![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za obično surfanje, Viber/Whatapp, da mu je kamera OK, da nije spor, uglavnom ništa posebno veliko. Bitno mi je da mobitel nema nekih problema. Evo npr. razmatrao sam i Motorola moto G5 ali puno njih kaže da je nakon nekog updejta mobitel postao sporiji i da mu se baterija jako brzo isprazni. |
Tražim mobitel za sedmogodišnjaka! Treba mu samo da se može javiti, da ima Whatsapp i da može odigrati poneku jednostavnu igricu. Ima li nešto takvo za parsto kuna, po mogućnosti za što manje? Može i na Njuškalu, ne mora biti novi. Ne kužim se u te low budget i/ili kineske mobitele. :D #snob
|
Citiraj:
|
Već sam ga dala gospođi majci, zar nisi pratio?! :lol2:
Za ovog malog nisu tako fini uređaji, računam da će ga izgubiti do ljeta. |
Nokia 3310 i vise nego dovoljno za bilo kojeg klinca
|
Citiraj:
|
E, to, hvala, nisam znala otkud početi s potragom kad mi se na Njuškalu otvorilo 100 vrsta mobitela, a klik kasnije još i 1000 podvrsta. Mislila sam da ću dobiti moždani udar. Nokia 3310 nažalost ne može upogoniti Whatsapp. :(
Mislim da ću uzeti Motorolu, vidim da ih ima za 500-ak kuna, a čime se u redu. Hvala na preporuci. :) |
Gledaj upecat G4 umjesto Play.Dosta je bolja...
|
Molim savjet, sto uzeti klinki od 10 god za cca 1200kn? Gledam Redmi 7 (ne Note!) sto mi savjetuju i u Xiaomi threadu ali me zanima ima li jos sta pametno u tom cijenovnom rangu.
Treba joj za sve ono za sto treba klincima Snapchat, igrice, YouTube itd. Sent from my XT1039 using Tapatalk |
Pozdrav,
Planiram za pola godine uzeti mobitel na produženje ugovora, neznam što je sad trenutno isplativo budget je do nekih 2500 kn max. Sada trenutno imam P20 Lite,zadovoljan sam s njim al opet nije to to haha . Prešao bih čak na Samsung . Bitan mi je što veći ekran,može i preko 6" ,4 GB rama min. , što bolja kamera i što bolja baterija. Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk |
Za pola godine će cijene još pasti, a i cijena će ovisi i o tarifi koju uzmeš. Ponovi pitanje tada.
|
@xXTheLuka1998xX
Daleko je to moj sinko :), pola godine u mobilnom svijetu je relativno dug period u kojem se stvari mogu a i ne moraju drasticno promijeniti... Nhf, ali pametnije ti je postaviti to pitanje malo prije kupnje, dobit ces sigurno bolji i kvalitetniji savjet. Sve ovisi na koji cijenovni rang ciljas, ali kazem, pametnije je pricekati jer tada ce u ponudi biti modeli koji sad mozda jos ne postoje, a bolje ce odgovarati tvojim zahtjevima... |
Citiraj:
Citiraj:
Hvala obojici. Bacia sam pogled na meizu i okej, ali i meh u isto vrijeme. Kako sam bia zagriza za iPhone SE na kraju sam njega uzea. 64gb model u mint stanju, battery health na 88%, 950 kn na njuskici. :macevanje: |
|
Citiraj:
Bump Može odgovor? Dobar mob? Taj Asus Zenfone Max M1 ili možda polovni Sasmung J5 (2017)? Neki drugi u tom cjenovnom rangu? |
Za tih 110 eura koliko košta Asus sigurno ne možeš dobiti ništa bolje.
Ako ti je to gornji budžet onda slobodno uzmi taj s alze, osobno bi uvijek prije uzeo novi telefon s full garancijom nego recimo polovni J5. |
Molim preporuku mobitela do 2000 kn. U obzir ulazi kupnja u dućanu, PCE tržnici, Njuškalu itd, jedini uvjet je da je mobitel nov.
|
Kolega jučer uzeo u Elipsu Mate 20 Lite za 2099 kn sa 24 mjeseca jamstva i osiguranja na lom ekrana.
Stvarno pristojan uređaj za tu lovu. Pa uzmi u obzir. Mislim da je rekao da je cijena na rate ista... Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Samsung A50 se moze naci zapakiran na njuski za 2100kn
4000mah i 6.4", nelos izbor. Bolja straznja kamera od P30 lite,malo losija prednja |
Na kraju uzeo P20 Pro, novi s 2g garancije za 3000 kn.
Hvala obojici. |
Ekipa, molim vas preporuku za cca 1500 kn - xiaomi ili da gledam i ostale?
Baterija je prioritet. |
U tom slucaju svakako xiaomi. 4000mah i vozi.
|
Trazim mob do 1500 kn za zenu.P20 lite,p smart 2019,honor 10 lite?neki drugi brend?
|
Redmi Note 7.Nadmašuje sve gore navedene...
|
Osim sto Note7 nije bas 1500kn :D
Sent from my XT1039 using Tapatalk |
Honor 10 Lite najbolji do 1500kn 64/3gb verzija. A ovaj ćjaomi se vise isplati za tih cca 100kn vise malo je bolji, a kamera bi trebala bit bolja i ima 4gb rama. I obavezno crni mobiteli.
|
Citiraj:
|
Sta uzeti curi do 3000kn keš, njuskalo ili ducan novo.
Naglasak na kameru i solidnu bateriju uz fast charge. Ima govno neko A5 iz 2000 i pitaj boga koje. Mob je sranje, a blizi joj se rodendan. Govno S9, mate 20, neke lite verzije huaweia, lg g7. Gledam a nis mi ne pada napamet. Neka samsung A serija ? |
Evo kolega gore uzeo p20 pro za 3000 kn. Ako ne to, sa s9 će bit zadovoljna vjerujem.
A50 ako ćeš Samsung a seriju, a i jeftiniji je dosta od 3k. Baterija 4000 mah, dosta interne (128), velik ekran |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:05. |