa lagano pizdi. Naruce iP6+ i cekaju po minimum 3 tjedna na isti, a dosta ih i duze od toga. Kad je tako u USA, mogu misliti kako je tek u ostatku svijeta. No sve da taj ratio ostane i dalje, iP6+ ce biti uvjerljivo najprodavaniji phablet. Iako ni sam ne shvacam toliku potraznju za istim, mislim, ja bih prvi 5,5 ekran na iOS-u, no na kompromise ne pristajem. Posebno ne po toj cijeni. Cekam S verziju sestice :) |
Citiraj:
|
Imam iphone 5 i stavio ios 8.1.
Prezadovoljan sam za sada :) Gotovo pa isto ko iOS 7. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sinoć prvi puta koristio šesticu, a da nije tmobile di ga nemoš držat kak spada
i nakon šestice, uopće neznam kako bi mi 6+ stao u džep i to, iako sam 6+ prvotno htio, sad baš i nisam siguran, gdje ću i šta ću s tolkim ajfonom |
Citiraj:
Šala naravno. IP6 je velik kao i SGS3 (otprilike, zeru veći). I od toga mislim da više ni ne treba prosječnom korisniku. 4,7 ekran bez imaginarnih kapacitivnih tipki u ekranu je dovoljno prostran za sve. |
Dali je velika vjerojatnost da su ovakvi mobiteli ukradeni? Koja još "solucija" može biti da iPhone bude zaključan iCloudom/iTunes? (osim da je ukraden pa je korisnik reagirao na vrijeme).
http://www.njuskalo.hr/iphone-5s/app...oglas-12824857 |
Velika je vjerojatnost da nikad neces vidit mobitel, a ako ga vidis potrosit ces jos toliko para i zivaca.da ce bit jeftinije da si kupio regularnog polovnog za 2.5k. Pogotovo od ovih likova koji imaju po jedan oglas
|
99.9% je ukraden. Bez apple ID passworda mislid da taj mob više ne ide u pogon od iOS 7 na dalje.
|
Jel se jailbreakanjem gubi garancija?
|
Ako se ne varam, ovdje su rekli da se gubi.. Ali su također rekli da se vrlo lako vrati na početno stanje..
|
Samo napraviti restore prije npr. servisa ili prodaje i garancija je vazeca. Kada se napravi restore, nema dokaza da je ikad bio jailbreak
|
Osim u slucaju da ne mozes napravit restore (da je uredjaj krepan). 😄
|
Ja sam pred par godina nosio svoj 3gs u t mobile na servis (bio je pod garanciom) i nisu radili nikakav problem zbog jail breaka mada ga je jailbreak i zeznuo mislim.
|
To je iznimka a ne pravilo.
|
Mislim da im je prvo kad ga uspiju pokrenuti da kliknu restore i ne skuže da je jailbrekan.
|
Dali se kod iPhone-a 5 može ikako promjeniti bijela pozadina kod pisanja SMS-a?
|
Samo ako imaš jailbreak ili obrneš boje ali se onda boje okrenu u cjelom sistemu pa sve izgleda prilično čudno.
|
Znači ne postoji neka aplikacija?
(neću radit JB) |
Ne.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:15. |