![]() |
a kak bi tebi bilo da ja objavim da imas samo 18 godina?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bio ja tu prošle godine, pretprošle godine, kao i one 2012 (koja je bila još i gora nego 2014) :) |
Nemoj se ljutit, cimam te malo :D Znam kak je bilo :)
Jedino me malo brine tvoj kasni odgovor. Jel se to njemački serveri furaju na Boatenga? :D :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uh al će MU poslat doma ove velikane kući plaćući:D
|
Citiraj:
|
Vjerojatno misli na sadržaj lonca
|
Citiraj:
Pa jednostavno je. Prvaci prvih 8 liga po UEFAinom koeficijentu. |
Navodno se nešto mijenja
Citiraj:
|
Svakim danom real dobije jedan nokaut :D
|
Da se odmaknemo od luzerskih momčadi malo...
Čestitam Dinamu iz Kijeva na osvojenom naslovu Ukrajinskog prvenstva. Svaka čast i konačno da su skinuli mafiju iz Donjecka sa vrha. Svaka čast. Povratak na stare staze je neminovan kojeg predvodi izvrsni naš Vida. |
Citiraj:
|
Ma dobro, jasno, istina sve to. Ali fakat mi je drago vidjeti Dinamo. A još draže da naši reprezentativci igraju bitne uloge u top klubovima, posebice Modrić i Rakitić u Realu i Barci.
Šteta što je Mandžara pao u glavi. |
Citiraj:
Kritizirali smo ne tako davno gelojka tu, i stoji da je čovjek pravo mučko đubre, ali barem koliko toliko na terenu opravdava ponašanje. Mandžo se ponaša skoro k'o geloje, ali nije ni približno toliko efektivan na terenu.. |
Uvijek neugodni WBA vodi protiv CFCa. :D Fabregas je dobio maestralno dobar crveni. :D
|
Mandzo je oduvijek bio panj. No panj koji moze trcati do iznemoglosti. Nikad nije bio nista vise od toga, niti ce (na zalost) biti. Po meni debelo precjenjen napadac.
|
Isssss wba gazi 3:0
|
Citiraj:
Mandžara je prirodno blesav momak, ali kad oće onda oće. Ali kad neće, onda ko magarac stane i ni makac. |
Inače, kak Realovci ocjenjuju Kroosovu prvu sezonu ? :D
Prije sezone je bilo da se dobilo superduperultra jebenog igrača, sad se nešto utihnulo :D |
zamislite scenarij za LP iduce sezone u kojem barca izbacuje real u grupnoj fazi i to u zadnjem kolu, autogolom Kristine u sudackoj nadoknadi na prepunom Santiago Boobooboo-u.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde da se i s tobom slažem. Na dan prelaska sam na 24 sata napisal:" da je Kroos precijenjen i da budu vidjeli da nije tak ultra turbo dobar kaks misli", ljudi su me popljuvali, izvrijeđali, dobil sam skoro 100x TD i td.. mogu i potržiti link.. A ljepo sam rekao 4-5 asista i 2-4 gola po sezoni. Maksimum za njega. Nije on za zadnjeg veznog i točka. |
Kroos tragican, jedan od najzasluznijih za ispadanje. Stoji i gleda Moratu kako zabija gol.
|
A Varane tijekom upućivanja udarca okreće guzicu morati koji puca kroz njega i kasiljasa.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |