![]() |
Citiraj:
Pisalo mi da će biti do 28.-29. dostava. Jučer (27.) bilo već na vratima. Tako da, nije točno. Dobra igra riječi, PREDVIĐENA dostava. :) |
Uvijek pogledajte prije da li je sold and shipped by amazon ili samo sold by ili shipped by amazon.
|
Reported Post by nick praskaton
Pozz!
Posto prvi put kupujem nesto sa Amazona.de molio bi vas za savjet. Kupio bi ovu graficku karticu i cijena joj je 503 eura da li mogu ocekivati jos neke dodatne troskove i kolko bi oni bili? Ovdje pise da je vat included.Da li to onda znaci da ne placam porez nego samo carinu i kolko je ona ako da? Iz nekog razloga ne mogu poslati sliku radi se o radeon xfx 6700xt grafickoj... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stiglo danas, 2.8, iako je pisalo isporuka 5-10.8 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
I meni danas stiglo :)
|
Ima gdje Ryzen 5 5600X na akciji?
|
Citiraj:
|
5600 je 155€ ;)
|
Koliko je dobra ponuda ova ASUS TUF AMD Radeon RX 6500XT OC sa amazona za 220e?
|
Citiraj:
|
Zar ovo nije još bolja ponuda?
Dva venta verzija a ista cijena i još kod nas ne amazon. https://www.gsm-centar.hr/zotac-gami...ign=direct_lin |
To su rabljene mining grafičke
|
Citiraj:
|
Imaš temu o toj trgovini i sve je već rečeno ;)
|
Garancija upitna, butiga skoro u stečaju, jedan zaposlenik, korištene grafe....
|
Glavno da su po zakonu već pripremili cijene u eurima :D
|
Je li bolje kupiti za 4750kn
https://www.ekupi.hr/hr/Ra%C4%8Dunal.../p/EK000426147 ili isto to za ne 8GB već 16GB rama, za cca 300kn više? https://www.ekupi.hr/hr/Ra%C4%8Dunal.../p/EK000442475 Čini mi se dobra cijena, za 4800kn ovaj prvi. EDIT: Uzeo sam 82K20130SC, s 5G garancije je ispao 5.015,25 kn |
Citiraj:
|
jbt ovaj markus u ikei je svake godine 100kn skuplji. platnena verzija je sada 1100kn na popustu. prije nekoliko godina sam ga ubo na popustu za 700kn.
|
A znaš da u trgovini cijenu određuje potražnja :)
|
Nasa Ikea generalno dize cijene kontinuirano jos od pocetka korone (neki kazu da su im cijene vise od prosjeka i idu s kamionima u Madjarsku)
Primjera ima masu, par obicnih stvari od namjestaja kupljenih pocetkom 2020 i danasnje cijene: Kutni kauc Soderhamn 5600 -- 7400 kn Flintan stolica na akciji 279 -- 449 kn Brimnes tv komoda 699 -- 899 kn Kallax regal 3x4 599 -- 699 kn Itd... |
Rasprava o akcijama, popustima i super niskim cijena-isključivo informatička oprema!
Još su te cijene i dobre. Mene je šokiralo ovdje kad sam kupovao namještaj. Ovu razliku koju imaš od prošle do trenutne, meni je razlika od moje do cijene u HR. Na kraju će i te cijene doći u HR jer su se ljudi navikli na Ikeu.
Neke stvari sam morao uzeti u dućanu, a neke kao Kallax sam našao po oglasnicima skoro nove ili čak i zapakirane za normalne novce. Čini mi se da i kvaliteta opada. Nikad nije ni bila nešto specijalno, ali komoda za TV mi se počela nakon svega 6 mjeseci napuhavati na gornjoj ploči kao da je mjesecima nešto mokro bilo gore. To još nisam doživio. |
To sa cijenama je normalno, primjer za Beč. Ovdje svi masovno naručuju Ikea kuhinje i takve veće stvari iz Bratislave jer se uštedi lijepa svota novaca (i kad uračunaš prijevoz i sve ostalo), iako ima 3 IKEE u Beču.
|
Ajd ljudi koji prate, ak uleti kakav solidan telefon tipa (Realme 6, 7, 8, Xiaomi Redmi Note 10, 11, Poco M4 Pro, ekvivalent Samsung i tome slično) na neku akciju bilo na amazon.de ili nešto što se može naručiti preko mailboxde.com nek jave u temu "samo linkovi"
Idelano bi bilo nešto za 150eur, ali može se malo nategnuti... |
Citiraj:
|
taj asus ispadne s nasim pdvom i postarinom, 314eura odnosno 2.355 Hrk
a na nabavi, najjeftinija RTX 2060 je 2.465 kuna |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:54. |