![]() |
Samo još reci da imaš dojavu i navijam za čelzi :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Barcelona: Valdés, Piqué, Puyol, Fŕbregas, Xavi, Iniesta, Mascherano, Busquets, Alexis Sánchez, Messi, Cuenca
SUBS: Pinto, Alves, Thiago Alcántara, Keita, Adriano, Pedro Rodríguez, Tello. Chelsea: Čech, Ivanović, Cole, Cahill, Terry, Ramires, Lampard, Mikel, Meireles, Mata, Drogba SUBS: Turnbull, Bosingwa, Essien, Malouda, Torres, Kalou, Sturridge. |
|
Citiraj:
ja sam otvorio :beer: i cekam tekmu!! |
Nemojmo zaboravit da je Camp Nou stadion na kojem se igra po principu 3 kornera penal...
Ajmo Chelsea :) 76' 2:0 za barcelonu 81' F. Torres ulazi 86' Fernanda zabija za 2:1 :) 99' kraj 2:1 za barcu :) Navijam za manje zlo, nisu mi bas posebno dragi ni jedni ni drugi, al chelsea mi je ipak malo bolji i drazi uglavnom zbog Torresa :D |
Citiraj:
Ivan77 sretno, ipak su bubrezi upitanju! |
Viktor Valdec - ledolomac :D
|
Gol! :goood:
|
Jel crveni il nije?
|
Koja žalosna tekma... Odmah izmjene i sad ovo isključenje. :wtf2:
|
Citiraj:
|
"Glup ko Terry"
A onaj ljigavac jedva docekao da se baci kao kamionom udaren... |
Terry je udario Sancheza bez lopte.. Nisam još vidio ponovljenu snimku
|
crveni je, IMHO, jer se terry stvarno se ponio ko' konj. vidjelo se lijepo na snimci sto je napravio, naskocio je i koljenom opalio (sad, opalio ili "opalio", nevazno) ovoga u straznji dio bedre.
po meni stvarno glup i nepotreban potez, neka je dobio crveni, stvarno nesportski potez i jos smijesnije, nikakve prilike ni u snovima jer je lopta bila 10 metara od centra. barca bolja, zasluzeno vodi. chelsea tako, bunker, mozda koja kontra sjevne. |
Citiraj:
I 2:0, masakr je počeo. |
i drugi........ golijada bude.
|
IMO zasluženo, što ga ima "tretirati" u šetnji...
2:0 Iniesta. |
Dobro je, nakon pola sata, kada se vidjelo da Barci nejde, dobio je sudac u slusalicu upute kako i zasto. Nije puno cekao da izvrsi zadacu.
Edit: Svaka cast Celzi, tako se igra. :D |
2:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Baš razmišljam kako mi ih je žao, kad ono op op lobek :goood:
|
Ramireš :D
|
Eo sada su zabili,ali mislim da nema teorije da prodju dalje...jedino da se neko izglupira iz Barce i dobije crveni...
|
Naravno, nemre Barca bez sudačke pomoći. Terryjev crveni wtf? Iniesta u zaleđu... uvijek će to biti tako :)
Da bar Chelsea prođe dalje i opali im krk u bulju, sere mi se kad vidim ove padavičare. |
Terry glupan, ali kao navijač Barce moram reći da je Ramires zabio golcinu vrijednu finala :care:
To im je njihova "lako cemo kad povedemo" igra :) Nista, jos 2 zabit u drugom poluvremenu :) |
Ako je ovo crveni, onda je bayern žešće oštećen u munchenu, gdje su ramos i marcelo trebali pocrnit.. po meni puno prestrogo jer igrač koji je "udaren" nije imao loptu, lopta nije išla njemu, igra nema veze s njim. Mogao je sudac dat i žuti jer je utakmica do crvenog bila fer i korektna..
|
Jeben gol za chelsea...terry zasluzeno crveni. Kaj ga ima dirati s koljenom? Kreten. I ja bi ga bacio van.
|
Citiraj:
zasada ja jos nisam vidio nesto dosudeno sto nije bilo ;). Citiraj:
|
Ovo je vec jadno kako se iz utakmice u utakmicu Barcelona gura dalje... ebeni suci..... Sramota!
A ovaj se valjao ko da mu je nogu otrgnuo! Jadno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:25. |