![]() |
|
Ovo se zove sreća :D
|
Ono kad se opet rodis :)
|
Kad ste pričali o semaforima i križanjima u ZG, jučer blizu svog sokaka u mjestu pored nije radio semafor. Dolazim na semafor i normalno krenem kočiti jer imam STOP. Frajer ispred mene produži sa 60 kroz križanje na svoj STOP.
Vraćam se natrag za sat vremena, kad ono plave rotirke u križanju, razvaljena Golf trojka i fino načeta Opel Meriva. Ne mogu si zamislit kaj bi bilo da takva ekipa naleti na ugašen semafor, na većim križanjima, u ZG. |
Citiraj:
|
Pješak slobodno može početi slaviti 15.12. kao drugi rođendan...
|
Citiraj:
|
Jedno brzinsko, koja je fora sad s prijepisom auta? Nije više 5% prema cjeniku za polovni auto prema njihovim tablicama već "naknada" koja ovisi o godinama i jačini motora?
Gledao sam malo kalkulatore na netu i tipa za auto star 5 godina jačine 131 kw ispada mi oko 4k kn. Je li to vjerodostojno ili se još nešto plaća? Nabavna cijena više ne igra ulogu? Govorim za prijepis auta u HR a ne uvoz i sl. |
To je to, nema vise 5%, cijena na kupoprodajnom ne znaci vise nista. Plus prometna i ne znam koliko ide ako se mijenja tablica, al zanemarivo na ovu cifru
|
Citiraj:
|
Dali netko od vas ima traktor ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nije to trajalo par sekundi, već smo svi stajali u kolonama u aveniji i uredno auto za autom prolazi iz zagrebačke ulice, a mi ostali u aveniji stojimo dobrih par minuta i "proguravamo" se između auta koji su kompletno blokirali križanje, a nalaze se na sporednoj cesti. I ok, dođem do križanja, lagano ulazim u križanje da prođem, jer iza mene stoji dobrih 20 auta, ne mogu proći, idem u prvoj lagano, ne da me ne puštaju auti, već me zaobilaze i prolaze ispred mene... Mirno i staloženo prolazim, ali ostatak... truba na trubi. Jedno se pogurati jer "nikad nećeš izaći", a drugo je kompletno blokirati križanje i ostati u križanju sa sporedne ulice. Ako vidiš da su auti u križanju, kuda se guraš? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i koliko brzo može ići traktor ?
|
Kolko penez toliko muzike. IMT cca 18, Zetor 22, Honda cca 15, mitchubishi 18. Noviji idu oko 40- 50 (ali to je dosta konja, od 100 na dalje).
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Debelo ste u of topiku. Treba zasebno otvoriti temu. Traktori, radni strojevi i njihovi priključci haha
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Naravno kod prerada za zajebanciju, big block kod amerikanca, europljani su kulturniji; v8 4.2 iz wv grupacije.
|
Naravno da ima V8 traktora, ima i sa više cilindara i nisu to nikakve prerade, ali su večinom na starim modelima, šestaci sa turbom su ih istisnuli
Naprimjer IMT 5200 V8 MERCEDES 200ks 11,5t IMT 5360 V12 MERCEDES 360ks 16,5t |
dali ovakvih traktora ima kod nas ? :) i još da ima ovakvu motornu pilu: |
Fiat i PSA postigli dogovor o spajanju
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/m...stede/9763126/ |
Citiraj:
|
Ne znaš što je gore, talijanski Francuz ili francuski talijan ccc...
|
Bar će im skočiti kvaliteta i pouzdanost :) Nisu li francuzi postali poprilično dobri u tome zadnjih godina? Da ne govorim kako će djelovi biti jefitniji jer će biti puno veća baza auta koji koriste iste djelove.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:28. |
|