![]() |
|
Ovo za pubg i csgo mi djeluje nevjerojatno, ipak treba čekati Gamers Nexus da izbace real time benchmarke..
|
Obzirom da je Intel već pokrenul PR ofenzivu, mogli bi krajnji rezultati u rukama recenzenata ispasti dosta blizu ovome kaj se trenutno vrti na pozornici.:)
|
Ako je 3900x brži od 9900K a 3600X od 9600K, onda je Intel de facto izgubio kompletan desktop segment koji se temeljio na gaming performansama. Mogla bi porasti stopa suicida među određenom grupom ljudi..
|
malo se ukakio ovaj, mislim da je rekao prije reda rekao da je 5700xt 500$.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
mene više brine što će porast cijena ryzena, ako ovako nastave, to je neizbježno, neće više bit bađet naspram intela
|
Normalno da oce nije AMD svet niti caritas,cekam navi cijenu
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
EDIT: RX 5700: $379 i RX 5700 XT: $449:chears: |
Bila bi fora da se nakon ovog dijela o Naviju vrati teta Lisa i veli da je zaboravila pokazati još jedan R9 slide :)
|
mlak mi je navi, neznam hoce li uopce ogrebati po nvidiji
gledo sam onaj slide sa formulom i tražio razlike, niš nisam našao nemaju rtx a on očito postaje sve više i više the thing |
Dobre cijene, sad je jasno zašto Nvidia reže svoje.
|
Citiraj:
|
5700RX Price
449$ za 5700XT, nije loše za ove perf....
|
evo babe :D :D
meh, nije cpu, samo grafa još jedna edit 2: ipak je :D 3950X |
Čekaj, jeboga ti, vidiš da ima pune ruke posla.:D:) Ide CPU. 105W TDP:)
|
izvadila ga baba hahhahahab
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
Coming this September for $749:D:)
|
Evo barabe :D
|
šta će sad intel, oće se i dalje pravit blesavi :D
|
:lol2:Ha ha, Lisa svršava, dobra je baba...:D:D, družio bih se s njom intimno..
|
Citiraj:
EDIT: AMD Zen 2 Microarchitecture Analysis: Ryzen 3000 and EPYC Rome |
Citiraj:
Čak su i svojevrsni founders edition izbacili :D |
Citiraj:
:stoopid::roller::roller: Skup taj 3950X, ali opet, intel nema niš za tu cijenu. Baš me zanima hoće li oni smanjiti cijene ili će se i dalje pravit mutavi...a vj hoće. A nv RTX sad izgledaju još bolje kraj ovih radeonki. |
U par godina od dna do vrha, bravo za AMD. Sad se čeka novi core 2 duo ako ga bude, inače odoše sadašnje fenomenalne cijene u nebesa u idućih desetak godina...grafe su cjenovno već otišle. Čekamo konzole.
|
Ak imate pitanja o mokrim snovima, lepo krešicu maltretirajte, frajer bio gore u LA i dirao taj AMD 'ardver!!
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk |
Što se tiče gayminga na 1080p - izgleda bolje nego što sam očekivao, no bojim se da nisu koristili Radeon VII ili RTX 2080 tj. nigdje ne piše da je RTX 2080Ti korištena
No da su te gpu za 1440p pokazuje i sam fps na 1080p... tako da u praksi nije ni bitno |
ovak od oka bila je 2080 ti sobzirom na ogromni fps u svim naslovima.
zato nisu ni navodili jer je nvidija.... |
Mislim da nije problem navođenje nvidije, zna se da je najjača, ne taje oni takve stvari. Pa drivere testiraju još uvijek na i7 7700K i bude na slajdovima napisano.
Što se tiče fps-a - ne znamo ni detalje, pa može biti svašta... |
Ne znam dal je poznato, ali vidim da se internetovima vecinom spominje 14nm za IO-die... Naime, radi se o dezinformaciji. 14nm by GloFo se koristi za IO die iskljucivo na serverskim procesorima (Epyc), dok se za desktop koristi 12nm proizvodni proces. Isto tako, IO die za desktope je logicno dosta manji jer nema toliko mem. kanala i ficura ko onaj za servere... Cisto FYI :)
|
Još je nejasno i za količinu RAMa, Asrock za X570 Taichi navodi 64 dok npr. Asus za X570 Prime Pro ili Gigabyte za Aorus Pro - 128GB (4x32GB).
|
zasto obmanjuju sa 4.7ghz, koliki ce biti all core boost, vjerojatno 3.7?
|
Citiraj:
Sudeći po prošlim generacijama, moglo bi se očekivati 4.2-4.3GHz all-core bez problema a to je uz ostala poboljšanja osjetno jače od TRa 2950X, skoro na pola puta do 2970WX. Ako te baš veseli visoki all-core takt, uzmeš i9 9990K ... 'm uštediš nešto novaca 'm imaš duplo manje brige kako ćeš iskoristiti sve jezgre :). |
kao sto smo vec rekli problem kod amda je sto deklarirani boost single core takt je doslovno na djelic sekunde i vraca na base clock, dok intel drzi
|
|
Citiraj:
Ok, svatko gleda iz svog kuta ... meni da netko podvali makinu sa procesorom od 500 ili 1000$ koja postiže preko 5000 CB (R15), uz razumnu potrošnju i normalno hlađenje, zadnja stvar koja bi me zanimala je na kojem taktu radi :). Citiraj:
|
Kakva je tocno razlika između cinebencha r15 i r20, posto vidim da su testirali u cb r20
|
Citiraj:
|
Da se recimo uzme 3950x + Asus Pro WS X570-ACE + 128GB DDR4 (ECC), kakva bi bila ta konfa u usporedbi s TR 1950x/2950x?
|
https://i.imgur.com/YsOz4Ud.png
Citiraj:
|
Osim manjka 24 PCI-e i manje memorijske propusnosti, ~20% brže od 2950X, >25% od 1950X. Moći će se puno više reći o tome kad se usporede 1920X/2920X i 3900X za 4 tjedna ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:09. |