![]() |
Pogledao Arrow, meni po starom, i dalje dobar i gledljiv ;)
|
Strike Back, Boardwalk empire i American horror story standardno dobri.
SOA postaje sapunica sve više. Blacklist mi se pretvara u seriju tipa arrow. To mi se ne sviđa. Hostages. Epizoda 1. obećavala, dalje natezanje u nedogled. Kraj Under the dome S01 je užas. |
Sutra nam pocinje walking dead :)
|
Citiraj:
|
Strike Back je super...
|
Citiraj:
sam premotao jos jednom. Kao igrani call od duty sa povremenim scenama sexa, di ćeš bolje :D |
Citiraj:
Cim se pojavi neka nova cura (svaka epizoda) cudo je ako se ne skine do kraja epizode. :p Za ovu Ruskinju se cekalo cak 2 epizode. Ali su bome mogli bez onih scena sa Škotom na pocetku sezone... |
Bome, The Walking Dead opet krenuo odlično! :)
|
TWD opet mlačno i u istom tempu ko zadnja sezona.
Zombiji i preživljavanje se stavlja u 2. plan nažalost :( |
Sleepy Hollow
:care: Film mi je bio ok, ali ovo je fenomenalno |
ova poveznica sa Kumom u modernoj obitelji je genijalna! :goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW. Gleadam sad napokon Breaking Bad u potpunosti. Pogledao prve 3 sezone za 5-6 dana i mogu reći samo jedno.. Najbolja serija ikad, skidam kapu redateljima, režiserima, GLUMCIMA, i cijeloj ekipi na hebeno dobrom poslu. Idem danas dalje s 4. sezonom. Toliko sam inspiriran i fasciniran da moram krenuti s sličnom tematikom iza bb-a. Mislim da će biti "Žica". |
Pogleda Firefly.
Šteta šta je ostalo na jednoj sezoni i to čak ne ni na završenoj sezoni, nego prekinutoj na pola, jel je serija imala potencijala. Western u svemiru, di ćeš bolje, pogotovo kad me radnjom podsjetila na Freelancer, igru koju smo kao dica svi igrali:zdero: Navodno film Serenity zaokružuje priču u jednu cijelinu, pa sad to moram pogledat... |
Da, definitivno pogledaj, film je odličan.
|
Citiraj:
@all, sta nije nesto bilo govora da se kao snima nastavak filma? :chears: |
Prije filma pročitati stripove ;) Oni povezuju radnju između!
Citiraj:
|
The Wire san poceo gledat, nego skinio san titlove s neta i opet jebeni priblem ka na Breaking Badu, nasa slova su sjebana konkretno č i ć, ima li ko rjesenje. MPC HC na winsima sve ok radi, a u Notepadu su isto sjebani :(
|
imao sam prije isti problem u vlc playeru, a rjesavao bi ga da otvorim titl u notepadu i sejvam ga u utf8 encodingu
|
Ne znam za MPC, ali na VLC-u se problem riješava odlaskom u Tools>Preferences>Subtitles & OSD>Default Encoding - staviti Eastern European Windows-1250 ili Latin2 (mislim da je svejedno) :)
|
Na windowsima, otvoriš u Notepad++ aplikaciji (imaš i portable inačicu) i odeš na "Convert to UTF8 ili UTF8 without BOM". Nakon toga Save i to bi ti trebalo riješiti problem.
|
Dojmovi, komentari, preporuke serija
Proba i nece. Znan za VLC ovo je do titla...
Mogu manualno find & replace, ali to nije to. |
Ja sam taj problem imao kada su se u folderu, gdje se nalazi serija, nalazio i folder sa nekakvim titlovima. Riješenje je glupo ali kada sam pobrisao taj folder sa titlovima koji su u folderu sa serijom stvar radi. Pa eto, probaj :)
|
Citiraj:
Imaš dvije vrste UTF8, jedna je windows (dodaje neki nevidljivi znak na početak datoteke) i linux (bez tog znaka). |
Treća sezona Sherlocka počinje 19.01.2014.
http://www.index.hr/black/clanak/ves...ka/707767.aspx |
Grimm S03E01 konačno :goood:
|
Homeland postaje sve zanimljiviji.
|
Pogledao Breaking Bad, svih 5 sezona u jedno 2 tjedna.
Najbolja serija ikad, mogu samo potvrditi. Ali, gledajući od 1. sezone prema 5. kvaliteta i sama zanimljivost serije pada... Ali uglavnom, neka 9/10 moja ocjena. 2. i 3. sezona čista 10 ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:16. |