![]() |
Dobra ova zadnja epizoda skroz.
Nema velike veze sa starim ST-om, više a'la The Expanse :D |
Meni novi Star Trek para gace. Ne znam jel zbog toga sto ga nije dugo bilo pa sam ogladnio za njim, ili sto je koncept razlicit od klasicnog i nekako u stilu "shit just got serious" i mislim da ce masno balansirat u "sivoj zoni" sto se tice onog sto ce nekad postat Prime Directive.
In any case, bring it on, jedva cekam pogledat sezonu i onda ju jos jednom izbingeat. E da, i svako malo hrpa detalja vezanih uz prosle serije je naj, hehe :D Samo ih treba skuzit, da ne spoilam sad :) |
istina nije tipičan Star trek, ali ova zadnja epizoda je bila vrlo dobra.
još da klingonci drugačije izgledaju :D inače sada za 10min na hrt je dobra epizoda DS9 :) |
Huge congratulations to our friend and number 1, Jonathan Frakes for his awesome episode of The Orville!
https://s1.postimg.org/6q6m745bcv/22...79916611_n.jpg |
O da Orville je odličan,pogledao 4 epizode zaredom i baš su mi legle.Dugo nije bilo dvije dobre SF serije za pogledati.
|
Citiraj:
Da, i meni je super. Bas na najjace. @čif šta ti nepaše na njima? Men su čist ok. @mar Propade ti teorija o zenskom kapetanu i prvom casniku. Moram priznat da mi je i Orvile ok. Bio sam wtf ispocetka al sjeda na mjesto. |
:D |
Ova zadnja epizoda Discoveryja je "malo" debilna.
Nadasve debilna zadnja epizoda :lol2: |
Citiraj:
|
Može još koji fucking spoiler, thanks
|
Kaj se čudite ko pura dreku, pa kaj nismo masu puta do sad vidjeli u ostalim ST serijama da kapetan/ica ode sam s nekim članom posade u šatlu pa se nekakvo sranje dogodi? Mene su više iznenadile
|
Jos je super ako netko ide s kapetanom jer u pravilu su kapetani oduvijek bili magnet za sranja i suicidalne misije
|
Meni je serija zasad odlicna.
Poslano sa Galaxy S7 |
Klingonce su zeznuli, ovi novi nisu simpatični.
Doduše, uvijek mi je u ST bila zagonetka kako ljudi uspijevaju pobijediti klingonce u hand-to-hand borbi :) |
Citiraj:
Citiraj:
I da, slažem se da je smiješno što "jedni od najvećih i najsnažnijih" ratnika u galaksiji redovno popuše u hand to hand borbama. Meni je generalno serija dobro sjela, ima i dalje tu gluposti, nelogičnosti i općenito stvari koje bi se dale bolje napraviti uz neznatno više truda, ali svejedno - mene drži zainteresiranim i za sad od mene 7/10 (realno nisam objektivan jer stvarno fali sf serija pa jedva dočekam kad se nešto pojavi). |
...
|
|
Ako ti se gledanje SF serija svodi na pitanje imaju li ili nemaju novu sedmu od devet, onda dobro da si odustao.
|
|
The orville mi je dobar, ST:Discovery je isto dobar samo zadnja epizoda je bila tak tak... A ovo po pitanju gay populacije uopće neću komentirati jer je potpuno nebitno.
nego vezano za klingonce :D https://s1.postimg.org/1c2xo8btov/22...13288886_n.jpg i ako stignete danas ujutro na hrt3 u 8.40 je ST: DS9 |
Možda ste primjetili da je dio postova editiran. Kome serija ne paše iz kojekakvih razloga, neka je zaobiđu.
A o stvarima o kojima ste raspravljali, ako želite nastaviti, slobodno to radite negdje drugdje. @mob |
:D |
Di su komentari nestali? Je ovo bila zadnja epizoda ove sezone? Osim nje, prethodne tri su bile nekako "mlake".
|
star trek zadnje 2 epizode mi super
narajcajo te.. i onda piše .. 01/2018 .. nadam se da orvile ide dalje.. mada .. nisu mi baš nešto neke serije |
pogledao sezonu i mogu rec da sam zadovoljan
|
Njet, jos 6 komada, jedino sto je sad pauza do prvog mjeseca.
Kao sto sam vec slicno komentirao, ima i dalje tu nekih glupih stvari i nelogicnosti ali meni je generalno serija dobro sjela :) Casting mi je dobar, glavna radnja mi je dobra, audio-vizualno cisto fino... |
Baš htio sinoć napisati ali iša leći...
Zadnja epizoda tragedija teška, toliko isklišeizirano i naivno da mi je bilo neugodno gledati. Evo debilana: Sve u svemu očajno glupa epizoda. |
Kak ti se uopće da analzirat. Ja pogledam i guštam i uopće se ne zamaram tim detaljima.
Ipak je to samo serija. |
Mar +1
|
dečki jel ima netko da je gledo Discovery sa DTS zvukom...ja samo naišo na niškorisni AAC 2.0
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:52. |