![]() |
Ok, što je trenutno aktualno kao zamjena za Genesis?
Nešto što ne radi preko torrenta, već da streama odnekud. |
Ja sam sebi nedavno stavio Genesis Reborn i Neptun Rising. U kombinaciji sa Real Debrid ja prezadovoljan.
|
Tako je. Neki od aktuelnijih stream plugina + RD.
|
A Real Debrid je kao dodatak za dodatne Source-ove ili?
|
Da, dodatni sourcevi.
Elementum solidno radi, uz njega nema potrebe za debridom. |
Budem probao, a ako ih više instaliram, Quasar, Elementum, mogu li jedan drugome smetati tipa da se ruše štekaju itd?
|
Citiraj:
|
koliko gledam, taj realdebrid je cisti fejk, nema razlike da ces imati bolje streamove.
ili? |
Ti si fejk je..te! Jel uopce znas sto je Real Debrid?
|
pa koliko google zna tolko i ja?
slobodno uputi na vise kvalitetnijih informacija |
Uzmi mjesec dana i probaj. Nije skupo.
|
Citiraj:
Ja stalno uzimam po 3 mjeseca za 9 eura, sitniš. Ima i opciju za download torrenta preko njih i sa svih podržanih servera možeš skidati sa nekim dl managerom po izboru. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam prezadovoljan RealDebridom. Bez njega je gotovo svaki stream plugin skoro pa neupotrebljiv i beskoristan. Uzeo sam najprije mjesec dana jer sam bio skeptican, a onda kad je to isteklo uzeo pola godine. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nauci ga nema druge :) |
Citiraj:
Nego, jel koristi tko od vas vpn i koji? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako da nije sve tako jednostavno kako izgleda. Pogotovo ako sajt zivi od reklama. Nema sanse da dopuste tako sta. Mada mislim da ipt i thr nemaju nikakve reklame. A zbog seed politike ta 2 trackera bi bili idealni. Thr ujedno zbog domacih sadrzaja kojih je krcat... Ne treba ni spominjati Edit: mozda bi mogli pokrenuti raspravu na njihovim forumima pa pitati "kako sta" i tko bi mogao :) |
Slazem se.Trebalo bi zamolit sckameyera da vidi da li se moze nesto napraviti po pitanju thr-a i ipta u quasaru,elementumu.
|
pa zar nije torrenthr ugasen?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
thr radi ko urica
|
Citiraj:
Sent from Mobara |
Citiraj:
|
thr nikad zivlji :banana:
|
ok, evo me opet: TX9 friško updejtan, kodi (tj. TX center fork od Tanixa) nov novcat... filmovi stavljeni svaki u njihov dir i odabrano u opcijama da se svaki film nalazi u svom dir...
i problem je da neki filmovi rade a neki ne, jednostavno ih ne pokreće, kad klikćem ništa se ne događa... pomoć? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:31. |