![]() |
Zasad jedina stvar koju sam primjetio da je recimo bug, da mi se na oba iphonea synca call log, mada je autohand off iskljucen.
Ali vidim po netu da se dosta ljudi zali na taj problem, pa ce valjda to uskoro rijesiti. Sve ostalo radi bez ikakvih problema. |
Imam Iphone 13 već godinu dana i u startu sam bio razočaran ispranim bojama za jedan AMOLED nakon desetak Samsunga i posljednjeg A71 koji sam imao prije njega.
Čini mi se da se nešto znatno promjenilo nakon instalacije IOS 17. Jesam li blesav ili moje zapažanje ima utemeljenje? |
Samsung ima nerealno saturirane boje, u tom je sva razlika.
Na 11 Pro nisam primijetio razlike, ali kod cure na 13 Pro izgleda kao da je HDR efekt agresivniji |
Ako staviš na dynamic, da. Ili kako se već zove.
Na natural baš i ne. |
Još jedan Appleov update, 17.0.3, još jedno mrcvarenje baterije na 11 Pro. Pa to je nevjerojatno. Pol sata nisam primil mob, 4% baterije otišlo.
|
Nikakvih problema kod mene na 11 Pro. Čekao sam 17.0.3 da napravim update na 17. Nikakvih razlika u odnosu na 16.7.1 nisam primijetio.
Do tebe je |
Moj način korištenja se nije promijenil i ko i ti čekal sam da izbace bar 2-3 ažuriranja, ali osjeti se poprilična potrošnja baterije dok koristim Safari, a pogotovo Instagram, a to je ono kaj se i pisalo da je problem Instagram.
|
Pogledaj ako su ti se ažurirale aplikacije na zadnju verziju. Kolega s posla je isto imao problem sa zagrijavanjem dok je koristio Instagram na svojem iPhone 11 nakon updatea na iOS 17.0.
|
Svemir vam želi poručiti da previše vremena provodite na instagramu
|
Kolega koristi poslovno Instagram i razlika je bila osjetna nakon updatea. Požalio se i prije neg je procurilo po netu da se to događa.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gledam baš kod sebe
42% mi je Safari 13% Instagram 10% Whatsapp i onda sve ostalo u jednoznamenkastim postocima. Nisam primijetio da Instagram nešto više troši, ali nije mi ni otvoren u pozadini. Imam naviku gasiti sve iz pozadine |
To je android bolest: gasenje aplikacija u pozadini
ja sam se privikao i ne gasim...a i nije preporuceno gasiti... |
Ma joj to se ni na Androidu ne preporuča već jako dugo. Davno se odvikao od tog.
|
Radim to oduvijek, i jedino negativno što sam primijetio je da mi baterija traje identično nakon svakog updatea pa nemam o čemu kukati :lol2:
|
Probaj ne raditi. Možda otkriješ da imaš daleko duži battery life nego sto misliš. :D
|
Nije da to radim stalno, ali nakon dva-tri dana korištenja preventivno pogasim sve. Imam 82% battery health na prastarom 11 Pro uz takvo korištenje od prvog dana. Ne pazim na kakve punjače i kabele punim, bilo žičano ili bežično. On je rob meni, a ne obratno
|
jel to moj 11p? to je zbog toga :D
|
Ma ne, tvoj sa 64 je ubrzo postao premali pa sam ga proslijedio curi i uzeo 512GB. Onda je njoj 64 postao premali pa je dobila 13 Pro 256. Onaj tvoj je otišao nekome tu na aukciji prošle godine, ali je isto imao battery life od 90+
Nego, NameDrop mi ide na živce. AirDrop su popravili i dosad se nijednom nije dogodilo da ne želi prebaciti nešto, ali nema mogućnosti da se AirDrop i NameDrop odvojeno uključe/isključe. Kad god uzmem i svoj i službeni u ruku da ih stavim u džep, jedan drugom hoće podijeliti kontakt pa se upale i zavibriraju. Dodao kontakt misleći da više neće piliti, ali ne pomaže ništa osim gašenja “bring together…” |
|
ne izlazi
huehue |
Ja imam na dva telefona 17.1 public release i radi bez problema, 12-ica i 14 pro max.
|
hm moš imat samo release candidate jer 17.1 nije službeno vani
|
Public beta tocno, krivo sam napisao
|
sad je ofišl out
|
Pitam @cic da instalira 17.1 i javi dojmove. Čekamo info
|
Ja sam instalirao na 13 pro max. Vidjeti cemo kako ce se ponasati, ovo prije je bilo uzas jer je svako malo stekalo nesto.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Instalirao i ja, za sad sve okej.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:16. |