![]() |
Uzeo bih ovo za starog kao prvi smartphone. Je li ga koristio tko? Ne cini se lose. 4" AMOLED, dual core 1GHz, Jelly Bean. Znam da za malo vise se moze dobit Idol sa 1GB rama ali preveliko ce to njemu bit. Moze li se ovo cudo rootat? Gledam i novi Tele2fon ali isto mozda malo povelik i ostat ce po svemu sudeci na ICSu.
|
Puno je to love za 512 rama.
|
Istina, jest malo ali ne znam sto drugo izabrati. S cega dolazi, vjerujem da bi mu i Tele2fon V3 bio sok sa svojim dimenzijama i 150g. A i kamera je katastrofa no to je cak i malo bitno. Radi li JB tako lose na 512MB? S obzirom da vrlo vjerojatno nece tu biti puno instaliranih aplikacija.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato brate ima one klik rut mogućnost za alkatelce i to sve oteraš dođavola :D |
Odlično, odlično.. Nvidia shield (tegra4) i intel bay trail brži chipovi od qualcomm 800. :)
Svijetla budućnost za mobitele, već sam mislio da ćemo biti osuđeni samo na qualcomma jer exinos polako gubi korak. Evo i prvi njemački testovi.. http://www.androidnext.de/news/intel...androidnext%29 Intel će biti intel i u mobilnom svijetu!! Znači vrhunske performanse ali i niska potrošnja. Jedva čekam. |
Smiješno je to kaj je Intel svojedobno imao valjda najbolji ARM proc. Mene tu NAJVIŠE veseli Intel, jer je x86. Držim fige da uništi ostatak jer meni u mom životu ARM ne treba.
|
Razlike baš i nisu neke da bi vidio razlike u stvarnom životu. Za potrošnju se još mora vidjeti kad dođe na tržište jer papir trpi svašta.
Intel bi mogao imati problema sa aplikacijama koje nisu prilagođene toj arhitekturi što bi mogao biti veliki minus. A develpoperima baš nije toliko u interesu radi aplikacije samo za njega kad 99% mobitela ima ARM. |
Citiraj:
|
Na android authority kažu da je baytrail razvalio tegru 4, u multicore i u single core...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Žale se i na HTC One pa doduše nije Motorola Razr Maxx HD, ali drži očekivano!
|
Znači, u igri je opet poslovica "hrđavom k...u dlaka smeta" :D
|
HTC One X (tegra 3) je mobitel koji mi do sada najduže traje baterija. Bez problema cijeli dan i uglavnom ostanem na 40-50% nakon 16 sati kada dođem kući.
Prijašnji androidi su mi bili iscjeđeni do 16 sati, u crvenom (10-20%). Tako da, ja sam zadovoljan sa tegra 3. :) Da može duže nebi se bunio, ali pošto punim svaku večer, ne dira me. |
Mikeyy koliko h screen on i sta se sve synca ?
ovako imam problem,htio sam instalirati LG Optimus G bubble lockscreen na svoj 4X,skinuo neki apk kad ono onaj odvratni vanilla GP lockscreen i ne mogu ga maknuti sada probao preko Root Browsera sve fileove lockscreen obrisati nema efekta,probao preko CWM instalirati zip za LG Optimus G,probao staviti u system/app Lockscreensetting.apk i Lockscreen.apk,nema efekta,toliko me sad to nervira da bi polupao mobitel :fuming: kako vratiti stock lockscreen ? |
Citiraj:
http://oi50.tinypic.com/2djvvih.jpg http://oi45.tinypic.com/24b3dyh.jpg Brightness blizu minimuma, syncaju se mailovi samo i kontakti, bez fejsa i tih gluposti |
Galaxy Nexus i9250 došel s servisa, zamjena displeja, al i dalje je vidljiv purple tint, kod 20% brajtnesa tj dok je na minimumu, možda je nekaj bolja situacija kod surfanja di baš ne uočavam taj problem..
Ne da mi se više mob teglit na servis, jer sumnjam da bum dobil displej s "normalnim" bojama.. Kak je kod vas situacija po pitanju tog problema? Kolko čitam po netu, jako je malo sretnika da nema taj problem.. |
Baš gledam Nexus 4 8GB je 200$ - uz mrvicu sreće stiže za 2 tjedna :D
|
Ta verzija je EOL.
|
Ak ima ko problema (a dam se kladit da ima :D) purple tinting, ovaj kernel ga praktički iskorjenjuje.. nexus i9250..
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1455874 Mogu reć da je sad bolje, osim kaj se uočava na sivoj (u mom slučaju) podlozi banding, naravno ak se malo zagleda u to.. Generalno gledajući, zadovoljan sam, al ne u toj mjeri da povučem crtu s ostalim SAMOLED igračima (S4, S3) koji su naravno bolji po tom pitanju.. |
Citiraj:
A plan je ionako taj na ljeto prodati za 300$, a jednu curu što studira u Americi tražiti da mi na ljeto pri povratku u HR donese 5icu za iste novce :) |
|
Šteta što se to nije realiziralo tj. da Sami i HTC dobiju solidnu konkurenciju obzirom da trenutno imamo njihov duopol bez obzira što Sami prodaje debelo više mobitela od HTC-a.
|
Bolje duopol proizvođača na jednom OS-u nego duopol među OS-ovima.
|
Sony je sve bolji, zatim drugi igrači, LG, Alcatel... a tek kineski proizvođači. Sadašnje stanje teško bi se moglo nazvati duopolom. Više (zasluženom) dominacijom Samsunga.
|
Nokia je bila i ostala brand. Vjerujem da bi rulja rado kupovala njih umjesto Alctaela i sl.
O Kinezima neću jer su tek nedavno počeli imati solidne uređaje (iako MTK čipset po performansama nije nešto naročito u odnosu na Snapdragon i Exynos), a većina ih je još uvijek nepoznata u našim krajevima. |
Radim dupli post (Prestigio tema) ali iz razloga što nemaju svi Prestigio mobitele pa neka se zna, možda nekog zanima :)
Upravo otkrio jednu stvar koju moram podijeliti sa vama. Vjerujem da nije vezano samo za Prestigio mobitele, kao niti za Android 4.1.1. Par puta sam već postavio upit kako namjestiti da se fotke i filmići snimani kamerom spremaju na SD (pošto sam i tamo vidio DCIM folder) no u opcijama nije bilo za namjestiti tu opciju.. Cijelo ljeto sve što sam okidao sa fotićem nisam prebacivao na PC jer mi se eto nije dalo :D I zbog toga mi je bila zakrcana memorija mobitela no nisam to primjetio do pred 5 min nakon što sam nesmetano mogao nastaviti fotkati. Znači ovako, vrlo jednostavna stvar. Kad se zakrca memorija telefona, fotke i filmići se automatski sremaju na SD, točka.. :) |
Na svim android telefonima sto sam imao (5 htc-a), slike i video se defoltno spremao na sd karticu.
I ne kuzim zasto bi te sadrzaje prvotno pohranjivao na memoriju telefona? |
Eventualno zbog brzine, ako je spora SD kartulja, ali nema smisla trošiti internu memoriju bzvz non stop za takve stvari za koje je najlogičnije da idu na SD. S obzirom da se radi o Prestigio mobitelu, ne vjerujem da koristi / ima neku svoj posebnu kamera aplikaciju pa bi možda najrađe samo instalirao neku drugu aplikaciju i stavio u njoj da sprema na SD.
|
srale7 - Pa da, i mene je to zanimalo, što je tu čudno? :D
Ali jednostavno ne postoji opcija da se sprema na SD.. Nego očito automatski čim je memorija telefona puna počinje spremanje na SD.. |
LG G2 emulator
http://www.preporucamo.com/isprobajt...bu/2013/09/15/ |
Ne otvara mi web.
|
Ja pojeo jučer hladan burek.
|
Nexusa 4 nema više makar stoji na Guglu, a 5ica još nije stigla. Prijevoz za njih mi u HR stiže za nekih tjedan dana tako da jedan veliki kiki :(
|
Yep, N4 se više ne prodaje u US
http://www.theverge.com/2013/9/16/47...ot-coming-back |
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:25. |