![]() |
Land of The Lost- 8/10 ovaj Will Farrel me uvjek ubije od smijeha...
Vrijedi pogledati u slučaju viška vremena |
obavezno štivo za štovatelje lika i djela will ferrella :D
|
Po 4. put pogledao Avatar 3D i moramo priznati da sam postao FAN. Prvi put kad sam vidio trailer i slike iz filma komentirao sam kakvo je to sranje od filma, a sad mislim suprotno :)
|
Danas sam pogledao State of play i stvarno ga preporučam... 8/10
|
maloprije nakon cca 10 godina opet pogledao Rane. strasan film, tko nije pogledao ili se slabo sjeca scena, svakako preporuka. 8/10
|
Citiraj:
|
Avatar (2D na LCD-u u dnevnoj sobi :D )
10/10 Pogledao sam ga u miru doma svoga na DVD-u. Film mi je super, a inače mi je James jedan od top 5 redatelja. Ne smetaju me klišeji i prenesena značenja, film je jednostavno remek-dijelo i opravdao je svoje najavljivanje. Pogledao sam ga već 3 puta i jedva čekam da dođe na BR. Za razliku od ovogodišnjih pompozno najavljivanih pušiona Terminator Salvation ; Knowing i 2012 , ovo je fakat napet i ne baš u toj mjeri predvidljiv film. Bravo James još jednom, čeka se tvoj Terminator 5 :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
NHF :P |
pogledao Sherlock Holmesa u kinu .. ako imate viska 2 sata pogledajte ga :)
|
jučer odgledao "300"
film zaslužuje čistu desetku |
Pogledao sam Avatar, film je iznad svih u zadnje vrijeme, i opet će dobro upakirana ljubavna priča pobrat preko milijardu $$ na blagajnama, isto kao Titanic. A ovo za pohahontas, respekt! :lol2:
Pogledao sam još i Whiteout http://www.imdb.com/title/tt0365929/ , onako 5-6 ocjena Citiraj:
|
Citiraj:
Ja ga još nisam pogledao :D Nemam ni neke namjere... |
Citiraj:
nego its happening jes jea huraj da daa daaa!!!! http://www.rtl.hr/novi-james-bond-u-...i-clanak-15119 idem na premijeru kud puklo da puklo , to je to. |
Citiraj:
|
preporuka
preporuka za "Žena vremenskog putnika"
|
law abiding citizen odlican film bas me iznenadio, nakraju sam po preporuci pogledao triangle meni boooring onak ocjena 4
e sad trebam uvatiti vremena da pogledam orpham :D jer netko vidio insert za film cop out >> bruce w. po meni ce film biti predobar haha http://www.youtube.com/watch?v=o6t0dWo58jg |
Armored (2009)
Pogledao neki dan,sasvim solidan film,prosjecan:) 8/10 |
Gone baby gone
ha, recimo 7/10. vrlo ok prica, ali razvucena prvu polovicu filma........ film generalno ima dobru pricu. svakako preporuka ako imate zivaca prozvakati full dugacku uvertiru (polovica filma), i suzdrzati se da ne razbijete ekran u par scena gdje ona glupa majka ima svoje ispade. super odglumljeno i svaka cast, ali sami karakter u filmu je po meni za metak u potiljak. dobra drama, nesto misterije i usputnog gruntanja.......... svakako prolazi. Dellamorte Dellamore e za ovaj film ne mogu vjerovati da nema niti jedno misljenje. skraceno i slikovito - tko voli/je citao/cita Dylan Doga, uzivat ce u filmu. onaj tko ne voli i ne razumije Doga, neka niti ne pokusava pogledati film jer ce mu biti sranje na kvadrat. |
Citiraj:
|
Pogledo upravo The Hurt Locker. Interesantan filmek, svakako za pogledat. 68/100
|
Došao doma iz grada i onak,idem gledat' Sherlock Holmes-a.Tokom dana napišem dojmove.
|
|
The Time Traveler's Wife - Vrlo lijepa i topla priča, izvedba odlična. 8/10
The Lookout - Još jedan u nizu filmove gdje Joseph Gordon-Levitt dokazuje koliko je genijalan glumac, šteta što mu negativci nisu dorasli. 7/10 |
The Expendables
Pogledajte insert za film The Expendables ako vec niste, svi akcijski junaci u filmu Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Schwarzenegger, Bruce Willis ...
http://www.youtube.com/watch?v=klnct...layer_embedded |
Upravo pogledao Triangle , Tripčina.. :fiju:
|
The Mist
tja, fanovi kinga ce film objerucke prihvatiti i uzivati u njemu. meni je u velikoj vecini vremena ok mislim, predobar kao i debela vecina filmova snimljenih prema stevanovim knjigama (langolieri samo kad se sjetim), ali je ovdje svakako mogao ici malo pametniji i manje americki kraj. |
Pogledao Avatara u 3D-u. Nije loš film, radnja kao i svaki drugi SF, a 3D efekti su me ugodno iznenadili. Fora je taj 3D. Ekipu je nakon filma bolila glava i povraćalo im se kao, no meni ništ :D.
Navečer pogledao Sherlock Holmesa. Odličan mi je film, zabavan u svakom slučaju. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:36. |