![]() |
Pitanje za ekipu koje ima S4 sa custom romom.
Da li se može postići da S4 radi kao i G2, možda čak i bolje. Vidim ima ovaj GPE rom, CM12 itd. Da li to sa time radi malo bolje ili dosta bolje? Gledao sam na YT varijantu sa GPE romom, razlika sa Stockom mi se čini znatna, od responzivnosti pa nadalje. Thx |
Citiraj:
|
Sto je s lolipop nadogradnjom za S4 I 9505?..kad ce kod nas ima li kakvih saznanja
|
Citiraj:
http://download.cyanogenmod.org/?device=jflte&type= |
Citiraj:
|
Knox ide iz 0 u 1 i ode jamstvo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne da
|
Ok ok
|
Citiraj:
Na XDA se neko vrijeme trkeljalo o tome da se našao način, bblabla bla ali očito da niš od toga i da knox i dalje žari i pali... |
Citiraj:
|
Novi Samsung može se isprobati od petka u T-centrima...
|
Po cijeni od 9990 kn, sigurno ce se rasprodati :)
|
To cu otic pogledat nakon tjedan, dva da vidim kak se drzi to staklo nakon navale.
Bas citam da ce i S6 dolazit sa prigodnom gomilom S smeca i da se nece moc maknut kao sto se trubilo svugdje. Mozda, jednog dana kao. Na kraju bu i to lagalo kad se malo popuni i ko zna kaj ce sve bit sa tom baterijom a i kak ce se drzat svo to bljestavilo od materijala.. Di ima cijene? |
Nema jos to mi je prijatelj pitao, to je cijena za 64gb edge. U svakom slucaju cijene su vesele.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.engadget.com/2015/03/23/g...ove-bloatware/ |
Citiraj:
Javim kako će radit i koliko! Uglavnom, problem je bio do baterije, hvala momcovi! :fala: |
Kakve su one zlatne sa ebay? Treba mi za galaxy ace, ali ista je i na 10 drugih modela Ace S5830 Gio GT-S5660 Fit GT-S5670 S Mini, ace plus itd. Baterija je EB494358VU
|
POzz,
moze li mi netko reci kako maknuti sve ove nepotrebne aplikacije s moba. Radi se o SGS 4 mini, kupljen u tcom. Ili neki link da stavim neki drugi rom ili sto vec (ne kuzim se previse)! |
Apps-> all ->disable.
|
|
Čovječe, memorijski čipovi k'o da su im od zlata - za S6 64Gb tj. za dodatnih 32Gb moraš izdvojiti 100€ više (799€), dok 128Gb verzija košta dodatnih 100€ (899€) što pak znači da 64Gb košta 100€. To mora da je neka viša matematika koju ja ne kužim najbolje.
|
Precijenjeno ćesme kao i gejphone.
IMHO |
Zar nije puno bolje uzeti model kad krene u EOL? S3 se danas da naći nov za 1500 kuna, a nije ništa lošiji nego kada je tek izašao, dapače, čak je i bolji. Zar nije bolje kupovati takve "zastarjele modele" i za cijenu jednog novog kupiti tri također nova, ali sa zakašnjenjem? Nije li to ušteda za potencijalnih šest budućih, odnosno, vrijedili li financirati to da netko tri godine kasnije kupi isti takav uređaj za više nego duplo manje? Totalno ista stvar vrijedi i za gotovo sva računala, konzole i igre. Nestrpljivci financiraju jeftiniji hardver za one strpljive i racionalnije. S obzirom da za života možemo zaraditi određen limitirani iznos, nije li upravo strpljivost vrlina koja nam omogućava da količinski više uživamo u svemu i preskočimo neke iritantne probleme koje može riješiti isključivo the test of time? Slučaj u kojem je navedeno alat koji se sam otplati je skroz druga priča, ali vrijedi li skupo plaćati danak vlastitoj nestrpljivosti? Zamislite koliko bi si stvari kojih se uredno odričete mogli priuštiti da malo drugačije gledate na pojam aktualno. Vrijedi li takav život u trenutku duplo više i daje li nam duplo više sadržaja ili od nas radi budale koje financiraju nečije blagostanje?
|
Šta ti je EOL
Slažem se s tobom apsolutno, dobro si to reko sve.. |
S3 je dns na official zadnjem firmware-u skoro neupotrebljiv, bez custom ROM-a nula bodova
|
Citiraj:
Da se ne priča ovi noviji modeli, s5, lg g3 itd.. |
O tome i govorim...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:12. |