![]() |
|
iOS 17.2 je vani, požurite svi dok nije nestalo :D
|
joj vi s tim verzijama.pa znamo da je vani..
pisite sta novog ima :D |
|
I idemo ispočetka još jednom :D
kome baterija kraće traje nego jučer kome instagram ne radi kak spada ili pak internet bankarstvo Vrijeme... sad :D |
Pozdrav ekipa, jedan poznanik ima problem s iPhone 11.
iPhone je kupljen u Americi. U njemu je bila Hrvatska sim kartica. Nakon povratka u USA to se pojavilo i sad ništa više ne može s njim. https://i.ibb.co/C0ccC3T/Whats-App-S...3-daac3777.jpg Da li netko zna što napraviti? Hvala! |
Ako je kupio rabljeni, koji je kasnije prijavljen kao ukraden, blacklistan mu je IMEI.
|
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
Netko mi je jednom rekao da se u Apple IDu može telefon prijaviti kao ukraden ali ja tu opciju nisam našao. Možda nisam dobro tražio?
Navodno se u tom slučaju telefon obriše i resetira na tvorničke postavke čim uhvati vezu s internetom i poveže se na iCloud. |
Možeš ga staviti kao lost, pa se ispiše poruka da se vrati vlasniku.
USA koristi CDMA, tako da je telefon direktno prijavljen na mrežu i mreža ga odmah blacklista. Radit će van USA, ali čim se gore pokuša spojiti, dobit će onakvu poruku. Isto ako više puta upiše krivi pin za otključavanje |
Jeli ga probao spojiti na iTunes?
Vidi kad ga spoji kakve mu opcije nudi. Dakle on je samo sa telefonom koji je radio u HR otišao u USA i vratio se i u HR mu to izbacilo? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Zašto pobogu ne mogu koristiti Apple Pay na App Storeu?
Imam Apple Pay već dulje vrijeme s Masterom i Visom u Walletu. Uvijek mi je radilo na bankomatu i u dućanima. Kartice su od RBA i normalno rade. Međutim kada hoću kupiti app u App Storeu nudi mi samo dvije opcije plaćanja: 1. Credit Card 2. Mobile Phone BTW: svako dobro svima :) |
Kakve su mogućnosti (ograničenja) parental controla ako roditelj ima stariji iPhone (i stariji iOS) od djeteta? Hoće li to sve funkcionirati?
Mora li uopće roditelj imati iPhone ili je moguće upravljati time preko weba ili mozda ipada? |
Preko ipada se može.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
A postoji li nešto da sa androida parent-kontroliram iphone od klinaca? Znači blokiranje pojedinih aplikacija, zaključavanje telefona, lokacija, itd?
Google-ov FamilyLink ne radi. Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Imam jedno pitanje koje se odnosi na listu poziva.
Naime, za razliku od androida, iPhone ima objedinjenu listu poziva za telefon i aplikacije. Sta se desava kada nekog blokirate u telefonu, ne u aplikaciji pojedinacno, nego u telefonu? |
Najlakše probaj nekog ukućana blokirati pa isprobaj, lako ga je deblokirati.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
sry, morao sam |
Niko od ukucana nema iPhone :)
A neko ko je to probao, otkad me je odblokirao, poruke idu normalno, a pozivi na Whatsapp-u su u startu unavailable ... |
Pa ako te blokiram na Whatsappu/Viberu/nečem desetom, blokirao sam te na whatsappu/viberu/nečem desetom.
Nećeš mi moć poslati poruku ili uspostaviti poziv koristeći tu aplikaciju, ali ćeš moći nazvati na moj broj ili poslati SMS. Ako te blokiram pod kontaktima/telefonom/porukama, onda me nećeš moći nazvati nit mi poslati SMS. Dakle, ako već hoćeš nekoga kompletno blokirati, onda ga moraš blokirati i u kontaktima/ispisu poziva i u svakoj aplikaciji zasebno. |
na iPhone-u ima neka fora. Kako je moguce da pricas sa mnom na WhatsApp-u, a kada te zovem u toj istoj aplikaciji, cim okrenem, zazvoni jednom i izbaci unavailable?
|
dal još netko ima bug sa iMessage? pošaljem poruku, stoji u razgovoru ali se ne dostavlja primatelju. Nakon resetiranja app, poruka nestane iz razgovora i naravno moram ju napisati i ponovno poslati te se tada i dostavi primatelju.
zna netko di je problem ili je to "feature"? |
Iskljucio sam taj imessage i stavio da mi salje svaki put obican sms bas radi identicnog problema
|
Nije mi se nikad desilo… Radi sve okej.
|
iOS 17.3 je vani.
|
Vidim slavimo crnačku povijest i kulturu u novom apdejtu
|
Citiraj:
A gle to je full bitno za softver i rad uređaja. 🤣 |
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
Po mogućnosti da im tata bude crnac, mater kineskinja ili nešto slično. :roller: anyway da nejdemo u off topic više. Update nije donio ništa bitno. |
1 privitaka
nasao ovaj podatak kaj se tiče 17.3 apdejta :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:48. |