![]() |
Citiraj:
Može serija biti i ultra dobra ... ali dok vidim ovog Scarecrow-a, sorry ipak nebi trošio oči. |
Citiraj:
|
Prestajem gledati Constantine.
|
Onaj tko do sada nije pogledao dansku seriju Ubistvo (Forbrydelsen), neka danas na HTR2 u 21h obavezno pogleda 3. sezonu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vrh. |
Nova sezona House of Cards - 27.02.2015.
|
Citiraj:
Nema veze niti s teorijom Konstantina, ništa. Diznijeva verzija s bollywoodskom režijom. Dobra ideja, ali neznam.. Imam osjećaj da je došlo do manjka love ili nećega, ali ne drži me uopće. Dao priliku i 4. epizodi, ali isto ništa. |
Jedno pitanje u vezi walking dead-a ??
|
Preskočio si 2-3 epizode očito :)
|
Jeste, pogledaj 4 epizodu, sve će ti biti jasno.
|
Gleda k'o ovaj Čikago PD ?
Liči to na kaj ? |
Citiraj:
Radnja im se često isprepliće sa serijom Chicago Fire (o vatrogascima) koja mi je nešto lošija pa ju ne pratim, ali nije nužno pratit obje da bi polovio. Sad su nešto s radnjom u jednoj epizodi isprepleli i Law nad Order SVU. |
Jedva cekam da SoA zavrsi jer je vec nekoliko sezona mucenje. Tezak je zivot bajkerski i tako to. Ne znam dal sam do sad gledal tak "tesku" seriju ni zasto ju uopce gledam, valjda zbog tih likova iz serije ili ne znam. Mozda, nepredvidivost..
|
A gledaš je jer nećeš odustat 2 epizode prije kraja, kao šta ne bi odustao na 9980 metara u 10k utrci, ali činjenica je da su nakon jako kvalitetne 3 sezone krenili jako lutat i pretvorili seriju u sapunicu, zadnja sezona je doslovno mučenje od serije sa svega par dobrih ulomaka u svih dosad emitiranih 12 epizoda...šteta.
|
Citiraj:
|
Gleda tko Z nation? Ja prestao nakon druge epke pa sad razmisljam da krenem ponovno :D
|
Nemoj. Gledaj santu barbaru. I ne, ne zajebajem se ;)
|
Citiraj:
A jel gleda ko The Last Ship? |
Ja sam pogledo prvu sezonu i fora mi je, jel krenula druga? Makar mislim da će se sad pretvorit u zombie apokalips sranje..
|
Citiraj:
|
I Fargo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tako da meni detektivni nisu bas nista posebno, ali nisu sranje u rangu TWDa, TBBTa, Gotham nisam gledao.......... niti Fargo, ne znam sta cekam s tim. |
serija Stalker (druže brko, vidim da si fan igre - "cepaj ovo") solidna u stilu CSI i tako, rješavaju slučaj unutar epizode, sve u svemu ak se nema šta bolje gledat...
|
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: |
Z Nation ima zakon kraj sezone. Tolko je serija blesava da mi se svida iako je bilo par losih i dosadnih epizoda.
|
Hormland
Pre je-be-no dobra epizoda / sezona. Kad razmislim da sam htio prestat gledati, odluka kontra je bila pun pogodak |
Ekipa trebam malu pomoć... ako neko zna, koja je ovo sezona Dr. House koja se trenutno vrti na Rtl-u?
Hvala na pomoći :chears: |
4. Ako je još traženje kandidata... ne pratim.
|
Citiraj:
|
O da ti hebem sunce, zadnji put mi suza potekla na kraju Sopranosa, nikad nisam mislio da ce mi na ovoj seriji....
Sons of anarchy - epski odradjen kraj, koliko god mi serija isla vec na jetru zadnjih par sezona kraj nije razocarao. Iako realno drugog kraja nije ni moglo biti. Uf, jos pod dojmom... Edit: no da ce mi serija faliti - nece, nek je gotovo napokon. |
i meni je drago da je gotovo. zadnji nastavak je odlican, ali da su onu animaciju u zadnjoj sceni mogli bolje odraditi, definitivno jesu :D
|
|
iritira me ta ženska,ne znam zakaj.
|
možda zbog spajdermena ? :D :D
|
al zato se veselim plemonsu :)
|
JAX :( :(
|
ajde počnite sad srat sa spojlerima..
|