![]() |
Pozdrav ekipa. Moze preporuka za neki kompaktniji mob (za zensku ruku) sa 4.3/4.5" ekranom, gigom rama i barem dual-core cpuom (uvjet da osnovne stvari rade glatko). Mora biti android, sluzit ce za surfanje, mail, youtube, koja fotka i sl... Moze i kinez ako je dostupan u hr. Cijena do cca 1200kn. Thx
|
G2 mini,sony xperia sp
EDIT: ups,sorry promakla mi cijena. Za taj novac samo xperia m,galaxy trend ili core. |
Huawei Ascend G6 se nađe za tu lovu na njuškalu.
|
Da, i sam sam mislija preporuciti xperiu m, mob stvarno dobro radi koliko sam ima prilike viditi...
|
Sestra koristi već dva mjeseca Xperia M smartphone i zadovoljna je veoma s njim. Onaj notifikejšn LED nanjoj je mala sitnica koja puno olakšava korištenje, a to pol konkurencije u tom prajs renđu nema.
|
Riješio bih se s2 plus i uzeo S3 Neo ili G2 mini?
Što kažete? S3 neo mogu u trgovini kupiti za 1750kn, a G2 mini za cca 1550Kn? Isplatili se? |
S3 Neo je barem 50% bolji uređaj i trenutno je najisplativi brand name smartfon na android osu. Zate pare dobješ i više nego štoti treba. Glupoje štedjeti 200 kuna, ai uzmi u obazir da uvjek možeš S3 Neo prodati ili zamjeniti za G2 mini, a obrnuto bašine, odnosno potražnja za Samsunzima je uvjek veča od svih drugačijih koji nisu oni.
S3 Neo ol d vej! ;-) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Moto G? Iz vana ga mozes nabaviti za tu lovu, kod nas je malo vise u ducanu ali ako uzmes nekako preko firme... ;) |
Citiraj:
Evo vidio na brzinu sto se nudi na njusci, vecinom su ispod 1000kn... |
u dvojbi izmedju prakticki ganc novog s4 za 1800 kn s garom i xiaomi mi3 sa mobicitya, s4 wins glatko? jeli se radi o overall boljem mobitelu ?
|
S4 wins zbog 4g,gare u HR,ekrana možda,forića možda
|
Citiraj:
|
Nažalost, i Mi3 ima tamnih strana. Na temi o Kinezima imaš dosta o tome. Uglavnom se radi o problemima softverske prirode koje je novi MIUI v6 dodatno pogoršao. Ok, u međuvremenu je izdan i oficijelni AOSP rom za Mi3 s kojim je mobitel prodisao kako treba, ali bi isto tako i S4 s takvim radio bolje nego sa defaultnim.
Osobno bih uzeo S4, ako ništa drugo onda zbog garancije. |
Citiraj:
|
Tko je zastupnik za Xiaomi? Extreme Digital ih prodaje, da li ih oni i uvoze?
|
Citiraj:
|
Ima Xiaomi ovlaštene zastupnike u par EU zemalja (npr. ovaj u Italiji), ali oni sami ih direktno ne prodaju. Ako ih ED prodaje, onda ih vjerojatno i sam uvozi.
|
Ekipa, imate kakav prijedlog moba za zensku osobu za kakvih 1000-1500 kn max.
Gledam i vidim da S4 mini ima u tom rangu. Nekak za zensku mi se cini to to. |
Za žene ga imaš i u nekoj Flower Edition (La Fleur ili nešto slično) bordo boji.
|
Imas tu dosta mobitela
S3, s4 mini, htc desire 610, motorola moto g, huawei ascend g6, nexus 4, lg g2 mini Pa sad odaberes EDIT: imas i huawei ascend p6 |
ja imam kineski ascend g6 bez 4g i mobitel je jako fluidan, baterija dobra, prednja kamera fantastična, a mislim da se na njuškalu da naći 4g verzija za 1200 kuna
|
A koji ascend (huawei) nije kineski? :D
|
Postoji li neka online baza mobitela koja se redovito ažurira, a za potrebe pretraživanja po određenim kriterijima.
GSM arena ima, no kineza baš i nema... http://www.gsmarena.com/search.php3 |
|
Citiraj:
E hvala, da, čini se da ima puno više proizvođača. Eto, na prvu nisam uočio da ima Jiayu, ali ima zaista hrpa drugih! Thanks! :goood: |
Nexus 6 dolazi u prodaju tokom 11-og mjeseca.
Kako to čudo nabaviti? Jel se nexusi uopće prodaju u nas ? |
Nexus 6 nikako jer ne postoji, Nexus 4 (mooozda) i 5 ima kod nas
|
Da prefraziram: kako to čudo nabaviti KADA IZAĐE U 11. MJESEC ? :rolleyes:
|
Koliko sada kosta nexus 4?mislim gdje ga je najjeftinije nabaviti?moze biti i iz eu jer garancija vrijedi kod nas
Kroz cca dva tjedna bi kupio neki mob do oko 1000 kn(nije jos definirana granica) ali neznam sta se najvise isplati,gledao sam s3 i privlaci me zbog dobre xda podrske,ali s druge strane se nexus 4 kod nas nabavi za 1000-1400 kn Sta preporucate? Kakva je cetvorka u odnosu na s3? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:43. |