![]() |
Citiraj:
|
How to remove chat in League Of Legends (youtube video)
Odlično objašnjeno, pogledati video do kraja! (naravno ako nekoga zanima kako to napraviti) Hvala još jednom Wozniak :chears: P.s. Ako vam dopizdi chatscale (ako želite opet chat vidjeti) samo odete u igri (najbolje custom game da kreirate) option-interface i promijenite chatscale nazad na 100 ili na koliko već želite (ovo još nisam isprobao, ali sam prilično siguran da ćete morati izaći iz igre i ponovno ući da bi u config file-u to sejvalo) :) E da... zaboravih napisati, vi možete pisati u chat i drugi će to moći vidjeti. Čuje se po zvuku kada se nešto napišete (samo nećete moći vidjeti to što ste napisali) |
Citiraj:
ali bez zaje....makni chat djetetu od 8 godina iz ove igre pod obavezno :) |
mislim da ce i ove godine gold biti uvrh glave...
previse igram, i previse gubim zivce http://matchhistory.eune.leagueofleg...9818?tab=stats ovo me dotuklo... cca 15min ja na 8 killova... do kraja igre rijesim dva turreta dva dragona heralda... a tim... a tim fokusira njihovog tanky blitz junglera... strašno frustrirajuce |
evo zadnjih nekoliko igara zaredom sa rengarom jungle :
16 / 6 / 14 13 / 5 / 9 14 / 3 / 8 2 / 9 / 0 ( pobijedili ali svaki put morao uletiti prvi i krepati da bude cleanup :D ) 7 / 3 / 2 neznam dali uopće mogu više i izgubiti sa rengarom osim ako mi ekipa nisu klinci kojima ufidana krmačetina od rengara nepomaže ništa :S ali igrati ranked..... ne pada mi napamet ni u najluđim snovima. svaka čast što imaš živaca za to.... adnje 2 sezone sam gold dogurao samo radi skina tako će i ove biti negdje krajem godine :S |
Svaki dan neki LoL turnir na Twitch-u... Dok ih sve pogledam ne stignem igrati. :D
|
Došao i ove sezone do Diamond-a, igrao sam samo Brand-a support i onda mi još ulete sa ovim op rework-om. Laganica a nisam pipnuo lol u preseason-u.
|
|
Tako i treba, ja sad prestajem, samo mi je diamond bio cilj i drago mi je da sam ovako brzo uspio da mogu prestat igrat. Probat cu negdje i uvalit acc akoje moguce neke vece pare dobit.
|
Naravno da nije :D
Nije već jedno duže vrijeme moguće, ali sad, improsibru! |
Citiraj:
|
Ja igrao zadnji put 10.03 :D I neću više sigurno. Kad bi makar neko kupio acc. Nitko sretniji od mene ne bi bio :D
|
Citiraj:
|
Zadnji post 11.05 :lol2:
Ja pred tjedan i pol krenuo opet igrati (nisam jedno 3 mjeseca igrao). Masu stvari se promijenilo... ide mi na živce što stalno mijenjaju stvari. Pusti makar pola godine da bude isto bogati :hitthewal: Npr. stavili sad par vrsta drakeova... ono wtf :stoopid: To je čudo kako padne skill kad ne igraš neko vrijeme. Prvih par gameova kao bronze skill i mindset totalno :fiju: I da, ne znam ako se vama događa/lo, znači fino mi ide (u gold 1 trenutno), dobijem po 2-3 gamea zaredom i dođem do promoa za platinum i 0-3 završim :D Već 2. puta tako. Već sam lud :) |
A reko si da nećeš više igrati :D
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Konačno :D :care:
|
Protiv botova? :D
|
Citiraj:
|
Ostavi se toga, popušiti ćeš ban + ćeš izfrustiran doći na OW i dobiti i tamo ban :D
|
Edit:
Mommistake je isus. Pogrešan post. |
Krivi topic frende :D
|
yikes :D
|
Kled
Moji necaci peglaju po toj igrici pa kazu da ima neki novi champion - Kled. Uopce ne razumiju njegove "spelove" pa su jadni izbezumljeni. Ima li itko da objasni njegove najbolje combo-e? HVALA :lol2:
|
|
Itko od vas uspio prodati acc ?
|
Ja sam svoj prodao odavno na playerauctions.
|
okvirno samo, koliko si dobio za kakav acc?
|
A nešto sitno iskreno.
Bio sam gold u 3 sezone, imao preko 50 skinova, 11 rune page-ova itd. dobio sam nekih 350kn. |
Fantasticno. Hvala ti ;D
|
Nema ti smisla prodavati. Iskreno.
|
A ovisi kako gledas. Ako gledas samo ulozeno/dobiveno onda se definitivno ne isplati. Osobno to gledam s one strane - prokleto mrzim igru i ne igram je posteno vec dugo dugo vremena ( a i ako mi ikad zatreba za igrati s prijateljima imam druge accounte ) + posvetio sam se drugim igrama, tako da. Bolje je ove novce iskoristiti u nesto nego da mi samo stoji acc.
|
Citiraj:
|
Stavio sam na trznicu, ako ikoga zanima.
@game Armanda sad igra samnom Battlerite. Nece imati neki pretjerani prigovor ;D |
Zabranjena ti je prodaja accountova od nešto prije 2 mjeseca.
|
Uh, nisam znao. Javit cu se onda moderatoru da makne. Hvala!
|
Ma iskreno ne isplati se prodavati, moj acc stoji neiskorišten već sezonu ili dvije :D ...makar me sada zanima, da krenem opet igrati ranked, da li bi mi MMR bio onaj sakriveni diamond kao i prije ili ne?
|
A bio bi, ali opet poslije 10 game-ova te mogu bacit gdje žele.
Gdje je online najbolje prodat acc, i mene zanima pošto ne vjerujem da ću ikad više imat vremena, a i sumnjam da će me zanimat. |
Zadnjih par mjeseci sam odigrao svega 10-ak gameova i jucer sam odlucio izbrisati igru sa kompa. Mozete vi rec sta ocete, ali ova igra ima najgori community sigurno. Toliko trolova, toxica nisam vidio u niti jednoj igri(postanem onda ja jos vise toxic, ali sa razlogom kada vidim kakvih debila ima, tocno vidis da ih nije briga., da vidim da se trude i da onda izgubimo ne bi nista rekao). Jucer od nas 5, trojica trolala da nisu mogla više (sva trojica imala 1-14, 1-15, 1-13 score), jedan kaže "i dont wanna support i pocne trolat ic 1vs2, drugi adc igra kao da je prvi put igru upalio, a treci kad je vidio onda je odlucio da i on pocne trolati. I onda šlag na tortu nakraju, lik mi kaže "well, its just a game man"...... nema to veze nikakve sa zdravom pamecu.
|
LoL developing
Pozdrav raja,
Zanima me je li iko od vas pokusao da napravi sajt poput op.gg ili lolking. Ja sam iz hobija dok sam odmarao od faksa nesto kao malo radio i napravio summoner lookup i champion overview pa ako neko zeli da pogleda ostavicu link ispod http://igrajlol.com/info/?ime=imaqtpie&server=na http://igrajlol.com/popularni-buildovi/?i=Ekko |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:29. |