![]() |
@blava
Po tvojoj logici ispalo bi da je svako slanje DHLom tax free. E pa neće ići. |
Bi li sada trebalo doći brže preko Laos pošte? Naime, tražim i guglam jer mi je danas
isti ovaj status Send item abroad i ovome je trebalo mjesec dana od toga da dođe u HR 2017-05-18 12:33 Croatia, ZAGREB 10003, Receive item at office of exchange (Inb) 2017-04-18 09:20 Lao People's Democratic Republic (the), VIENTIANE, WATTAY INTL AIRPORT, Send item abroad (EDI-received) |
Citiraj:
HOMTOM HT17 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
HOMTOM HT17 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Samim time što ide preko DHL-a teško ćeš se riješiti davanja, upravo obrnuto. |
Nista onda,narucujem iz HR ipak radi jamstva jer ako me oderu ispadne me skuplje iz Kine nego HR.
|
Jel netko naručivao friško sa giztopa? Kako stoje stvari? Zanima me Meizu mx6, vidim da je 209 dolara... čini mi se isplativo.
|
Carinu ćeš platit na to pa i nije baš isplativo..
|
Samo update, Laos poštom mi stigla baterija za cca 10 dana.
|
Zanimljivo, danas mi došla baterija s Alija za 11 dana turskom poštom - nisam baš vidio da time šalju...
Sent from my Jiayu S3 |
Citiraj:
|
Geek otvorio novo skladište u Italiji. Valjda će sada slati kod nas bez dodatne poštarine.
|
Bez carine i poreza da, bez dodatne poštarine.. nisam ziher.
|
Treba vidjeti/pitati. Znam da su za stvari iz ES skladišta, koje je bilo slabo opremljeno, tražili extra poštarinu za HR dok za SLO nisu.
http://www.geekbuying.com/category/I...liday_20170725 |
Nema dodatne poštarine, makar sada dodao u košaricu neki mobitel od 200$.
S time da Redmi 4x i dosta mobitela iako je na popisu, kada se klikne, samo možeš ostaviti mail kada i ako dođe na stanje. Tj ne možeš naručiti |
Ima, za mi6 recimo na 559$ ide 4.74$ poštarine (dhl).. Al to je kikiriki naspram ostalih.. ;-)
|
Da, šalju za HR iz Italije 1-2 dana DHL-om za cca 30 kn te iz Njemačke za 2-8 dana za cca 80 kn poštarine. Za španjolsko skladiste pise da nije HR dostupna...
Sent from my Jiayu S3 using Tapatalk |
da li se netko nasao u situaciji da je poslao mobitel u servis unutar garantnog roka i da ga nije dobio nazad u roku 45 dana? pisat prigovor? trazit povrat novca ili novi mobitel ili ne?
|
Dižeš temu staru skoro 10g. umjesto da pišeš u nekoj od aktualnijih
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=49355 http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251059 |
sori, searchao sam reklamacije i ovo mi je izbacilo medju prve 3... tnx.
edit: prva tema je za računala, ne za mobitele, a druga je za kupovinu iz inozemstva a ne iz HR. |
Mobitel ne spada u IT opremu? Stavi svoje pitanje bilo gdje, samo ne ovdje.
|
ne spada u "računala"
|
Koja je ovo fora sa Goldwayem. Piše 94.99 USD sale. Kad ga stavim u košaricu, traži me 105 i kusur dolara? Gdje je nestalo 10 baksa?
@mob |
Piše gore iznad cijene "Sale starts in 5 days", od 28.8.-1.9. traje...
Zbilja... ćuknem se u oči čorave :D imam narudžbu za jedan Xiaomi 4X 2GB/16GB pa me osoba cijepi kako košta 95 usd + 20 usd šiping, a ja kažem kako nije.
Ok, fala, strpimo se do poneđeljka. @mob |
Završili su mi ovi iz PBZ visa elektron karticu, to jest kunski žiro račun, moram naručit sa aliexpress goldwaya telefon i koliko sam čitao po netu zajebani su kod autorizacije.
Šta da tražim od ovih u PBZ pri preuzimanju kartice da nemam problema kasnije sa kupovinom sa aliexpress i općenito ? PBZ token, internet bankarstvo ? |
Dosta ti je token, ja ga imam prek moba i nemam problema već par godina.. 😉
|
Kakva su iskustva sa GearBest-om i slanjem telefona DHL-om, id li na carinu? Hvala!
|
DHL-om iz UK mi nije išlo na carinu, običnom poštom iz Madjarske je završilo na carini...
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:44. |