![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako, problem je u tome kaj navodno ta opcija (za mobilni net) nije direktno dostupna preko Settings menija i da je API za to ograničen. Jedino kaj bi moglo pomoći je zapravo ubiti dvije muhe jednim udarcem - redizjanirati Settings-e i omogućiti pristup dubljim postavkama preko API-ja. Za prvu stvar znam da se radi na tome (Joe Belfiore je tako hintao) dok za drugo je samo pusta želja. Za sad. |
Citiraj:
Citiraj:
A gle, Android ti nudi primjerice iskustvo kao i luksuzni trajekt: - Dobar WC, eventualno cugu, klopu, možeš šetati i istraživati, no ako bude vjetrova i valova, te je taj trajekt puniji, izaziva morsku bolest i potrebu za pražnjenje želudca preko pramca. WP ti je kao "kupejac": - Možda se ne možeš prošetati koliko hoćeš, i nema uvijek bistro vagon, ali zato su sjedala široka, i na odredište stiže mirno i sigurno. U 98% slučajeva je neometen. iOS ti je kao 747: - Imaš sve, od posluge do udobnosti, no svako polijetanje i slijetanje je iskustvo za sebe. Dobro je dok si u zraku. Ne želiš "pasti" na tlo. |
mislil sam da imas navifirm, a ne tubstranicu koja malo kasni
|
@Don Kihoty - nemoj dalje :D shvatio sam sve :D
|
Hm, ovi misle da bi MS mogao uskoro (04.09) predstaviti nasljednika L1020...
http://www.techradar.com/news/phone-...-event-1261059 BTW, ja sam svoju L1020 downgradeao sa DP8.1GDR1 na 8.0, OTA na Cyan, pa DP na GDR1 :) |
Nekak sumnjam da bude nasljednik 1020 ove godine...,
A i ak bude, dolazim na 1030.. |
Citiraj:
da izlazi 1030 vec bi se naveliko o njemu pricalo... sjeti se samo kolko je bilo leakova EOS-a aka 909 aka 1020 :chears: Citiraj:
ja sam narucio bijelu sa AliExpress-a, trebala bi stic za par tijedana.. pa javim kak je operacija prosla ;) (inace narucio sam i jednu iz UK sa eBay-a, al taj me seller zavaljo.. poslo mi koristenu i ostecenu masku.. vald ce bit vise srece s kinezima :)) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jamacno, ali su mi draze, i zato ih spominjem, one koje nude i neku drugu korist osim shortcut-a...
|
L530 Dual SIM izašla u Maleziji. Cijena 110$.
http://www.soyacincau.com/2014/08/12...d-in-malaysia/ L830 bi mogla imati vrhunsku 20MP kameru. Mislim da smo dobili best buy. http://www.neowin.net/news/lumia-830...lagship-camera |
Kamera bu ista bila ko i na 1520 i 930...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Skuplji modeli kod svih proizvodjaca su sa jednim SIM-om..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Navedi primjer(e), pa cu ja tebi navesti svoju tvrdnju (ako je potrebno). |
nemojte generalizirat i ic u OT, tema nisu dual sim mobiteli... al cisto kao argument...
za azisko (kinesko) trziste vecina proizvodjaca imaju flagship dual sim modele.. HTC One Dual Sim (M7 i M8), Samsung Galaxy Note 3 Duos, Galaxy S5 Duos... i razne mini varijante navedenih... al ni jedan nema veze sa WP, tako da EOD od mene :P |
Citiraj:
|
Ja uzimam ako bude 4.5 inca i vrhunska kamera sa OIS
|
E to to. Osobno mi je 4,5 ili 4,7" bez virtualnih tipki idealka. I još da kamara bude ta koja je i da ima OIS... I da je do 270 EURa :D
|
Zgodan fonček :) Nadam se da će display biti Amoled :)
|
Citiraj:
|
Možda je već bilo no evo ponovno.
U zadnje me vrijeme na L920 počeo hebat internet sharing. Jednostavno bi po aktiviranju javio da nema raspoloživ data plan i da ne može shareat konekciju. Probao sam hrpu stvari, ponovno konfigurirat APN, prebacivat između 3G i LTE konekcije, brisat kompletan access point app, no stalno isto. Onda sam malo kopao i naletio na ovo. I stvar fakat šljaka. Zašto? Nemam pojma no evo sad uredno mogu koristit internet sharing. :) Dakle postupak je full jednostavan. Uz defaultni APN dodajte još jedan. Aktivirajte ga. Zatim ponovno aktivirajte defaultni. Restart uređaja i sharing bi trebao šljakat. |
Radio juče factory reset ativa i tako instaliram update jedan za drugim, instaliram appove. Kad eto ti Here Drive+ u repozitoriju. Što se mene tiće, nemora više biti nijedan update sad kad mogu instalirat Drive+ :D
Cortana je isto tu, iako nisam siguran koliko ću ju zapravo koristit :) UK regiju imam podešeno |
Od kad imam cortanu ne stavljam više ručno remindere, alarme, search obavljam preko nje itd...
|
U kojim je regijama cortana trenutno dostupna?
|
Australija, Kanada, Kina, UK, SAD i Indija.
|
Hvala! I jos jedno pitanje. Je li dovoljno promijeniti u settings-langugage+region u US ili je potrebno jos negdje?
|
Citiraj:
Naveo si kod SVIH PROIZVODACA su skuplji mobiteli single sim, a evo ti npr zopo zp 998, trenutno njihov najskuplji mobitel koji je dostupan u RH(ili je jedan od najskupljih) i dual sim je |
Eto domaće recenzije Prestigia 8500
http://mob.hr/prestigio-multiphone-8500-duo-recenzija/ |
Citiraj:
|
Imam DP
|
Citiraj:
Trenutno i nema puno izbora, je li tako: 1. Prestigio 8500 2. Allview Impera I i S 3. ?? Eventualno u skoroj buducnosti Nokia 730 dual SIM i (vrlo tesko) 830 dual SIM. Ima li itko kakvih saznanja da li se sprema kakav bolji dual SIM WP u skoro vrijeme ? |
Osim navedenih Nokia, ništa takvo.
|
Citiraj:
|
Pozdrav,
prekjučer kupio Lumiu 625 u Vipu, prešao s Androida, tako da sam nov u ovome pa nemojte zamjeriti što ću pitati par stvari koje ste možda već napisali. Ono što me muči, ne mogu povući update 8.1, guglao sam, zvao službu za korisnike koji će mi se javit ako uspiju nešto saznati ali još nisam uspio updaetati mobitel. Gledao sam na Nokijinom sajtu, koliko vidim, dostupan je Cyan za Hrvatsku. Da li nešto krivo tumačim ili je problem do verzije mobitela? U dodacima i informacijama mi piše manufacturer name: RM-941_eu_croatia_1162 ako to pomaže... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |