![]() |
Što nije da DTS tek dolazi na BluRay-u? Na ovim WEB-DL verzijama bi max trebalo biti AC3.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odakle ti da ide sa BD diskova? :)
Pa sezona nije gotova, pitanje da li je uopće i postprodukcija gotova za sve epizode. To što "nabavljaš sa strane" je vjerojatno sve snimljeno direkt preko netflix-a. Iskreno nisam išao gledati koji je točno zvuk na netflix-u, ali znam da definitivno imaju i 5.1 opciju, samo je pitanje formata. |
ti misliš da su 2016 išli radit SF sa 2.0 zvukom? a epka košta 8 milja $!
a koliko dere netflix je bi reko da oni imaju bar "običan" DTS u emitiranju EDIT a i takve temakike se i prate zbog zvuka...nije to Hemfri bogart.... |
O čemu ti pričaš, jesi ti uopće pročitao što sam napisao? :D
Napisao si "a vjerujem da bi ova serija morala imat i DTS HD zvuk ak ide sa BD diskova" Pa sam ti odgovorio da je još nema na blu ray-u, nego da ljudi snime sa netflixa u kojem god formatu da snime. Tko tvrdi da se serija snimala sa 2.0 zvukom? |
da no ja sam komentirao da sam naišao samo na AAC pa pitam jel ima i boljih verzija zvuka...
BD format neću kupovat da se razumijemo, tako da tamo može bit i DTS HD. |
Citiraj:
|
Jel zna tko što je s star trekom,koliko sam vidio slijedeća epizoda je te iza nove godine,jer sam ja to dobro skontao ili...??
|
To ti je normalno za Ameriku, da se ima pauza oko Božića, ne samo za tu seriju
|
Citiraj:
Poslano sa Galaxy S7 |
Yap, zadnja ide Stardate = 71484.3 :D
|
Citiraj:
Na kojem si ti to računao? |
|
Čitam danas na nekom portalu, da Tarantino želi snimiti StarTrek film kao svoj posljednji i 10-ti film. I da mu je omiljena epizoda Star Treka "Yesterday's Enterprise" (i meni je genijalna ako govori o TNG serijalu)
|
"Warp motherfucker!"- Samuel L. Jackson
prolly |
Koja vam je bolja serija Orville ili STD?
|
A Orville je nešto kao parodija na star trek.
Ne mogu je svrstati, nije dovoljno smiješna,a nije ni ozbiljna. Onako tipično američko moderno sranje |
Citiraj:
Malo mlako počinje, ali je tragedija da je više old school ST nego što je to STD :) Čak su i epizode zanimljive dok STD ide na jedan glavni storyline kao recimo BSG ili Expanse. |
Citiraj:
|
inače ako ne znate, HRT 3 opet je počeo prikazivati svaki dan u 17.10 Star Trek TNG od početka :respekt:
|
|
Krenilo opet :D, dobra epizoda.
|
Slažem se, baš je bila napeta all the way :)
|
Meni epizoda dobra, ali ništa posebno.
|
Ne razumijem kako vam STD može biti dobar ako ste ikad voljeli i gledali Star Trek. Pa STD je čista glupost koja sa Star Trekom ima jednu dodirnu točku i to samo u imenu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A baš, ljubitelj sam ST općenito, ali mi je dobar i Discovery. Sretan sam šta je uopće nešto izašlo SF-a (serije). |
Meni je Discovery čist ok, gledam ga totalno neopterećen bilo kakvim prijašnjim ST-ovima.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:15. |