![]() |
sanjao sam nocas da sam dobio mail od evge za 3070ti .. i da sam se cudio ko pura dreku zasto je ista cijena u eur i usd ako se salje iz kine... pa zapravo pitanje stoji... ako se vec placa porez, zasto su usd = eur ? to je 20% razlike samo po sebi, plus porez... odnosno da li ima fora da se plati u usd... ako ikad dode taj mail :D
|
Nema, Europljani se daju cicat pa zas ne.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Još u SAD šalju sve što je namijenjeno za queue a za europu ništa.. ali sve ide iz iste tvornice. Nije da u SAD ima neki sweatshop gdje assemblaju kartice.
|
Citiraj:
|
Evo ga opet :D :
|
Citiraj:
|
good news everybody;
18.4. sam se prijavio za q kod evge i i evo danas je došao mail da mogu uzet GPU i sad sretno putuje prema meni. PS: za vas koji ste se prijavili s više mailova: kad vam dodje mail da imate pravo na kupnju grafičke ( jbt koja vremena da moraš čekat na kupnju grafičke) samo promjenite mail u svom profilu na onaj na koji je inv došao i radit će. :D |
A za koju evgu si se prijavio, to je pitanje...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam isti dan se prijavija na krcato modela i ništa :D Ne kužim na šta točno misliš sa promjenom profila? https://i.postimg.cc/7Z8YqLDz/Screenshot-1.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
^ da ovo se dogodilo, imao krivi mail u profilu od evge :D
10G-P5-3885-KR točan model grafe. i nisam spomenio da sam elite member, ne znam el to ima ikakve uloge u svemu tome. PS: ovaj post sam već postao nezz di se zagubio :D |
Imate na MF mindstar 3070ti dva modela za po 800eura i 3070 za 900 xD
Misliš 899 3070ti i 999 za 3070.
Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk |
Podsjetili ste me pa reko idem pogledat, 17.9. sam se prijavio za 3080 FTW Ultra na evga eu i jos nisam na redu, kakav cirkus
|
Citiraj:
Ja sam upravo dobio ovo od EVGA-e
Citiraj:
|
Svi su dobili, a kolko ja znam non LHR kartice se ne proizvode vise tak da ces se nacekat.
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Jako bitna stavka jer elite imaju prednost nad nama šta nismo elite :D |
Jel LHR utjece sta na brzinu renderiranja? Ili iskljucivo samo na majnanje?
|
samo na majning i to na ETH logaritam samo.
|
Meni došla notifikacija prije 2 dana, ali sad su drugi prioriteti u životu :D
Niti mi se više isplati uzimat grafa. Nije da izlaze neke nove igre koji bi zahtjevale išta jače od onog što trenutno imam. |
Citiraj:
Koliko sam na internet pročita eth i eth classic i ergo majna sa 50% kapaciteta ostale sa full. |
Citiraj:
https://www.igorslab.de/neuer-frust-...re-waehrungen/ https://i.ibb.co/c2XBcVX/Untitled.png p.s., mislim da cu za ovo dobiti zuti, prebacim ovo u mining temu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I rally, kad mi se da. Tako da, zbilja bacim lovu u prazno. Al, nema tu pomoći. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:50. |