![]() |
Citiraj:
|
hmmm... zanimljivo... :D
onda je Nervozni_Postar :D :D :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
ne vjerujem :D :D poslao sam Nei-ST friend req. pa će on reći koji je nick hahahaa panj ostaje panj zauvijek :roller::roller: :beer: |
Uzeo sam si danas napokon Back to Karkand i s obzirom da zadnja dva dana igram samo sa reconom ovo je super osvjezenje :)
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/C/pm/3MqKbcCQ/untitled.jpg Šta reći? :rolleyes: P.S. ni u Battlelogu te ne može pronaći, pa moraš i tamo poslati... |
Sad ce patch...u veljaci. Super podrska, nema sta.
Kako se DICE uobrazio to nisu istine. |
isuse dragi boze :D
uzeo juce igru, i sve super, sve pet, odlicna igra.. ali... pa ja mislim da nisam odigro jendu cijelu mapu a da mi nije bilo bar jedan disconnect.. jel ima neko slican problem? kaze Game disconnected: could not join server ili You were disconnected from EA Online (1)... i evo jos nesto.. ocu uci u igru i za sada mi nije htijelo uc u jedno 15 servera... sta se to dogadja?? |
Kako bi BF3 izgledao na nekom laptopu s recimo GT555 ili HD6770? Je li tko probao?
Zov mračne strane je jak, a stolni komp mi je trenutno van dosega :( |
Citiraj:
Ja sam probao na maminom laptopu i3 sa gt540 ,monitor je 17'' ,kad je reza na full,i detalji povišeni,šteka,ali sam smanjio rezu i detalje sve na medium,čak nešto i na low,i moglo se igrati. |
Citiraj:
Otvori sve portove za igru (googlaj koji su, jer ima ih) i isključi firewall (po mogućnosti i av) prije gejmanja. |
Evo ja sam vise manje svima poslao friend request u BF3 ovdje sa foruma sa kojima sam igrao na TS.u kad uhvatim vremena...
pitanje da li je i dalje aktualan strikin TS ili od nekog drugog? |
Da i dalje je aktualan strikin TS.
|
a joooj.. to otvaranje portova mi se cini tako komplicirano.. :S
ima li koji dobrovoljac sa viskom vremena da mi to napravi preko team viewera? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
“@Demize99: Working on rebalancing foregrip, heavy barrel, silencer, and flash suppressor. Less OP combos and more interesting choices is the goal.”
|
Citiraj:
|
To šta se igra ruši, disconnecta i slično ne treba pažnju...
Citiraj:
|
meni radi sranja... :D
spoji se na server, ali mi je crna slika... probam single, ona početna animacija stoji, dim se pomiče itd. ali pomaka od toga nema... ru verzija je, eng je stavljen prema uputstvima i sve je prošlo ok. prije svega sam imao bf3 instaliran ali sam igrao kampanju i sve je uredno radilo :D nadam se da je prolazna mušica origina i sl. :D :beer: edit: probao preko internet explorera pokrenut, puno kraće loada ali ista stvar... kao uđe na server, čujem zvukove ali je slika.. crna :D :D :beer: |
Definitivno si nešto zeznuo kod prebacivanja jezika.
|
Imas za skinut na prethodnim strancima fix. Simptomi su jako slicni Ruskoj verziji sa friskim patchom.
|
uspio sam :D (greška je bila kod update-a, youtube pomogao u riješavanju "problema" :D )
sve šljaka ok :D samo padaaaam :D :D :beer: EDIT: bio sam slobodan pa sam velikom dijelu pce ekipe poslao friend req. nego, jel se u battlelogu prikazuje igdje najveća udaljenost s koje sam stesao nekoga ?! :D 3 killa 2 hs-a :D od toga je jedan pro :roller: :D končanica mi bila veća od frajera ali je popio u glavušu :D :D :beer: |
Znam da ima negdje medu postovima ovo sto trazim. Bude potrajalo dok nadem pa bi molio nekog tko zna kako staru instalaciju BF3 opet instalirat bez ponovnog skidanja.
Reinstalirao sam windowse i sacuvao sam staru instalaciju. LP |
Evo i ja kupih BF3 pa se možemo malo igrati. Nick na Battlelogu mi je: SirPaski
Sva sreća da sam na godišnjem... :D |
Citiraj:
To bi trebalo biti to. |
Joj kako mi je ovaj digao tlak. Nisam baš totalno loš, ap da me tako bezveze ubija sa pištoljem. Ajd da me pogodi par puta, al šta je previše, previše je. Tip je imao u prvih par minuta 40:2, a završio je na 80:12. Ne bi bilo ništa čudno da nije proveo 80% partije u zaklonu s jedne strane tunela i pucao pištoljem na drugu stranu tunela.
Očito je da nije odmah nabavio cheat jer bi mu statsi bili bolesni. Znam da ima jako dobrih igrača, ali malo je onih koji pretrpe 5 direktnih pogodaka rpg-om u razmaku od 2 sekunde (6 pucalo odjednom, jedan pogodio taman ispred tenka), bez da ih itko popravlja i onda jednim pucnjem rpg-a od naprijeda, uništi naš tenk (100% health bio tenk). EDIT: Izgleda da nisam nešto dobro postavio link. Tip se zove: Umeboy |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:47. |