![]() |
Citiraj:
Nisi ga trebal slikat odostraga :D :chears: |
Tutnem ti ga odostraga :P
|
|
Mokra cesta + nepoznat auto s brdo konja...
|
Tak normalno. Dečko je valjda mislio da je to isto ko naganajt se u golfu dizlu.
BTW nekaj za tebe :D |
Da, videl sam to. Jebga, to je tak kad se ideš pokazivat a nikad nisi bio na toj cesti... Plus su ti zakoni fizike nepoznanica. S druge strane nevjerojatan peh da naleti na kružni tok u Americi, na takvoj cestici... Ja nisam nikad vidjel ni jedan!
|
Da, no ipak dobro je prošao.
|
da, čini se da ga je dobro i izvukao...
|
Citiraj:
Meni su ovi americki truckovi fascinantni, pogotovo kad ih ekipa nabrije, dizele naravno. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas(maloprije) na LJubljanskoj bio na terenu, hrpa hrpa KR autića sa rorama i wingovima, + plastike :D . Ugl., vidio sam crvenog Skylinea(veli buraz od Linksonje). Opasno izgleda, stvarno vrhunski kako auto glajda po cesti. :) Ima tko možda kakvu sliku tog crvenog sa nekakvog eventa ili nešto? |
Citiraj:
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...79501029_n.jpg BTW danas na Vukovarskoj ![]() |
Citiraj:
Vozio sam se u Zaxovoj Toyoti :D, strahota od auta :care: |
Citiraj:
Moram priznat da neizgleda baš toliko loše :fiju: . Što se meČki tiće, davno sam vidio ovo1, 2( čak mislim da je ovaj gtr bio, jer to je stvarno bilo strava za vidjet, ljudi su se okretali, promet je stao) na Jankomiru, zaledio sam se dok je prolazilo pored mene, kasnije sam probao prepričat ali nisu mi vjerovali. |
Citiraj:
To su slike sa Partesova FB profila |
Citiraj:
Dizel sa potrošnjom od 18.6L/100km. Ko zna kaj je ispod haube. |
Vjerojatno 6.7 Cummins. Svi su oni tu negdje 6.6 Duramax itd., oko 400ks, 800nm+, 10 setak tona nosivosti. Kod nas kamioni slicne nosivosti obicno imaju motore od 150-200ks i do 1000nm za usporedbu.
Ekipa ih nabrijava u cudovista od preko 1000ks.. Ovo cudoviste navodno ima preko 2000ks. Ekipa je u transu.. |
Citiraj:
Engine: 6.7L Cummins in-line six-cylinder OHV Diesel fuel Diesel common rail fuel injection 34.0gallon fuel tank Power (SAE): 350 hp @ 3,000 rpm; 650 ft lb of torque @ 1,500 rpm |
Prije nekih mjesec dana sam kod Esplanade vidio ova dva cuda, svaki po 750,000€ , osim te dvije mercedesove ljepotice, bilo je 10-15 "obicnih" SLR-a svih vrsta, imali su tamo neki party:chears:
radi se o Mercedes-Benz McLaren SLR Stirling Moss, proizvedeno ih je sam o 75 komada, rezervirani su bili za prodaju samo vlasnicima "obicnih" SLR-a... :goood: ![]() |
Citiraj:
http://www.tportal.hr/lifestyle/auto...l#.UHA5Wk3MjD4 |
Vidio sam bili mitsubishi evo,zg tablice,mislim da ima i ledice
|
unikat :D :D
|
Citiraj:
|
A autonomija s tim tankom mu je valjda 50 km :D:D:D
|
Zgodno napravljena baza Miceka na Lancer Registeru. Ženin:
http://www.lancerregister.com/reg_ca...php?carid=6272 |
ženin a piže ozren owner... nešto tu smrdi :D :D
pila i po... 3rd party dijelovi su fap-fap ;) |
Žena dala dozvolu, njoj su forumi zanimljivi kolko meni balet.
|
Da još jedamput probam; ako itko ima ili je imao e39 benzinca (520, 523 ili 528), nek mi se javi, zanima me par stvari.
|
Ozrene mozes li napisati koliko te kosta odrzavanje tog voznog parka. Mene posebno zanima GTR. Cijena auta je stara stvar, ali mene zanima koliko te kostaju gume, servisi, gorivo jer koliko sam shvatio da ti je GTR auto za voznju na dnevnoj bazi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:39. |