![]() |
Pogledao sam malo rivjue od 3070 Ti i 3080 Ti.
Izvlači ih samo ovo ludo doba. Pa to dvoje nema veze sa vezom, 3080 je ajde dobila mrvu više VRAM, ali 3070 je apsolutno bzvz. 6800 non XT ispada puno bolja kupnja...ako gledamo MSRP tj trenutno SF. Moram priznat da sam jako zadovoljan kupnjom 3060Ti koja ispada debelo najsplativija po tadašnjim cijenama....a plaćena je IMHO masno, samo ''novo normalno''. |
Uspio nabaviti 2x3090 Evga i Gigabyte. Probam kroz par, tj. Gigabyte istu sam vec imao i ona je dosta vruca, a Evga je ovaj puta onaj XC3 model, pa javim kako se ona ponasa. Ako netko zeli nek se javi na PM
|
Da li je danas 3070 ti za ove šta nisu elite :D
I ako je jel ko zna kad :D |
U 3 ja mislim
|
Citiraj:
Tako sam zadnji put pročita pa je bilo u 6 :chears: |
Za sve voljne placat over the top, ima trenutno punk kufer 3080 kartica na MF.
|
Citiraj:
|
ja sve saljem na mailbox i kad se skupi glsom u cro
|
Evo cini se da su ogromne kolicine kartica stigle u europu.
Caseking ima na lageru razne, MF, Alternate. |
^ yeap još samo da cijene padnu :D
|
|
Nema više. :D :D :D
|
Citiraj:
Ugl cim su crypto cijene pocele padat, grafe se pocele pojavljivat po ducanima... |
Grafe su se pocele pojavljivati kad su LHR modeli dosli i sad mineri neznaju jel LHR ili ne i nece kupit.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Jos uvijek sulude cifre za nekog tko se hoce povremeno gejmat.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk |
Pa kad nejde tim redom, prvo se stock mora popraviti, onda kartice moraju stajat na policama po tim cijenama, tek nakon kaj se budu slabo prodavale ide spuštanje cijena.
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Rezervisao 3070Ti za 1050e, bem ga.
|
Citiraj:
|
EVGA 3070 Ti XC3 Ultra Gaming dostupna za notify za 609 EUR.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego jeste skužili da nv izbacuje drivere na tjednoj bazi, i stalno, ali baš stalno neki hotfixevi...počeli fušat?! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nazalost ako se cijene ne smire da,besmisleno je za midrange davat 1K€ bar meni a i sigurno necu na rate kupovat nisam ni dosad.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Zadnje "povoljne" grafičke su bile GTX10xx serije... a iskreno se ne sječam kad su zadnji put grafičke od 2500kn gurale top naslove na max postavkama... Šta se zadnje moglo kupiti novo za 2500kn? GTX1060, GTX1660? |
Citiraj:
|
Kako kupite vi to sa EVGA stranice, sa .com ili .eu ? na tu cijenu jos ide porez i dostava ? koliko to onda izadje ?
hvala |
Citiraj:
Zadnje prihvatljive cijene top grafičkih su po meni bile GTX1080 za 4000-4500kn |
Citiraj:
edit: čak je tu jeftinija 1500 kn od najjeftinije na nabava.netu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:03. |