![]() |
Nije bio penal, i pravde ima, penal nije realiziran, eto :) Ako zabiju neka zabiju pošteno. Navijam za Barcu ali ipak treba priznati da kontakta nije bilo.
|
Neće proći barca.. imam neki osjećaj.... ..
|
Citiraj:
Ista stvar je i sa crvenim - to nema veze s vezom - to je žuti karton jer niti je poguban start niti je uklizavanje neko krvničko s leđa, ali kako to nekom ko vidi samo barcu,kakvi su ovdje pojedinci, u očima objasnit.... |
Citiraj:
|
Ovo je bio li-la penal. Ali bravo za mesija. Kao sto sam rekao biti ce veselo. :)
|
Citiraj:
Ali treba li unišiti polufinale LP u 30. minuti? Možda za šaku u glavu, ali ovo?! |
Citiraj:
Ovo je udaranje protivnika bilo, a ne start... Nema to veze s barcom, cak i objektivni celzijevci priznaju isto. Valdez rupa, imam filing da ce popit glupi gol. Opet :D |
Ma Terry je idiot, crveni čisti. Jedino ovo dajvanje ovog Sančeza - da nije pao ovako teatralno sudac bi to vidio malo sutra. Ali jebiga, dajvo je Didier navodno, padaju i ovi koji su padanje izmislili :D.
|
Citiraj:
|
Pa dobro šta je sa Barcom, koda im se neda igrat
|
Nemre pvo cfc izdrzati. Grdo je.
|
gadno za gledat...
|
Previše kompliciraju opet i dodaju se na rubu 16-erca umjesto da pucaju po golu što više :nono:
|
a nemožeš jbt cijeli Chelsea iza tu i tamo torres izađe i toe to
|
Bit će repriza :D.
|
Hamm, izgleda da budu ipak izdrzali :D
|
Fernandooooooo!!!!! :care: :care:
|
Fernandooooooooooooooooooo
|
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
Žuti za Meireleša...hahahahahahahahahahahahah... pa ne vjerujem
gggggggggggggggggggggggooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll |
I gotovo.
|
Torrrrrrrrrrrrrrressssssssssssss
|
Jebeš mi sve.. mislio sam reći da će Torres zabit gol.. Neka :)
|
tooooo tooooo toooo, kako mi je drago zbog Torresa :D.
|
Citiraj:
|
ode gavella doma! bravo cfc
|
Chelsea - HVALA , uljepšali ste mi dan !
|
Zasluženi prolazak Chelsea u finale!
Uništio ih je vlastiti mentalitet, na 2:0 su mislili da je gotovo, no šta je tu je. Moram iskreno reći da su zaslužili ispasti, iako Chelsea igra antinogomet, večeras su imali veću želju za finalem nego Barca na 2:0 Još jednom čestitke Ramiresu na prekrasnom golu, i ako je netko morao pokopati barcu neka je to Torres :) PS : Pohvale sucu, sudio je odlično! |
Citiraj:
|
Ovo nisu istine..
torres zabija barceloni za finale LP-a mislim da sanjam... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:25. |