![]() |
Brzinsko pitanje, sta mislite o poklopcima na ebayu za lumiu 920?
Moj bjeli mi je dosadio pa bi htio kuptii cyan, da li ce to sljakati? Jer je poprilicno lagano zamjeniti ga. |
Navodno baterija na WP8.1 sa Cyan nadogradnjom drži najbolje od svih WP8.x buildova:
http://allaboutwindowsphone.com/feat...icialLumia.php |
da li sam to dobro vidio, WP je dobio File manager?
http://www.windowsphone.com/en-us/st...9-3526f54fc25e To je bio veliki minus, kad sam prije imao L920... |
Citiraj:
|
eh, nisam više up to date sa WP, ali lijepo što su to riješili. To im je bio veliki minus. Još par stvari nek poprave i evo me nazad u WP tabor :)
|
Citiraj:
|
Dakle, da se bavi datotekama cijeli dan: šalje, manipulira, briše, prebacuje itd, ne bi uzeo WP dok to ne riješe. Do tada štelanje dokumenata na Androidu.
Eto jedna bolja paralela. ;) |
Citiraj:
|
Moš mislit.
U biti, očito kako kome. P.S. Ferrari je daleko kvarljiviji od BMW-a ;) |
Citiraj:
|
Cijena L730 bi trebala biti oko 240$
http://wmpoweruser.com/nokia-lumia-7...or-around-240/ |
Citiraj:
|
Znate li neki Product_code za lumiu 1020 koja je dobila Cyan, da ne tražim po repositoriju?
|
Citiraj:
059T347: RM-875 VAR EURO DE CV WHITE 059T2J8: RM-875 VAR EURO DE CV YELLOW odgovara švapski P/C?! sva tri su dobili Cyan i imas ih na NaviFirm-u ;) |
Citiraj:
|
Da neke stvari nisu još na nivou... E sad koje, nemoj me pitat. :D
Osobno, rado bi probao WP. Nisam nikad se sa njim susreo na dulje od 5 minuta. Imam i volju i želju mu dati šansu. Budući mjenjam mobove svake 2 godine, povratak na nekad omiljenu i jedinu marku mobitela nije isključen. Samo prije bi trebao malo drnkati po tome da vidim kak mi to paše. |
Kaze wp Central
830 ce imati 4.5 incha, 20.1 mpx pureview kameru,micro SD. |
Citiraj:
Pa ubodi si polovnu 625/630 i malo "drkenjaj" i vidi jel ti paše, ili je to samo "Placebo effect" od L.J. :lol2: |
Citiraj:
Ako stave jaču bateriju (>2000mAh) onda mi se bude svidio. :D A za kritike WP-u - pa normalno da OS ima mana, istina za većinu njih nije direktno kriv ali svejedno to su mane i ne mogu se izbjeći. Volim WP ali pokušavam biti realan. |
Jedina trajna mana koja je nepopravljiva je nemogućnost backup aplikacija.
Primjerice, kupio sam dvije aplikacije (gre) sa 2x 8kn prošle godine u 7. mjesecu. Napravio sam update na DP8.1U1, koji je "prekontrolirao" sve aplikacije, te one koje više nisu u distribuciji - maknuo. Dakle više te dvije aplikacije nemam, makar sam ih platio, ne distribuiraju se od 15.3.2014. - developer je još uvijek aktivan, te od 4 igara koje je nudio, ostavio je samo jednu - besplatnu. |
Citiraj:
Citiraj:
Kako - bolje da ne govorim, jer će opet tebi zvoniti alarm :) |
Slažem se s Neom, za power usere, bolje da se pripreme..
Jučer na ženinoj 520tki napokon instaliral Black update, nakon pun kufer nagovaranja tipa: "to ti je dobro, to je prava stvar".. I radi ok i ono najbitnije da radi DTTW. Al i dalje taj OS je fluidan i (pošto hard reset tj vračanje na tvorničke postavke nije rađen skoro pa godinu dana) ne šteka, al i nije baš brz, zapravo nemrem reć da je brz uopće.. možda zato kaj nemam L930, gledajući po youtube videe, ne vidim brzinu nikakvu.. Eventualno dok ne bi imal one animacije možda bi i dobil nekaj na brzini.. Mislilm da bu tek dolaskom 8.2 taj OS na nekaj izgledal, a do tad.. Ko zna.. |
Bude draga uskoro i na WP8.1 :)
Vodafon Germany je pustio Cyan za sve, tako da nema prepreka za druge operatere. Neka svrše više sa tim testiranjima i puste Cyan za 520/620, jer to su malci kojima to treba - da mogu trpat Appove na microSD. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Trebalo bi biti dostupno.
http://www.igreklik.com/slike/images...8649128854.jpg Ni preko Nokia Software Recovery Toola nema službeni Cyan za L1020. Vjerovatno još nisu uskladili servere do kraja. Ipak o tome sada brigu vodi M$, ne Nokia. Get used to it. |
Citiraj:
Eto, nije to ništa što bi bilo od životne važnosti niti što bi me, pored svih prednosti, odvratilo od WPa, ali je nešto što bih volio da poprave. |
kihoty, daj pls pogledaj u kom stadiju je cyan za lumiu 820, hungary CV
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D On je također dobar da vidiš propertiese fajlova i slika, jer drugačije ne možeš. Isto tako, ako želiš nekom poslat preko maila sliku u full rezoluciji, i za to je isto dobar, jer ni to drugačije ne možeš. |
Nemojte da rasprave opet odu putevima file managera, molim lijepo ;)
|
pa zakljucili smo odavno da evriđ đo netreba fajl menađer, a oni koji se osjećaju abov evriđ, eh, to je druga priča :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali kad pogledamo za što se najviše koristi mob, kad pogledamo performanse itd...WP nema konkurencije (naravno, mormao uspoređivati mobove istog cjenovnog ranga). WP možda i nije bio dobra opcija dok nisu ispeglali OS i dok je app store bio siromašan ali sad su barem sve bitne aplikacije tu, one koje ljudi najviše koriste. WP nikad nije ni bio mob za gejmanje. Uostalom, za te stvari prikladiniji je tablet. Po meni prednost WPa u odnosu na android i apple us: 1) fluidniji rad i bolje performanse u RL (igre pogotovo) 2) u pravilu bolje kamere od konkurencije (lumije) 3) sve češći update i općenito rast platforme 4) nema prtljanja s hackanjem i raznoraznim "štelanjem" moba da bi ti "bolje" radio 5) sučelje, tilesi itd...iako je ovo subjektivno ali obzirom da sam imao sve 3 platforme mobova iza ovog stojim... Ka mane WP-a (sad kad imamo 8.1 i kad je dosta stvari riješeno) bi napomenuo relativn osiromašni store u odnosu na konkurenciju (iako su bitne stvari tu). Najbolji store ima i dalje apple a ne android. Mana bi bilo i ono što je već neko spomenuo a to su sjebali jednim od zadnjih updatea di je sad sve natrpano na jednom mjestu. Ali velim, to su sitnice. |
Bok, kupih Lumiu 930, sve o.k., poslije dugog korištenja Androida pravo osvježenje ali ( uvijek jedan ali... ) tipke na bočnoj stranici za volumen, on/off su nekako klimave. Ne znam da li je i na drugim L930 isto tako ili???
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Zato WP community i ima najveći broj fake developera... Ona jadna Appstudio stranica je doživila DDOS napad kad su izbacili 8.1DP :D |
Citiraj:
Ja recimo poznam ekipu koja je uspjela prtljanjem, zagušit android. Ljudi neznaju ali kad se nudi onda se i proba. Najbolje od svega što ti wannabe power useri te mobove najviše koriste za brbljanje fotkanje i postanje selfija. Mob je praktičan ali kad sam na moru nosim i ipad jer nemrem normalno igrat fifu na telefonu. ove druge igrice samo ako mi je užasno dosadno u nekoj čekaonici. Dobra kamera dobro dodje ako se želi uhvatit trenutak. Ko će teglit dslr npr. na plažu a recimo 1020 okine fotku ko prosječni kompakt. Surfanje je drama ispod 5 incha. Realno. Dakle opet nužda a na more se nosi tablet. A kad u džepu imam 5+ inchni mob imam osjećaj da se nebudem mogao sagnut i nupumpat gumu na biciklu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:45. |