![]() |
Mislim nije to losa ideja, ali trebala bi se rezervirana iskljucivo za LMG oruzja. Jer ta oruzja upravo i jesu za tu svrhu. Suppressing enemy. Ali opet ne u tolikoj mjeri. Valjda ce popraviti.
|
Meni samo nije jasno sto su isli dirat stvari za koje ja nisam uopce cuo ljude da se bune, kao sto je taj suppresion...jer ovo je PATCH, dakle da popravi prvobitno bugove za koje community toliko prigovara, a to nisu ni pola napravili...
|
:D
Obavezno na 720p EDIT: BTW; ako se netko želi pridružiti nama na TSu, pošaljite mi PM. Uvjeti: Headset i smisao za timsku igru. |
xD Šteta što Mansky nije snimao, on je bio na boljoj poziciji :D
Kako se uzjebao lik :D |
Vidim dosta velike devijacije u damageu koji radi TV raketa. Očiti promašaj tenka rezultira u uništenju tanka, a opet 100% pogodak u kupolu mobilnog AA ne rezultira niti disableom.
Pokušao sam i tenkovskim main canonom pogoditi par helija. Animacija pokaže pogodat u heli ali ništa od killa :( Suppresion je smiješan, a u kombinaciji sa tac lightom ili laserom je "game breaking". Sada mi je puno teže kontrolirati TV raketu. Ako je meta iznad mene, npr. dignem ciljnik prema gore i raketa počne sama od sebe vrludati lijevo desno :stoopid: Jedino pozitivno iz ovog patcha je da sam napokon uspio čuti protivnika dok je trčao u blizini :goood: |
ovaj patch je strašan promašaj.
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr....2BoW9hn4EGg%3D ECM ne stigneš baciti ovaj mulac je vec dolje s iglom lockao i ispalio... :no2drug: Tenkovi ko što rekoh beskorisni. Lav i BTR su sad 10 puta bolji od MBT-a. Sramota. . |
Hmm... pa kako ću ja sada bez tenka.:D Aj budem večeras isprobao, nisam još nakon patcha. Preostaje mi jedino sada jet.
|
Citiraj:
|
ali meni i dalje ne rade tipke u igri... :( kaj da radim??
ako idem reinstalirati igru, kako spasiti update fileove?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
al u ovom slučaju mislim da je nepotrebno raditi ovo s kopiranjem, nego samo probaj opičiti repair install pa vidi dal bude korisno |
Namjeravaju li oni izbaciti neki novi nastavak BF-a, jer ovaj mi počinje dosađivat pomalo...
Možda Bad Company 3 ili BF 2143 ? |
Citiraj:
Umjesto da mi igra sluzi ko ispusni ventil i odmor, meni je postala izvor frustracija i dosade :/ Jos mi je najveca zabava bila kad je BF bio u beti i prvih mjesec-dva nakon izlaska, prije nego su poceli izlazit ti "patchevi" Jbga, igra sa puno potencijala ali nazalost ne iskoristenih :( |
Hebala ih supresija. Evo napravio (editirao) sam filmić Close Quartersa trailera u stilu novog patcha :D
http://youtu.be/Fp2OHFL52Is?hd=1 Ovaj nije baš nešto... http://youtu.be/9L8aw2Oumas?hd=1 |
Citiraj:
Ovako smo svi grumpy gunđala i ništ nam ne paše. A činjenica da se igre zadnjih godina prave isključivo kao sredstvo brze zarade ne pomaže :) Ja od samog starta nisam nest pretjerano odusevljen igrom, sto kaze cinjenica da imam jedva 200 sati dok neki imaju 3 puta vise. AL igram kad mi se da i zabavljam se, bez previse zivciranja. Da se u BF3 fino zezati i skratiti vrijeme. Nece DICE nikada napraviti igru onako kako bi nam svima pasala, glupo je to očekivati :fiju: |
Citiraj:
Close Quarters - 6. mjesec Armored Kill - 9. mjesec End Game - 12. mjesec Tako da cemo jos nekih godinu dana sigurno igrati BF3, mada mislim da ce u međuvremenu oni raditi na nečem drugom, BF 2143 bi bio zanimljiv, barem meni, dosadio mi je više ovaj "moderni" rat, zadnjih par godina se samo to igra. |
Jedan od boljih koje sam pogledao u zadnje vrijeme. http://www.youtube.com/watch?v=KC6yb...b9FUAAAAAAAPAA
|
Je jedan od boljih al mi je lik sumnjiv dok rostilja s m249 , tu nema recoila pogotovo na kraju videa a i zadnja dva killa snajperom vozac i suvozac u birdieu su jos sumnjiviji? Iako svaka mu cast za video.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni ovo izgleda kao SF. Doslovno nemoguce mi djeluje sto lik radi. Video edit je vrhunski.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
U neku ruku kuzim DICE, njima je jasno da u igri neki konkretan team play NE POSTOJI. Ne pricam sad o tome sto se na 1000 igraca, 4 cuju preko ts-a i pokusavaju neku taktiku isfurat, nego generalno, ekipa ugl igra za sebe, a ak nekom hitis medpack jer ti je usput to i nije neki team play. Kad bi isli balansirat igru za pravi team play, npr da ne ide jedan lik u tenku prek planine solo nego da idu 4 tenka plus heli kao air support i snajper 400 metara ispred koji laser designatea mete i reporta gdje je ekipa, inžinjeri u auticima iza tenkova, a ostala pjesadija u grupicama pjeske kroz sumu, što bi po meni bilo zabavno, onda bi bilo potrebno i mape mijenjat, i zesce mjenjat balans pjesadija-vozila-bugovi n shit. Medjutim, profil igraca koji su kupili bf nije sposoban za takvu igru pa onda moraju spasavat sta se da i udovoljavat whinerima koje ako skines s jetom, nije dobro, ako se zalegnes i cuvas flag s snajperom a oni ko muhe bez glave trce okolo, nije dobro, ako postavis soflam, nije dobro, ako mu sjebes tenk jer je on pametan isao zauzimat flag s tenkom i otvorio si 10 mjesta di mu se netko moze prisuljat i spicit c4 ili rpg u dupe, nije dobro. A dok to rade, izgleda nema se vremena ispravljati prave bugove u igri, od 'something went wrong' do strganog coopa, glichanih animacija, usranog net coda i naravno govna od punkbustera...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
popizdit cu nakon šta san skinija patch ništa ne vidin samo mi je crna slika a zvuk se cuje ,jeli ima itko slican problem?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur
Eto u takvom je stanju trenutno igra....A sudeci po ovom podcastu pitaj boga kad ce sljedeci patch. prije Close Quarters DLC ocito http://www.twitch.tv/dontrevivemebro/b/313597227 |
jel samo meni neradi origin???
edit: da, samo meni jer ja jedini uspijem zaboravit podesit datum kad resetiram bios :) |
|
Citiraj:
Neznam dali se meni čini, ili su u patchu dosta smanjili broj raketa za SMAW/RPG sa SQ Explosion specijalizacijom? Može li netko provjeriti, ja sam trenutno na poslu. Prije je bilo 9+1 raketa. Sad mi se čini da je nešto manje. |
Citiraj:
|
Koji se prokleti vrag događa sa ECM i flaresima? Svaki put kad bacim ECM pogodi me raketa, neki put gunner mora baciti i flares NAKON mog ecma i SVEJEDNO nas pogode. Prokleti apsurd, totalno gamebreaking. Prije patcha je sve bilo u normalnom redu, moraju oni prckat, MORAJU. > ragequit
|
Choppere su sjebali, guided pods više ne pogađaju druge choppere kako treba, isti q. ko da ih i nemam.
|
Citiraj:
Ali, da li je ECM isto djelotvoran za IGLU? Ako ne, onda mi tvoj gornji post i ima smisla, ali ne u tvoju korist. Prije patcha IGLA i stinger su bili za k, nepotrebno oruzje u arsenalu, sad i imaju smisla, da izgubili su na dometu, ali svejedno mogu nekoga i srusit napokon. Vi zelite da ownate cilu rundu s helicem a da vam dlaka s glave ne padne, e pa nemoze:D Sto se zalis, helici su jos i OK za razliku od tenkova, oni su sad...mocni ali samo pojavom |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:57. |