![]() |
Citiraj:
evo vam i slike nevjernici... znam, sada chete rechi da nije moj, i da je napravljen u photoshopu, ali do-bro. :o http://img89.imageshack.us/img89/8971/015zn2sx.th.jpg |
@darth vader
pobrishi iz main direktorija sve nevezano za pce server. dakle one sa z ispred. ili daj screenshto direktorija, pa da ti kazhemo shto da sve maknesh. |
Citiraj:
Ne znam za tebe, ali ja vidim samo tepih. Nema nikakvog zeca. Nemoj se uzbuđivati. Vjerujemo mi tebi, ma što drugi pričali o tome. |
JA sam na serveru i nije mi jasno zašto vas četvorica nemožete na server.
|
koja chetvorica? ja bih, ali radim. :p
|
NICE!!! ;) Imas jako lijepog zeca! Sad ce neki odmah pomisliti na zecji khm... : sweating ! Dobro ga cuvaj!
|
Citiraj:
:D :D :D ajme jadan zeko , gle kako se stisnuo uza zid, :D cuva ledja |
Ovak-upravo sam počeo raditi listu za Žderonje (21.04), debeli kemper se je već zapisao, navodno će doći i Zule pa možete "popričati" ugodno i sa njim:D
Atha-ako misliš dolaziti zekonju pošalji barem dva dana prije :D Dakle-tko dolazi nek se piše na listu... |
meni isto ko darth vaderu
piše neki k... gL_parsegamestate:bad command byte ili tak neš ??????? |
Citiraj:
|
|
Više ni ja nemogu, a trčao sam sam po mapi čekajući ostale.
Piše: CL_ParseGamestate:bad Command byte |
Citiraj:
|
kako neche brojati dane, pogledaj, jelc ga je vech zabiljezhio za bakinu kuhinju,
i hoche da ga poshaljem dva dana ranije da stignu pripremiti pac. :eek: @amd kazhesh da je zavrshio u roli. :\ znam da biste svi to voljeli, ali nemzhe! :D @rak taman sam tipkao, pretekao si me. :p ;) |
Citiraj:
Ukloni: - mo_silotown_v5 - zzz_bergstein_v1 - zzz_CTS_Bihnet_Realism - zzz_mp_Rhine_beta - zzzz_PCEmod - zzzzz_Bullys_american_enfield |
Kaj da maknem od ovoga ?
http://img118.imageshack.us/img118/5...shot0147zm.jpg |
Hehe, evo rezultata maloprijasnjeg napucavanja pistacima...
http://img143.imageshack.us/img143/3...sbus1cl.th.jpg Nek se vidi ko je citer... :D:D |
@panorama
sve osim defaultnih i PCE mod v2 bergstein hill400 cityhall eldaba i ako imaš onaj iw_blood |
Citiraj:
Kao što se već neki rekli važna je atmosfera kad se igra a ne score koji je nekima očito jedino mjerilo kvalitete: suicide Dođi koji put možda ti se i svidi, a do tada ganjaj statistiku:p |
Citiraj:
|
hvala decki, pobriso sam sad ce radit nadam se.
|
Onda sorry Mrki nisam te ja bas shvatio, NHF ;). Vidim svako vece da vas ima na serveru al nikak da dodem, sve vise i vise gubim volju za igranje na publicu, jer bas i nema nekog smisla.
Ovo sta kazes za logosoft je istina, ima i chitera a i nekulturne djece, ali to samo kad nema admina. Kad je admin na serveru onda je mir i tisina. Budem mozda veceras dosao na vas server da vidim mod, pa se vidimo preko nisana ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sam sa na serveru, smrc, nek se jos netko spoji...
zippo i spermic igraju na Bih netu pa ce valjda doletit |
Citiraj:
Što se tiče razlike između mog i tvog skilla ja ne velim da igram bolje od tebe ili bilo koga, naprotiv ali isto tako ima boljih igrača od tebe(khm roller:D). Što se našeg društvanca sa servera tiče jedino zule parira za nekakav klan(iako se on masu puta prosere:p) ali možemo i mi potegnut kad hoćemo tako da nismo samo topovsko meso: DualWiel |
Citiraj:
|
znam rak da sam ti već dosadan,ali vidim da si slagal nešt po serveru i opet se isključil g_antilag (0) ... tak da ... :rolleyes:
|
Citiraj:
Kada se već nabrajaju najbolji igrači, morate se složiti da smo Atha i ja najbolji na serveru. Kada kažem "morate se složiti" to zaista i mislim. To je zapovijed. Što bi još bilo da ne moramo kick ovoga, ban onoga, podesi ovo, napravi ono, kako da napravin to, pa još uglavni ljubimci i lsnažnije trećine.... Vidjeli bi svog vraga. |
Citiraj:
Pazi da nebuš na Žderonjama prošao kak i Zed. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:25. |