PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111807)

d4rk_ch1ld 11.06.2013. 08:14

Zabranjeno je, ali po bizzardu je zabranjeno sve pa čak i onaj grafički mod kaj ti samo promijeni boje. Ja sam ga prije stalno koristio isto ko i macro za gear swich na MF i nisam popio ban, ali moguće je.

Snowrider 11.06.2013. 09:49

Citiraj:

Autor d4rk_ch1ld (Post 2412320)
Zabranjeno je, ali po bizzardu je zabranjeno sve pa čak i onaj grafički mod kaj ti samo promijeni boje. Ja sam ga prije stalno koristio isto ko i macro za gear swich na MF i nisam popio ban, ali moguće je.

Istina zabranjeno je al kao čitam po forumima da nitko još nije dobio ban i da oni misle da blizz neće ni banat za to jer nije nikakva prednost nad igračima koji ne koriste isti tool. Čak sam našao i bot toolove...likovi pišu da nisu dobili ban već 3-4 mjeseca :O

BladeRy 11.06.2013. 10:06

Oni mogu da misle sta hoce. Kad se blizzardu digne i opali banove onda ce bit drugo. A platit 40-50$ na placi od 2-3k je nista za njih, al kod nas nije zanemarivo.
Em bi mi bilo krivo da spusim acc i likove koje sam godinu dana igrao.
I sa zadnjim patchevima sta ce ti loot alert, nije da ti na mapi ne svijetli legendary ako padne... prije je jos i bio potreban.

Snowrider 11.06.2013. 10:15

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2412378)
Oni mogu da misle sta hoce. Kad se blizzardu digne i opali banove onda ce bit drugo. A platit 40-50$ na placi od 2-3k je nista za njih, al kod nas nije zanemarivo.
Em bi mi bilo krivo da spusim acc i likove koje sam godinu dana igrao.
I sa zadnjim patchevima sta ce ti loot alert, nije da ti na mapi ne svijetli legendary ako padne... prije je jos i bio potreban.

istina, alert koriste samo radi sva 4 lika koja kontroliraju od jednom....

Sepultribe 11.06.2013. 11:23

toliko o tome kakvi legendarni padaju eto vam pa vodite moje leg....http://www.zaslike.com/viewer.php?fi...yu614w8agx.png ono dropaju al kakvihttp://www.zaslike.com/viewer.php?fi...yu614w8agx.png..

http://www.zaslike.com/viewer.php?fi...yu614w8agx.png
http://www.zaslike.com/viewer.php?fi...yu614w8agx.png

klem 11.06.2013. 13:46

Citiraj:

Autor d4rk_ch1ld (Post 2412320)

kolko ja znam blizzard je odobrio taj mod naknadno....mislim da je tu i bilo nešto na forumu prije pola godine ili godinu.

De5tr0yer 11.06.2013. 14:12

koristim mod otkad je izašao i još uvijek sam živ :D

BladeRy 11.06.2013. 15:13

Covjek od zalosti to nemoze gledat. Toliko brimstonea :(

ivan77 12.06.2013. 09:34

Evo sastavio sma barba, ide MP4 lagano, umlatio sam solo ubere.
Sad, osim očitog, (gemovi i novo oružje) koje je logični korak za upgrade?
Ide na MP4 lagano "vrtim se" i uzimam life sa njih, bilo sa ubera bilo sa mobova.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/v...3/hero/1431565

SrKi 12.06.2013. 09:52

previse LoHa imas, totalno nepotrebno. ako imas oko 150-200k dmg unbuffed, dosta ti je 5-6% LSa, iznad 200k se moze i s 3% proci.
neck, gloves, hlace, bracer su smeca koja se moraju mijenjati.
recimo imas LS na weaponu, koristis bloodthirst, nema smisla onda recimo da furas IM belt.. :/ isto tako IM bootse se nabave za sicu s bar 160 vita, dok je god str do 97-98.. dakle mijenjao bi 2 str za 70 vita sto je odlican deal.
i di ti je 24% movement speeda? ili hlace ili bracer nabavi sa speedom (na bootsama imas).

ivan77 12.06.2013. 10:08

eh..da , hvala:)

The_Void 12.06.2013. 10:53

Citiraj:

Autor klem (Post 2412539)
kolko ja znam blizzard je odobrio taj mod naknadno....mislim da je tu i bilo nešto na forumu prije pola godine ili godinu.

Nece blizz nikad dopustiti vanjski mod. Koliko sam vidio loot alert ne injecta nego samo cita sto znaci da ga je teze primjetiti i mala je sansa za ban (ali ipak postoji jer si u tosu prihvatio da ti warden moze ocitati procese).

Za starije igrace koji su igrali d2 se prisjecaju kako je blizz banao ogroman broj igraca koji nisu varali, svi su koristili loader koji dopusta da se igra bez cda (d2 je inace loadao neke stvari s cdea u igri pa je lagalo a s loaderom si mogao bez cdea i svi su bili sretni i koristili godinama dok bliz nije odlucio da ce banat sve koji ga koriste jer se moze koristiti za injectanje, bez upozorenja naravno.

Malo mi je glupa ta filozofija jer npr u wowu dopustaju addonove koji totalno promijene igru jer dodaju ono sto oni nisu htjeli napraviti a u ostalim igrama banaju

buljo 12.06.2013. 11:21

Citiraj:

Autor SrKi (Post 2413198)
previse LoHa imas, totalno nepotrebno. ako imas oko 150-200k dmg unbuffed, dosta ti je 5-6% LSa, iznad 200k se moze i s 3% proci.
neck, gloves, hlace, bracer su smeca koja se moraju mijenjati.
recimo imas LS na weaponu, koristis bloodthirst, nema smisla onda recimo da furas IM belt.. :/ isto tako IM bootse se nabave za sicu s bar 160 vita, dok je god str do 97-98.. dakle mijenjao bi 2 str za 70 vita sto je odlican deal.
i di ti je 24% movement speeda? ili hlace ili bracer nabavi sa speedom (na bootsama imas).

Točno to, braceri bez cca?
Glovse je bolje kraftat, isto kao i amu koji je loš.
Belt witching obavezno, hlace innasove, oružja oba promjenit, fury sa cdom ili socketom, a drugi sa lsom, cdom i sokcetom sa barem 900 dpsa.
@Ivan
imaš 100 milja od prodaja pa ovo nećeš ni osjetit.

klem 12.06.2013. 11:54

Citiraj:

Autor The_Void (Post 2413231)
Nece blizz nikad dopustiti vanjski mod. Koliko sam vidio loot alert ne injecta nego samo cita sto znaci da ga je teze primjetiti i mala je sansa za ban (ali ipak postoji jer si u tosu prihvatio da ti warden moze ocitati procese).

Za starije igrace koji su igrali d2 se prisjecaju kako je blizz banao ogroman broj igraca koji nisu varali, svi su koristili loader koji dopusta da se igra bez cda (d2 je inace loadao neke stvari s cdea u igri pa je lagalo a s loaderom si mogao bez cdea i svi su bili sretni i koristili godinama dok bliz nije odlucio da ce banat sve koji ga koriste jer se moze koristiti za injectanje, bez upozorenja naravno.

Malo mi je glupa ta filozofija jer npr u wowu dopustaju addonove koji totalno promijene igru jer dodaju ono sto oni nisu htjeli napraviti a u ostalim igrama banaju

ovo je twit od Wilsona dok su ljudi razlčabali o tome na forumima
https://twitter.com/Angryrobotics/st...26183740686336

Ja ga ne koristim nit ću ga koristit, jer mi je grafika najmanji problem u igri :D

Vjeko 12.06.2013. 11:56

kad ste već dobre volje, koju bi preporuku rekli za mog barba?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/m.../hero/21311678

Trenutno ga šibam na MP4 bez poteškoća.
I imam 4 miliona na raspolaganju :D

I za koliko mogu prodati taj echoing fury koji nosim? On mi je dropo ali ne svidja mi se zbog inteligence mada je damage dobar.

ivan77 12.06.2013. 12:07

Citiraj:

Autor buljo (Post 2413246)
Točno to, braceri bez cca?
Glovse je bolje kraftat, isto kao i amu koji je loš.
Belt witching obavezno, hlace innasove, oružja oba promjenit, fury sa cdom ili socketom, a drugi sa lsom, cdom i sokcetom sa barem 900 dpsa.
@Ivan
imaš 100 milja od prodaja pa ovo nećeš ni osjetit.

Potrošeno, 40 mil spaljeno samo na craftanja:D. Al farma se sa DH na MP 7-8, sve za fond za barbara.

buljo 12.06.2013. 12:18

Citiraj:

Autor Vjeko (Post 2413272)

I za koliko mogu prodati taj echoing fury koji nosim? On mi je dropo ali ne svidja mi se zbog inteligence mada je damage dobar.

Pogledaj kak se kreću cijene makar po meni i ne vrijedi baš puno.
Kraftaj rukavice, kupi witching i imortal bootse (radi bonusa).

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2413281)
Potrošeno, 40 mil spaljeno samo na craftanja:D. Al farma se sa DH na MP 7-8, sve za fond za barbara.

40 mil na kraftanje i niš dobroga nije izašlo (samo 1 sholderi valjaju, drugo je sve užas)? Ti to ozbiljno ili?
Pa ja nisam toliko potrošio a pogle moje iskraftane stvari, masa njih je bila ili ista ili mrvicu slabija i završila je pod čekičem.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/B...7/hero/3732995

The_Void 12.06.2013. 14:30

Citiraj:

Autor klem (Post 2413271)
ovo je twit od Wilsona dok su ljudi razlčabali o tome na forumima
https://twitter.com/Angryrobotics/st...26183740686336

Ja ga ne koristim nit ću ga koristit, jer mi je grafika najmanji problem u igri :D

Kljucna rijec je "likely" :P

dean225 13.06.2013. 11:47

sve ovisi kada se kraftalo! U pocetku kraftanja su bile brutalne stvari! Sada vjerujem da su puno losiji itemi. Ja sam u ono vrijeme potrosio preko 150m golda i u 3 klase iskraftao sve stvari bolje nego sam imao i nikada bolje necu dobiti.
Vjerujem ako u komadu napravis 50kom zaredom istih npr. amuleta, MORA biti nesto brutalno!

Vjeko 13.06.2013. 11:52

Citiraj:

Autor Vjeko (Post 2413272)

Citiraj:

Autor buljo (Post 2413289)
Pogledaj kak se kreću cijene makar po meni i ne vrijedi baš puno.
Kraftaj rukavice, kupi witching i imortal bootse (radi bonusa).

Buljo, šta si mi uradio? :D
Ubi me svaka elita od kako sam promjenio belt i boots.
Mislim da je problem što sam izgubio 3% LS-a :stoopid:

MasterG 13.06.2013. 13:03

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2414233)
sve ovisi kada se kraftalo! U pocetku kraftanja su bile brutalne stvari! Sada vjerujem da su puno losiji itemi. Ja sam u ono vrijeme potrosio preko 150m golda i u 3 klase iskraftao sve stvari bolje nego sam imao i nikada bolje necu dobiti.
Vjerujem ako u komadu napravis 50kom zaredom istih npr. amuleta, MORA biti nesto brutalno!

Ufff ja sam jucer odjednom iskraftao 300 amuleta i niti jedan vrijedan spomena a isao sam tom teorijom bubnut 300 pa mora ispast jedan dobar odnosno bolji nego sto trenutno imam.Mozda eto bas jucer nije bilo srece....:P

MexxOS 14.06.2013. 12:39

Kraftanje je najbolja stvar za dobit slom zivaca :) ok bracerse sam dobio u prvih 10ak pokusaja, dok sam s glovesima na 800+ i ove na barbu su najbolje sto sam uspio izvuc dosad.
A dropove je Sepultribe najbolje pokazo :) iako se zna zalomit i nesto sto se da utopit na AH za 100+ mil.

MAGARAC 14.06.2013. 23:44

Ja ne znam kaj oni delaju sa AH. Jucer kupim rukavice za 20 milja i jos ih nisam dobio. Kaj je najgore vise mi ni ne trebaju. Obicno, ponekad zna zastekat na par sat ali sad cijeli dan i vise.

JozicA 15.06.2013. 11:07

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2415284)
Ja ne znam kaj oni delaju sa AH. Jucer kupim rukavice za 20 milja i jos ih nisam dobio. Kaj je najgore vise mi ni ne trebaju. Obicno, ponekad zna zastekat na par sat ali sad cijeli dan i vise.

kupi desetak itema po 100-1000 golda, onda bi ti se i item trebao pojaviti koji je nestao pri kupovini, i sam imam slicnih iskustava ali kupovina jeftinih itema rijesava stvar pa se "skupi" pojavi u listi

De5tr0yer 18.06.2013. 11:26

Evo jedan zanimljiv build za monka, ak negdje neš postoji slično neka, meni samom palo napamet.

Sve je počelo kad sam provjerio kolko 1% holy damage razlike na innas beltu znači, pa sam ostao paf :)

Chest i oružja su socijalna, prsten se da naći za 200k.

Sve je počelo kacigom, a ako potražite skužit ćete da je malo onih sa +% FoT i 6%CC, što mi je efektivne critove u igri diglo preko 20k.

Jučer sam zamijenio belt, WH za bijednih 8mil kupio, stari innas za 5mil prodao, kupio nat bootse za poison stack za siću isto, sad prodajem svoje dropane sa 80AR i 41LR. Lacuniji su me došli prije isto par milijuna. Ispod 50k za WKL i tyrael chest.

Ovo sve ostalo je ingame drop.

E sad, 63k DPSa se čini fakat malo, al kad dođem do demona stvar se naglo mijenja. Bijedni life steal na WKL u kombinaciji sa RIP na severu je prebrutalna stvar jer je instaheal.

Sad ću pomalo probat naći sever i chest sa socketima, kasnije WKL isto tako.
Onda ću odvagnuti dal se isplati relativno slab hierophant's seal u odnosu na neki ring, imam kandidata u stashu. Zasad je bolje 12% to demons nego +6k dps, a čini mi se da će tako i ostati.

Idealno bi bilo zamijenit nat set s ice climbersima + još jedan dobar ring, al otom potom :D

Ovaj kombo ima smisla samo na monku jer sa svim skillovima lik dobiva debeli damage bonus, preko 150% na demone. Usput, non-demon čudovišta ne predstavljaju velik problem, jest da slabije padaju, ali tome valja doskočiti povećanjem dpsa. Na MP5 nema nikakvih problema.

Jedna od najbitnijih stavki je sever i njegov RIP affix. S ogromnim critovima od par milijuna imam instaheal. Protiv elita ide bez većih problema, reflecti su najgori, ali malo se pripazi i pričeka sekunda.

Još razmišljam o nekom +% dmg to elites kombou, ali zasad je to em skupo em se ne isplati. Em su u boji. :D

EDIT: još da je ovih 48% brzine kretanja omogućeno, di bi mi bio kraj :D

Mommistake 18.06.2013. 11:31

Evo krećem i ja s diablom, opet.

Može kakav savjet? Ja sam kupio diablo kad je izašao došao do lvl 30 i odustao. Koja je klasa sad najjača, i dalje barb? Šta je novoga u igri?

De5tr0yer 18.06.2013. 11:39

Iako možemo lako uć u polemiku, Monk je najjači lik u igri. Malo je krhkiji od barba, ali sa jako dobrom i skupom opremom koja mu daje 200k+ dpsa efektivno radi više od barba s 500k dpsa. :)

S barbom je najlakše igrati, a cijena opreme koja ti omogućava mp10 je u odnosu na druge likove mizerna :)

ivan77 18.06.2013. 11:49

da barb je za igranje : "stisni tipku whirlwind" i zavali se u fotelju:D
Al je meni jako zabavan.

Ej ljudi može savjet, evo vozim MP5, poslušao sam neke savjete odavde iskraftao dio opreme,
e sad, osim amuleta i gemova koji je idući logičan korak?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/v...3/hero/1431565

dean225 18.06.2013. 23:38

ja bi rekao da je ipak wizzard najjaci lik. Ako govorimo o top likovima svi su tu negdje! ALI, wizz laser 500k dpsa+laser bonus 300% +25% improved laser i arcane dinamo dodatnih 75%. Smijeh na mp10. Nemoguce koliko se mnozi dps. Ili samim aktiviranjem lasera skida trenutno 15m lifea. Ne znam sta moze nanjet vise stete od wizza. Isto tako wizz napada grupu enemija istovremeno, dok ostale klase to rade teze ili nikako. Uz stit koji neda primit udarac veci od trecine lifea kojeg imas i blood magic, jednostavno je neunistiv. Ali ok, to je samo moje misljenje.

MAGARAC 19.06.2013. 02:20

Moze cak i barb fino sprasit grupu, sto vecu to bolje i dosta mu se prosetat sa Sprntom ak ima puno CC i dps. To jos obicno ide uz Beserka koji onda i dugo traje. Ili recimo revenge. To moze nanjet brutalnu stetu svima koji su okolo, npr 10 x milju i sl. samo isto treba imat puno cc i dps a dodatni rev. cc na pojasu isto radi razliku. DH recimo elemental arrow i jos se fino hela ali opet treba imat puno DPS. Druge nisam jos posteno zaigro.
Dobri su Wizzardi, znali su me iznenadit, cak ne toliko zbog stete, koliko ubog izdrzljivosti. Moguce je da je to najbolji lik u igri. DH sigurno nije.. Ja sam svog doveo do neke razine gdje vise nema jeftinih upgradeova i jedva da mogu igrat level 6 solo, level 7 u grupi. http://eu.battle.net/d3/en/profile/r.../hero/13555343

ivan77 19.06.2013. 08:04

a tako je. Meni je trebalo par mjeseci da dovedem DH na MP7-8.
A sad, barb, evo tjedan dana, minimalni budget i čistim MP5, i što je najbolje,
soliram ubere, a to mi je sa DH bilo nemoguće iznad MP3.

Ja bi podijelio ovako : DH je lik za mozganje i taktiziranje,
Wizz je izuzetno jak u smilsu dpsa archonom, ali jako jako krhak.
Monk je jak kao i barb, ali ima bolji crowd control.
WD je čisti crowd control lik. Pusti beštije, baci otrov,kiselinu i gledaj.
Ja sad igram barba jer je najbolji za ove ljetne vrućine, uleti u gomilu i miksaj,
čim ih je više to bolje.
Evo sad produženi vikend a draga odlazi na neki službeni put :D
..D3 all day, every day, all time for a long long time:D

yedwy 19.06.2013. 10:25

Da hrpa što veća to bolja... IK set sa skornom... Stalno upaljeni Battlerage sa Marauder runom i War Cry sa impuniyem kad krenem po mapi napravim krug određene veličine da se skupe, Overpover sa Crushing advance pa Rend sa Booldlust i onda miksanje sa Frenzy maniac i prethodna dva u krug, ak ima elita ili goblina koje treba smazat na brzinu odna dignem berserkera i to je to... Standardni damage oko 210k a berserker 500k i 67k life... :D

Codename - blender, rend je opaka stvar imaš life leech + splach efekt jer ga naljepiš na cjeli crowd, čak ni damage mu nije tak loš... :D

MAGARAC 19.06.2013. 17:15

Evo 13tog sam kupio rukavice za 20 milja i dosle su tek danas. Vec mi drugi dan nisu trebale. Baceno zlato.

ivan77 19.06.2013. 20:11

kupi 5-6 predmeta po 1000 zlatnika ako ne dolazi predmet koji si kupio i doći će i taj:)
Valjda neki bug.

fedaykin 19.06.2013. 20:32

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2417763)
Evo 13tog sam kupio rukavice za 20 milja i dosle su tek danas. Vec mi drugi dan nisu trebale. Baceno zlato.

Ako držiš na prodaji neke iteme gore na AH, samo povuci par komada. I to probaj one koji su već dulje vremena gore. To je bakin recept :) Nemam neke znanstvene podloge za tu metodu ali kod frenda i mene šljaka a stvarno se često dogodi.
Prebaci se koji put na RMAH i to bi bilo to. Najgore je kad prodaš nešto i piše sold i sad treba doći 200m pa treba kemijat da sjednu goldi :) ali obično dođu nakon malo prevrtanja ili pol sata. Rijetko da zašteka na dan-dva iako se znalo dogodit u par navrata no nikad tako dugo kao tebi :(

MAGARAC 20.06.2013. 00:49

Nije mi imalo smisla kupovat hrpu itema, ovo drugo nisam ni znao, jer mi je vec kad sam drugi puta zaigro igru uletila super ponuda za bolji item. Namjerno sam ostavio da vidim koliko ce im trebat i vec sam sam sebe poceo uvjeravat da sam to dobio i valjda prodo slucajno ili nesto u tom stilu. Jako velki propust i to se tek od nedavno pocelo desavat.

yedwy 20.06.2013. 05:38

Očito smanjuju broj servera...

buljo 20.06.2013. 10:52

To je zato jer je igra super i svi ju igraju :ivan: :D

Snowrider 23.06.2013. 15:25

Evo nakon onog događaja s ekonomijom , na AH nisam mogao ništa prodati. Danas od metnutih metnutih 10 prodano svih 10 :) neznam što se dešava al ja uspijevam prodati iteme

yedwy 25.06.2013. 10:21

Ja uspjevam prodat samo "low level" iteme koje pokupim u povremenim proletima normala sa novim likom kad mis e igra s nečim drugim od barba...
Povremeno poneki legend/set sa level 60+ req ali to je uglavnom sve samo ako daješ za siću, kad sam uzeo nekidan novi skorn sa 1435 damage-a i išao prodavat stari (za 100-ak slabiji) za njega sam dobio totalni kikiriki tipa pardesetak k golda (a nije baš bio tolko loš ni sa ostalim statovima) tak da...
Jednostavno je tržište zasićeno, svi koji igraju dulje već imaju opremu i igraju im samo top top stvari za upgrade lika, a novih igrača nema...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:19.