![]() |
Ikea, Alex ladicar
|
vidio sam njega uživo sad u ikei, još ću malo pregledat di se kaj nudi pa se vratim ikei
|
Ja bi u ovom tvom setupu bia u strahu da flicknem prejako u desno i odvalim komp. Nije da mi se nije desavalo, low sens crew :D
|
Ne kužim zašto ekipa hejta kućište na podu, stoji mi tako valjda 25g i evo u ovom trenutku samojed spava naslonjen na njega....tu i tamo otvorim i usisam :D
|
Citiraj:
Magnet za prasinu :fiju: |
Imam ovo da nije na podu. Super stvar, posto cesto i micem pc radi volana itd.
Praktički je na podu, ali ne kupi toliko prasinu. A imam jos i 4x120mm koji upuhuju zrak, i napajanje od dole. Gotovo bez prasine PC https://www.ikea.com/gb/en/p/uppspel...grey-40507785/ Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
ja imam zavarene metalni stalak sa 4 noge,samo rubovi u sredini je prazno.
isto ko juca još malo 3x180mm koji upuhuju od ispod zzrak tako da ima lufta jedno 20 cma od poda. |
Citiraj:
|
Ebanovina medju smrdljivim nogama, ne ide to tako :)
|
Citiraj:
Isto kao i auto, em što ga tankam svaka 3 dana, još da ga upicanujem non stop..kak da ne. Eventualno ga podignuti sa poda 5 cm radi izgleda :lol2: |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
:chears::dobar: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisi vidio i cistio kompove koje sam ja cistio :lol2: P.S.- najzesci je bio sa komadom sendvica u kucistu a vlasnik se zalio na cudan miris :fiju: |
Ma dobro, to nisu normalni slučajevi kada je kućište na podu i svakih 2-3 mjeseca se usisa ili svakih 6mj...
|
Radije ga čistim 1-2 puta godišnje :D
Ako se ne varam, nekad su ona big tower kućišta imala kotačiće da ne stoje na podu |
Big towere danas ima Lewis i mozda jos jedna osoba na forumu ukljucujuci regane i neregane posjetitelje :D
Mislim da su kotacici bili tu iz razloga jer je takav case tezio kao danas prosjecna influencerica na instagramu ^^ |
Mislim da se za cijelu onu Ćuftek seriju dalo naručit koturaljke i montirat ih umjesto nogica :) I srednji je prazan već fajn težak bio, big pogotovo.
|
Jos uvijek imam jedan big tower, zapoceo neki mod, stao i otad stoji u garazi.
Prazan ima jedno 15ak kila. |
NES, SNES, Gameboy, Walkman, Nokia 3310... Nostalgija se probudila. :)
Svaka čast. Pogotovo na tako usčuvanim kutijama. |
Ne smetaju te svjetla iz kante dok gledaš u monitor po mraku?
|
Citiraj:
tnx godinama skupljam, i ja i brat pa se nakupilo pomalo Citiraj:
to sam samo za potrebe slikanja, nikad nije potpuni mrak tako da nesmeta |
Ovo izgleda odlično:care:
Svaka čast za sve retro konzole, tako nešto si želim jedan dan, ali ova dječja karta svijeta mi je takav šamar nostalgijom, jaoooo <3 |
Kao da sam usetao u djecju sobu iz snova kakvom je ja zamisljam :D Fali samo jedna puna polica Drva Znanja i pokoji Lego set. Top!
|
haha...bilo bi tu još svega ali izgleda da mi prvo treba veći stan :D
|
Nije da prigovaram ali malo mi fali boje u toj sobi, ko da sam u nekoj ordinaciji :no2drug::chears:
|
Citiraj:
bas sam je isao tražit i naručio maloprije ovdje za dječju sobu |
Citiraj:
@nick, tu sam i ja uzeo i onda kod staklara 500 kn da je uokviri al sad je vjv i 100 eura |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:45. |