![]() |
Stigo update aplikacije RBA na dlanu. Ima nešto više opcija, odnosno mBanking je aktiviran ali mislim da nema sve opcije, odnosno da se vidi samo stanje računa, promet, provedene/neprovedene transakcije.
mBanking funkcionalnost: - uvid u stanje po računima - pregled prometa po računima s detaljima pojedine transakcije - pregled izvršenih i neizvršenih plaćanja Čudno da sad zaostaju za PBZ, ali ajde - bit će. I tako sam platio sve račune pa da i radi mBanking ne bi ga mogao isprobati :D:D:D. |
Svaki puta kad neko napise da je iOS miljama ispred ili ste u zabludi ili apple fan ^^.
To na stranu, da li se nekome desilo da ne moze update odredjene aplikacije. Naime nakon 8.1 dvije apps nece da mi se update jedna je Pylon igra, uglavnom krene instalacija i prekine i nanovo i tak u krug. |
Developer mora prilagoditi aplikaciju - nema ti druge nego čekati...
|
Dali ja 8.1DP mogu instalirat na svoj huawei w1? kojom metodom se instalira i dali se official 8.1 pregazit DP ili?
|
|
Prebacite primanja u RBA i dobijete Lumiu 520
|
uz jedinstvenu mjesečnu naknadu od 69 kuna
:D JESUS! :D 828kn godišnje. :D |
Citiraj:
https://www.google.hr/search?q=windo...m=122&ie=UTF-8 |
Bio danas u RBA,da mi nije žao 925-ice,zafitiljio bi ga djelatnici u glavu.PSM i banci i aplikaciji, da im platim nešto što več plačam,pa tko je tu lud?
|
Citiraj:
Nisam primjetio da mi baterija krace traje nego sa 8.0. Mozda mi čak i duže traje ili mi se čini. L620 |
Misliš na neku zasebnu app preko koje je to izvedivo ili....?
|
Meni je isto battery life ok.
Umjereno korištenje danas, 55% ostalo. Još jedna sličica :) http://www.pohrani.com/t/O/SB/7naUaNA/si.jpg |
Citiraj:
Prvi Token i eToken se ne plaćaju, a svaki slijedeći se naplaćuje. Dakle fer je usluga - imam doma fizički token, a dodatni eToken se naplaćuje mjesečno neku siću (mislim da je 6kn mjesečno). |
Jel to znači da lumiu mogu koristiti kao prvi eToken ako fizički token vratim banci?
Ma nije to neka lova za naknadu,ali ono, pa kaj moraju kokošariti u svemu. Bio sam spreman danas promjeniti banku ali i kod ostatka ekipe vjerojatno nije bolje. |
Onda ti ostaje Podravska - oni su prvi u WP-u i ne znam dali naplaćuju eToken.
Ali gle - čemu vraćati Token? Nek ti bude doma. Mob može crknuti, a Token je dobro imati. Meni treba i nebi ga mijenjao za išta. |
Podravska ima samo mtoken? To nije mbanking.
|
Citiraj:
Mudro zboriš! |
Zar nemaš FlexiPlus paket? Piše da je u njemu "besplatan" dodatni token :).
|
Citiraj:
|
Dal se vama desilo da su vam nestale slike iz Camera Roll foldera na OneDriveu kad ste updejtali na 8.1? Tj. nisu nestale već je taj folder završio u Recycle Binu.
|
Mene jedino iritira notification centar sto mi ama bas svaku poruku lista pod novu notifikaciju, tako da ako neko posalje 5 poruka , imam 5 redova umjesto da pise 5 messages from tog i tog. I da, ako npr na kompu procitam poruku na viberu , on ju ne mice iz not. centra nego tamo i dalje stoji kao neprocitana. Jos uvijek se nekad zblesira ton otkljucavanja i zakljucavanja uredaja pa se ne cuje, kao i to da je malo blentavo napravljen onaj app sound manager. Pod postavkama od poruka mi je namjesten default ton a kad poruka dodje isto mi svira kao i whatsapp na kojem sam namjestio neki znj :D sto se baterije tice, 1 d i 3 h, lumia 925.
|
Ne prolazi mi kupnja preko tomato raćuna ako itko zna u čem je problem, apn možda?
http://www.zaslike.com/files/ojpn1np...2aib_thumb.jpg http://www.zaslike.com/files/kfnhg6y...v9wa_thumb.jpg |
Ne kužim čem RBA služi onaj PIN podsjetnik. Čini mi se da je netko nešto zabrljao kad je to programirao. Valjda će ispravit što prije.
|
Citiraj:
|
Ljudi koji kažu da WP8.1 više baterije troši - ja se nebi odveć složio.
WP8.1: Preko noći uključen Wifi - potrošnja 1%. Dok surfam/chatam - potrošnja do 9%. Na WP8 je stanje bilo ovako: Preko noći uključen Wifi - potrošnja 1.8%. Dok surfam/chatam - potrošnja do 13.4%. Mjereno sa Battery Performance. |
S obzirom da potpuno isto koristim mobitel, ovakav je status baterije:
WP 8.0 Update 3 - 8:30 sa punjača, 00:00 na punjač -> 35% WP 8.1 - 8:30 sa punjača, 00:00 na punjač -> 15% Budući da koristim wp 8.1 već malo više od mjesec dana, to je realna situacija. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:54. |